Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
2.11.2012 20:04:39
Habi, my taky jdeme na očkování za 14 dnů. malý taky kucká a má rýmu.
Káťo, taky jsem nás tak hledala .... Dneska jsem volala na výsledky krve na štítnou žlázu a tu mám v pořádku. takže mé prudké hubnutí bude z nervů a z toho, že už to fakt nezvládám. jsem unavená, ale všichni kolem mě si myslí, že jsem superžena a když to nestíhám tak jsem......no mé vylití srdíčka by bylo na téma zvlášť |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
2.11.2012 8:34:36
Ahoj holky, to jsme se už ale posunuli daleko, šla jsem automaticky kam jsem zvilá a byla hrozně překvapená, až potom mi to došlo
|
habibisek | 109166 |
1.11.2012 15:28:49
Zdravím,
tak máme z roční prohlídky míry: Luky váží 9,830 kg a měří 75,5 cm. Očkování kvůli nemoci odloženo o 14 dní. Kiki dostala zase další kapky tak snad už jí zaberou protože to je děs už kašle 14 dní |
1.11.2012 11:24:48
Tak už nás šoupli vedle do sloupečku...
Včera jsem posbírala sily a šli jsme na roční kontrolu....tak máme 75 cm a 9,2kg....Terezka v roce měla 77cm a 9kg, je holt dlouhá po mě a malý bude spíš po tatínkovi Dneska mi je konečně první den dobře, takže jsem se vrhla na úklid a te´d musím ještě nějak zpracovat krkovičku.... Jak to vypadá u vás? |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
30.10.2012 10:53:51
Ahoj, shantule chuděro ty si teda pořád užíváš, přeji ti at je brzy lépe.
U nás je ošklivo a sněží, je to děs Tak Toník už opravdu chodí, jen když chce být někde opravdu rychle tak ještě leze. |
30.10.2012 10:10:51
ahoj holky.
Tak i u nás proběhl roček. Pak vložím nějaké fotky. Nakonec od nás dostal tatrovku a od našich auto odrážedlo. Jen nevím kdo si s tím vyhraje víc..jestli Terka nebo Péťa.Malý dokonce už na odrážedle jezdí sám Je to fakt dobrá věcička. doporučuju.... Na roční prohlídku půjdeme později, až mi bude líp Tak se mi moje záněty přesunuly z krku do prsa. Doktorka už je ze mě vyřízená a dělala mi další odběry. Atb prozatím nebrat a snažit se vyhřívat a vykojovat prso...se jí to řekne, když ho mám zarudlé a bolí....ikdyž dneska to je o krapet lepší....vzala mi krev na štítnou žlázu jestli se mi po porodu nezměnila funkce. Jsem vyšťavená. Potřebovala bych si od obou dětí odpočinout alespoń na dva dny... |
habibisek | 109166 |
25.10.2012 11:27:44
Zdravím ze zamračeného Sokolova, asi bude pršet a je tu dneska docela kosa ...
Přeji dodatečně všem ročáčkům vše NEJ! Shan: Ano nás to čeká příští týden. Oslava bude v dětským klubu, který jsem pronajala, to bude party! Jinak zase na nás padly nemoce, Kiki pořád kašle má úplně záchvaty, hlavně v noci a ráno už jsem vyzkoušela vše a nic, zítra jdeme zase na kontorlu tak jsem zvědavá. No a už to chytl Luky a ten má k tomu ještě rýmu a zuby takže já už zase 4 dny nespím a taky mě začíná bolet v krku Luky pořád nechodí ani si nestoupá jen leze, když ho postavím tak stojí pokud se něčeho drží ale dlouho nevydrží a sám se ještě nepostavil, lenoch můj jeden Ale je jak opička všechno napodobuje, říká máma někdy i mamí, táta, bába, bác teď něco jako titi asi Kiki Když něco chce tak hezky sám od sebe prosí Náčen: to je mi líto,té ztráty, jde spíš o ty věci vid? Holky, jak vám děti spí přes den? a co jim vaříte k obědu? dáváte ještě kaši večer? Luky někdy stávkuje. |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
24.10.2012 16:46:48
Hroši, volala jsem na info do Vaňkovky, jestli se nenašel někdo čestn, kdo by ji třeba odevzdal... ale bohužel. Z obchodu jsem ji určitě donesla, ještě jsem to ukazovala manželovi, co jsem koupila a vezla jsem ji i dokonce v kočáru výtahem směrem na parkoviště... ale při dalším výstupu (u IKEI) si matně vpomínám, že v autě už nebyla (ale to jen tipuju)... No jako štvalo mě to pekelně, ale svět se neboří, hlavně že jsme nikde nenechali dítě
Dnes jsme byli na roční prohlídce, tak Šimi má 10,12 kg a 80,5 cm - tak jsem myslela, že bude mít i víc kilo Ale nakonec ho nenaočkovala, protože měl na bříšku takovou malou vyrážku, tak je dr. raději opatrná, kdyby to náhodou něco bylo... jsem si ale jistá, že ráno ji tam ještě neměl, myslím si, že je to otlačené od plenky... i dnes odpoledne už to zmizlo, ale jak jsme ho znovu přebalovala před chvíli, tak to tam zas měl, ale na trošku jiném místě - ale zase v ohybu plenky... tak jsem to zalepila náplastí, a to by byl čert, kdyby se tam zase udělala takže na očko jdeme v pondělí, pokud bude vše ok. Taky zítra odjíždíme (do neděle) s dětmi z tábora na podzimní prázdniny do Jednovnic. Balení už zas tak neřeším, jako když jsme někam jeli dříve, už to mám tak nějak v oku, teda snad Hroši, to chápu, že máš strach z cesty mezi dvěma sedačkami... bude to nepohodlné, ale na Slovensko je to kousek,tak to přežiješ Shan, Peťulka ti teda dává, bobek jeden hlavně, že to nic nebylo |
24.10.2012 15:25:53
nači, tak za to by mi bylo děsně dopláče
Tak aby to nebylo málo, tak okolo 4 ráno prodělal malý laringitický záchvat. Hodinu jsem s ním čumákovala u otevřeného okna, dostal čípek, pak čtvrt dithiadenu na uklidnění a spaní. Dneska jsem úplně vyšťavená a už opravdu nešťastná, že každý měsíc u nás něco musí být....ráno jsme jeli na ORL a naštěstí tam mi pan doktor řekl, že je vše ok. Mluvila jsem ještě s dětskou a ta říkala, že kojení nevadí. Večer jsem mu prostě dala napít. Jo a aby toho ještě nebylo málo, tak malý včera Terezce našel kindr čokoládku a pustil se do ní i s obalem. Pak tedy dostal škytavku a teprve dnes ráno než jsme jeli k dr na ORL ho nějak ze sebe vykuckl Jdu louskat ořechy na dortu |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
24.10.2012 9:36:42
Náči fakt?A nevolali sjtče do obchodu, zda jsi ji nenechala v kabince? To mě moc mrzí za takový prachy :o((
muž nechal klobásku v košíku a doma ji div neobrečel, měl na ni děnsou chuť :o)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.