Shan, na zánět ti může naspat ATB i gynekolog! Tvarohuj to, ledu ja zahřívej, ale pokud je rozjetý, nic jinýho ne žATB nic.. Já to teď nezažila ani jedno ua to z dvouhodinových kojení jsem přešla ze dne na den na jedno, max. dvě kojení za noc...
zápal plic mě moc mrzí :o(((( Slyšela jsem, že nemusí projevy u něj být žádné, ale Emička jako skororoční měla jen náběh a horečky strašn ýa byla apatická :o( Držte se, ať je bobkovi brzo líp a do nemo ani nemusíte!!!! Moc mě to mrzí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.