| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6600  [Dalších 6380 >>]
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
5.10.2012 9:54:38
Ahoj Ivi,
zdraví tě taky Ivana, s chlapečkem Šimonem - narozeným 16.10.
Určitě se k nám přidej, budeme rády ~;) Můžeš nám třeba o sobě něco říct??? To víš, my baby zvědavé...
Tussi, ani se ti nedivím, že nestačíš přispívat a dočítat... někdy to nestačím ani já s jedním děckem, natož ty~b~ Tak jsem zvědavá, kolik bude Šimi mít na roční prohlídce.
Ivka + Terezka 132435
5.10.2012 7:55:53
ahojte holky,
Mohla bych se pripojit do vaši skupinky? Web rodina.cz me doporucila sestra, atak jsem si podle narozeni meho zlatíčka našla vas. Jmenuju se Ivana a moje holcicka se jmenuje Terezka a narodila se 31.10.2011. Tak kdybychom se mohly pripojit do vasich diskuzi, budu moc rada!
Jinak moc prejeme jednorocnim oslavencum! ~x~
Tussi + 3 50048
5.10.2012 7:47:33
Jo, a hracky k 1.narozkam byly - tatra z Dracika a takova drevena desticka s valecky a kladiveckem, kdyz se valecky zabouchaji z jedne strany, vylezou z druhe a furt tak dokola.~R^
Tussi + 3 50048
5.10.2012 7:45:28
Vsem rijnatkum vse nej nej nej k prvnimu rocku~x~~x~~x~~x~~x~

Domca vazi 10,3kg (a Denis to vytahl na 4kg, je to takovy nas mrnavy prutokovy ohrivac~t~).

Doctu vas... asi nekdy v duchodu~t~
káťa 1+1+1+1 29727
5.10.2012 7:09:57
Ahoj všechny zdravím při pátku. Shantule taky závidím ale v dobrém. Ja mám 167cm a 65kg, ještě bych aspoň 7kg potřebovala dát dolu. Pokud kojíš tak bych tu váhu neřešila je normální že vědšina lidí u kojení hodně zhubne.
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
4.10.2012 20:52:53
Ahojky,
všem oslavšivším miminkům přejeme vše nejlepší k 1.roku ~x~ rychle to teda uteklo, to teda jo! Snažím se pomalu v deníčku dělat aktualizace, metříky jsou obnoveny na 2.rok (u těch, co už mají 1.za sebou) - u ostatnch to budu jednou za čas obnovovat. Přidala jsem kolonku do tabulky s mírami dětí na 12 měsíců, tak hlaste, hlaste... Také si můžete vložit aktuální fotku ročního mimča do alba "Naše děti - 1 rok" - vždy to, prosím, pojmenujte svým a jménem dítka - např: Hrošíkova Hanička a vyberte prosím jen 1 fotku. Ostatní si vkládejte k sobě do albíčka, díky ~;) Myslím, že to bude fajn mít zas takový přehled, jak nám ty děti povyrostly.
Tabulku, co máme v deníčkách, bych tu jen nerada dávala - už jen pro to, že je to rozdělené na 3 tabulky a jsou informace, které jsou soukromé, proto bych to raději nechala jen v deníčkách - však přístup máte, kdo ne, ať si znovu zažádá.:-) Maximálně, co můžu udělat, až bude chvilka času (nějak teď s tou školou a štěnětem nestíhám), tak udělm extra novou tabulku, kde bude je jméno maminky, mimča a datum narození...

Shan, já už teda moc nehubnu, váha se mi nějak tak drží... celkem jsem zhubla 11-13 kg )hýbe se mi to) od porodu a teď mám při 173 cm asi 63 kg. Pokud máš podezření, že by něco nemuselo být ok, raději si zadji, za to nic nedáš.~;((
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
4.10.2012 19:50:39
Hroši, taky gratuluji Haničce k prvnímu ročku ~x~~g~

Lenduli, tak ať zoubky dlouho nezlobí a jsou brzy venku. U nás to vypadá, že lezou již dvojky dole. Takže budeme mít 8 zoubků~g~ a to vše bez pláče a teplot.

Holky, jak jste na tom s váhou po porodu? Mě jde tak rychle dolů. Zhodila jsem 17kg a oblečení jsem změnila o 5 čísel. Tak nevím jestli si zajít na nějaké vyšetření, krev jestli se mi nezměnila funkce štítné žlázy. Při těhu jsem jí měla dobrou, ale po porodu se mohlo všechno změnit. Při výšce 172cm mám 60kg. Mě to těší, ale ostatní říkají, že mi to šlo moc rychle dolů a že jsem moc vychtrlá, prý sama kost...závidí mi~y~~t~
Lendulina 76456
4.10.2012 14:39:28
Nejdřív bych ráda popřála k narozeninám všem "říjňátkám" které měly už narozeniny.
A dneska vše nej Hani od Hroší~x~~s~

Jinak Hroší fotky super horolezčení. :-)

Lete: moc gratuluju k chození super"":-)~g~

habi: at jste brzy zdravi. ~;((
Kato: smankote, to jste si uzili, hlavne ze se nic vazneho nestalo a jste v poadku!!!

Jindři: a´t ste zdraví, te´d to lítá~;((

Jinak u nás se taky marodí, Kiki začaly růst jedničky nahoře, tak měla od pátka horečky, rýmu a teď chrchlá, tak to asi od zubů uplně nebude, Mates měl včera horečku až se z toho poblil, takže je taky doma a o mě se taky něco pokouší, tak jsem zvědavá jak to ustojím.

Holky ještě dotaz prosím k hračkám pro holčičky. Máme koupený k narozkám toho FP pejska jak mluví, jen jsem chtěla ještě něco, ev. se nás určitě budou ptát příbuzný co koupit a já absolutně nemám tušení co pro holky. Nějaký kočárek, odstrkovadlo? nebo jaká je šikovná hračka? Děkuju moc za rady
káťa 1+1+1+1 29727
4.10.2012 13:40:20
Vše nejlepší Haničce~x~~x~~;((~;((~;((~s~~s~~z~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6600  [Dalších 6380 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.