Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
4.10.2012 12:09:18
Tak i nám to uteklo a už mám doma roční caparťátko... i já jsem smutná, že mimi asi už nidky nebude, šla bych do toho hneda přiznám se, že před měsícem jsem mysleli, že se stala nehoda..tak jsem testovala a naštěstí nic, ale byla jsem i smutná, že nic... ale bylo by to mco brzo..pokud bychom někdy třetí riskli, tak naplánovaně, aby mohl muž být připraven hlídat, nejspíš bych těhu trávila od půlky v nemo... |
khale | 104657 |
4.10.2012 10:06:37
tak my taky marodíme, nějaká blicí viróza To je pořád něco, ach jo.
Káťo, tak to máme stejně, taky mám nějaké takové období. Je moc líto, že už žádné mimi nebude, že tohle je definitivně za mnou. |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
4.10.2012 9:16:58
Promiň Náčenko
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
4.10.2012 7:53:10
Mačenko, prosím tě nedala by jsi sem tabulku jak jste rodili aby jsme věděli kdy má kdo narozeniny?
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
4.10.2012 7:29:46
Tím jak bude mít brzy Toník narozeniny tak si uvědomuji jak to vše rychle uteklo a nikdy bych nevěřila tomu, že mi je líto že už nebudu nikdy těhotná a nepochovám si svoje vlastní čerstvé miminko. Možná je to tím že se nějak neůžu smířit s tím jak další etapa života končí a posunuju se někam dál. Myslela jsem si že po 4 dětech nad tímto nikdy přemýšket nebudu.
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
4.10.2012 7:21:52
Děkuju, až bude trošku česu hned se tam podívám.
Dnes mám doma i Barunku, neni ji nějak dobře. Je to děs jak s podzimem hned začnou nemoci. Miluji podzim jak je pestrej a barevnej ale tohle mi tu náladu pěkně ničí. |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
3.10.2012 10:54:50
Káťo, přístup do deníčku obnoven - i když teda mco to nechápu... protože když jsme dělali (jsem dělala) čistku těch, co do deníčku nechodí a nejsou tam aktivní, tak jsem jim hned i vymazala fotky a složku v deníčku, ale tobě ne... no nic, každopádně tam všem máš a můžeš koukat a vkládat
|
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
2.10.2012 16:27:50
Ahojky,
Káťo, prosím, zažádej si v deníčku o přátelství - dole na hlavní stránce, hned ti to odkliknu... nejde mi to tě tam zadat, i když jsem uvedla tvůj mail i jméno tady na diskuzi, nepouští mě to dále... Trochu nestíhám, takže ani nepřispívám a dočítám jednou za pár dnů... v neděli jsme se vrátili z dovči, bylo to parádní, Šimi to zvládal nad očekávání dobře, jen občas ke konci dlouhé cestý autem už plakal, ale jinak super. Byli jsme v jeskyni, na hradě a v ráni na žebříkách Až stáhnut fotky, dám něco do deníčku. Dnes jsme byli na plavču a stejně jako předchozí hodiny tento kurz, Šimonek plakal... ale lepší se to z hodiny na hodinu... potápění už jakž takž zvládá, brečí jen chvilinku, spíše nadává, ale nechce ode mě z náruče, to se mi věší kolem krku, má prostě takové mamánkovské období Jinak také jsme měli rýmu minulý týden, teklo mu z nosu šíleně, ale už se to lepší. Včera jsme byli pro štěně, takže zase máme dva pejsky, Šimi ho zbožňuje, krásně se s nímmazlil. Jmenuje se Timon, takže máme Šimona a Timona jsme cvoci... |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
2.10.2012 9:57:27
Ahoj, zrovna jsem hledala dátek a nejvíc se mi zamlouvá popelářské auto od značky LENA, je veliké, plné funkcí, dá se na něm jezdit, má nosnost 50kg. Tak ho asi koupim.
|
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
2.10.2012 9:51:19
Ahoj holky...Toto sletělo a už tu máme říjen. Jsem plná nostalgie z minuého roku. Tak jak psala Káťa, že ještě nedávno jsme se pupkatily a počítaly dny do porodu
Hroši, taky mám takového horolezce. Včera vlezl na spodní desku přebalovacího pultu a dokonce si otevřel šuplík komody a vlezl na přední desku šuplíku a stál tam a bral mi věci z vrchu Taky ještě nechodíme. když ho vezmu za ruce okamžitě zvedne nožky a sedá si. Ale v chodítku běhá jak drak.... U kámošky jsem si už objednala dortu ve tvaru traktoru te´d ještě pořešit dárky....zajedu do Dráčíka a mám to hned tatrovka bude v první řadě, pak ještě nějakou maličkost. V kauflandu jsem viděla traktor s vlečkou za 199,- dlouhý byl přes 30cm co kupujete kluků...od FP mám pejska, šneka, želvu a telefon.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.