| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6600  [Dalších 6370 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
4.10.2012 12:09:18

Tak i nám to uteklo a už mám doma roční caparťátko... i já jsem smutná, že mimi asi už nidky nebude, šla bych do toho hneda přiznám se, že před měsícem jsem mysleli, že se stala nehoda..tak jsem testovala a naštěstí nic, ale byla jsem i smutná, že nic...

ale bylo by to mco brzo..pokud bychom někdy třetí riskli, tak naplánovaně, aby mohl muž být připraven hlídat, nejspíš bych těhu trávila od půlky v nemo...
khale 104657
4.10.2012 10:06:37
tak my taky marodíme, nějaká blicí viróza ~:( To je pořád něco, ach jo.
Káťo, tak to máme stejně, taky mám nějaké takové období. Je moc líto, že už žádné mimi nebude, že tohle je definitivně za mnou.
káťa 1+1+1+1 29727
4.10.2012 9:16:58
Promiň Náčenko~6~
káťa 1+1+1+1 29727
4.10.2012 7:53:10
Mačenko, prosím tě nedala by jsi sem tabulku jak jste rodili aby jsme věděli kdy má kdo narozeniny?
káťa 1+1+1+1 29727
4.10.2012 7:29:46
Tím jak bude mít brzy Toník narozeniny tak si uvědomuji jak to vše rychle uteklo a nikdy bych nevěřila tomu, že mi je líto že už nebudu nikdy těhotná a nepochovám si svoje vlastní čerstvé miminko. Možná je to tím že se nějak neůžu smířit s tím jak další etapa života končí a posunuju se někam dál. Myslela jsem si že po 4 dětech nad tímto nikdy přemýšket nebudu. ~3~
káťa 1+1+1+1 29727
4.10.2012 7:21:52
Děkuju, až bude trošku česu hned se tam podívám.

Dnes mám doma i Barunku, neni ji nějak dobře. Je to děs jak s podzimem hned začnou nemoci. Miluji podzim jak je pestrej a barevnej ale tohle mi tu náladu pěkně ničí.~o~
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
3.10.2012 10:54:50
Káťo, přístup do deníčku obnoven - i když teda mco to nechápu... protože když jsme dělali (jsem dělala) čistku těch, co do deníčku nechodí a nejsou tam aktivní, tak jsem jim hned i vymazala fotky a složku v deníčku, ale tobě ne... no nic, každopádně tam všem máš a můžeš koukat a vkládat :-)
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
2.10.2012 16:27:50
Ahojky,
Káťo, prosím, zažádej si v deníčku o přátelství - dole na hlavní stránce, hned ti to odkliknu... nejde mi to tě tam zadat, i když jsem uvedla tvůj mail i jméno tady na diskuzi, nepouští mě to dále...
Trochu nestíhám, takže ani nepřispívám a dočítám jednou za pár dnů... v neděli jsme se vrátili z dovči, bylo to parádní, Šimi to zvládal nad očekávání dobře, jen občas ke konci dlouhé cestý autem už plakal, ale jinak super. Byli jsme v jeskyni, na hradě a v ráni na žebříkách :-) Až stáhnut fotky, dám něco do deníčku.
Dnes jsme byli na plavču a stejně jako předchozí hodiny tento kurz, Šimonek plakal... ale lepší se to z hodiny na hodinu... potápění už jakž takž zvládá, brečí jen chvilinku, spíše nadává, ale nechce ode mě z náruče, to se mi věší kolem krku, má prostě takové mamánkovské období~6~
Jinak také jsme měli rýmu minulý týden, teklo mu z nosu šíleně, ale už se to lepší.
Včera jsme byli pro štěně, takže zase máme dva pejsky, Šimi ho zbožňuje, krásně se s nímmazlil. Jmenuje se Timon, takže máme Šimona a Timona ~t~ jsme cvoci...
káťa 1+1+1+1 29727
2.10.2012 9:57:27
Ahoj, zrovna jsem hledala dátek a nejvíc se mi zamlouvá popelářské auto od značky LENA, je veliké, plné funkcí, dá se na něm jezdit, má nosnost 50kg. Tak ho asi koupim. ~;)~;)
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
2.10.2012 9:51:19
Ahoj holky...Toto sletělo a už tu máme říjen. Jsem plná nostalgie z minuého roku. Tak jak psala Káťa, že ještě nedávno jsme se pupkatily a počítaly dny do porodu:-)
Hroši, taky mám takového horolezce. Včera vlezl na spodní desku přebalovacího pultu a dokonce si otevřel šuplík komody a vlezl na přední desku šuplíku a stál tam a bral mi věci z vrchu~a~ Taky ještě nechodíme. když ho vezmu za ruce okamžitě zvedne nožky a sedá si. Ale v chodítku běhá jak drak....
U kámošky jsem si už objednala dortu ve tvaru traktoru :-) te´d ještě pořešit dárky....zajedu do Dráčíka a mám to hned :-)tatrovka bude v první řadě, pak ještě nějakou maličkost. V kauflandu jsem viděla traktor s vlečkou za 199,- dlouhý byl přes 30cm~d~ co kupujete kluků...od FP mám pejska, šneka, želvu a telefon....
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6600  [Dalších 6370 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.