Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mobulka | 59292 |
8.10.2012 20:31:11
Ahoj holky,
jdu vám sem vložit odkaz...zkontrolujte si v očkováku, jestli se vás to netýká... http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/maminky-pozor-stahuje-se-vakcina-kterou-se-povinne-ockuji-vsechny-deti.html |
Ivka + Terezka | 132435 |
8.10.2012 19:35:47
Hrosi, Vranovice znam, moc pekna vesnicka, takze verim ze se tam bude moc pekne bydlet, dokonce tam mam provdane dve "kamaradky" jedna kolegine z prace a druha spoluzacka ze zakladky..., Tak ty Dunajovice jsou jeste dal, smer Mikulov... A na vylov rybniku Vrkoč chodite, docela pekna akce
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
8.10.2012 14:34:02
ivko, do vranovic... ale okolí ještě vůbec neznám...jenom Iváň...
|
8.10.2012 13:48:54
Ahoj, a kampak se budete stehovat, jestli se muzu zeptat. Jen ze jsi psala o tom termalu co se stavi u Pasohlavek.... Ja totiz pochazim z Dolnich Dunajovic( odtud jsem pak sla do Brna)... No ale do Dunajovic jezdime co 14 dnu na vikend k babicce a na novy Termalni aquapark se uz tuze tesime, uz stoji hruba stavba a hotovo ma byt prej uz pristi leto
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
8.10.2012 12:36:07
ahoj holky, vítám novou maminku! Já mám dceru Emu 8.9.2008 a dceru Hanu 4.10.2011.
Došli jsme z roční, tak je to buřtík... má 69cm a 8600g jako mám, malá a tlustá...pochválená, že normoš roční dítko... ve znakování prokračujeme, neodborně dělá zajíčka, ptáčka, sem tam hodiny... říká te´d místo pápá urt "ahji" strašně rozkošně a naučila se smrkat!!!ne vždy, že by smrkala stále za sebou, ale daří se ji jednou vyfrknout do kapesníku...Zuby tři, 4 poslední horní jednička je na spadnutí... hubnutí... no mě to kolísá plus mínus furt dvě kila, dle toho, jak piju...ale nezhubla jsem níž než váha před těhu, spíše, když mám ty dvě kilča jakoby víc, tak mám víc i na porodní váhu...ale já jsem tlusťoch oproti vám tady hubeným hoolkám... my byli v sobotu pryč, mrknout na svatbu kamaráda, moc krásný... pak jsem si z donucení zařídila zpět domů..asi 2h za volantem a totál v řiti s nervama... navíc z prostředí, kde jsme nidky nebyli... ae dojeli jsme... Emi ve školce už paráda a to mě uklidnilo, chodí už až po spaní, tak mám víc času an sebe a malou... taky jeden den jsem byla poprvé na kosmetice, nechala jsem si uělat trvalou an řasy a nabarvit a nadšená jsem! tatínek hlídal... Chodím ve středy cvičit, ale te´d nejdu, protože musí muž na baráček... no jo, ale až to bdue dostavěný, přestěhovaný budeme, hned bude víc času...a kousek od nás by měli dělat termální lázně něco jako Laa, v Pasohlávkách, tak jsem zvědavá, zda jo... Nová mamčo(promiň, zapoměla jsem jméno) jsem z Brna taky, ale te´d kousíček za, z Bílovice nad Svitavou a stěhujeme se zase na druhou stranu, ale taky ještě relativně kousek do Brna... Hanka od jejího prvního kroku nic, ale už se skoro furt pouští a stojí bez opory... jen si to nesmí uvědomit, jakmile si toho všimne, chytá se... jiank za jednu ruku už chodí jako drak... |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
8.10.2012 7:01:46
Ahoj, hlásím se po vikendu, u nás bylo docela hezky byli jsme s dětma hledat poklady. Je to děs, vůbec se netěším na tu zimu.
|
5.10.2012 21:22:02
Jeste k tomu hubnuti, ja po male taky zhubla, ted mam pri 167cm cca 53 kg a jsem strasne spokojena, taky me vsichni rikaj ze jsem vyschla ale ja se citim dobre. A je to fakt kojenim, malou jsem skoro do 10M plne kojila, pak uz me zacala prerustat pres hlavu a v kdykoliv a kdekoliv se me sapala do vystrihu tak jsem to ze dne na den utla a kojim jen v noci... a taky me tim zacala jist.. ja totiz byla nestastna ze proste nic nechtela, ani presnidavky, ani zeleninku nic, no a ted uz chapu ze to bylo proste tim ze ji mliko fakt stacilo... Ted uz basti, proste hlad je hlad
|
5.10.2012 21:11:59
Ahojte, dekuji! No neco o nas jsme z Brna, ale pred 1/2 rokem jsme se prestehovali do Chrudimi (kvulu pritelove praci), trochu to hur nesu, ale snad si zvyknu, prej na tri-ctyri roky , ale to zname pak z toho bude pet a nakonec deset let.... No jinak ditko mame jedno, jak jsem psala Terezku, narodila se 31.10. s vahou 4,16 kg takze zadny prdolka. V 10M mela 10,7 tak jsem zvedava jak na tom bude v roce. Zuby mame zatim dva ale vypada ze dalsi dva jsou na ceste. Chodit jeste nechodime, zdarne popochazi kolem nabytku, vypada ze na sebe bude opatrna, zadny střelec.
Koukala jsem ze tady resite i jake darecky porizujete k narozeninam, to jeste vubec nevim, hracek mame straaaaasne moc, pritel ma 2 sestry ja taky a ty vsechny maj dohromady 8deti (2; 2,5; 3; 4; 5; 7; 9; 10 let) a uplně všechny hracky jsme zdědili, dodnes jsem nekoupila jedinou hračku, snad maličkosti na pout, trhachi či vyletě, no ale vim že oblečeni ji radost neuděla takže budu muset přidat do te hromady hraček hračku dalši. Ale když zhodnotím co ma nejradějk možna někomu dam inspiraci na dareček: vede u nas zpivajici včeli medvidek Čmelda, pak mluvici pes, miluje obycejnou tocici Káču, a houpaciho konika ktery zmacknutim na ucho cvala a rechta se.... No ale u tohoto musim asistovat ja. Hodne si vyhraje s drevenyma vyrezavanyma zvyratkama s magnetkou na lednicku, koupila jsem je na vanocnich trhach vloni ze ji tim vyzdobim pokojicek ale sklizej uspech dole na lednici, umi uz tak krasne pojmenovat psa "haf", kocku "cici", kozu "mee", kravu "be" - pravda tu trochu plete, prase "chr" ..... No a to je o nas asi vse, omlouvam se za chyby, pisu to z telefonu pri uspavani male Tak se mejte pekne a detem prejem dobrou noc I a T |
Lete | 87771 |
5.10.2012 12:20:47
Roční míry: 72 cm a 7,85 kg. Dr. už pokládala otázky směřující k celiakii a různým potravinovým alergiím. Ale to jsme se dohodly, že se nám nezdá. Jí, ale je prostě prcek.
|
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
5.10.2012 12:15:15
Káťo ještě kojím, takže to bude možná i tím. Jen u Terezky jsem nějak po porodu šla na svou váhu a nehubla jsem ....teď to jde dolů abnormálně rychle.
Načenko, tak to jsme tak na stejno Ivo, taky tě vítám mezi nás Já mám dvě děti. Terezku 4.12.2007 a Peťulíka 28.10. No už řve, takže my jdeme dát malého spát |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.