Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
24.10.2012 9:35:15
ahoj holky, zítra odjíždím na slovensko a vůbec nevím, co vše sbalit, chjo..jedu s našima, myslím, že jsem to už psala...v 5ti lidech octávce, já mezi sedačkmama, to bude pekelná cesta :o(
tak přeji i dodatečně i dopředu všem našim ročním mrňouskům, aby si den D užili a přeji hlavně zdraví nejen jim, ale i maminkám!!! Shan, to mě mrzí :o( možná i proto rozhozená ms, když tělo tak mco bojuje. Mě hodně pomohlo omezit kojení, kojím prakticky 2x za noc, někdy jednou a někdy ráno... jinak Hanča kojení nevyžaduje, an noc má Um flašku a je spokojená, dkyby ji dostávala i v noci, nevadí ji to...ale nějak se mě nechce ještě přetsávat kojit... hlavně v noci je to pohodlný... Zubů má 5, včera skoro celý den chodila, dneska zase jen leze :o) dle nálady... jak rostou zoubky, v noci je řev a musím si ji brávat do postele, abych nemsuela stále lítat vedle do pokoje. u mě spí v poho a už se lepí i na muže, tudíž dítě je všude...v 6h vstává te´d i Emča, děsný...po změně času bdue budíček v 5h.... Emi je OK, ve školce už úplně v pohodě... mějte se krásně, mám dneska ještě plno práce :o) |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
23.10.2012 21:46:43
Ahoj,
všem oslavencům vše nejlepší k prvnímu ročku Dnes jsme zase byli na plavču, Šimi zase poplakával a na konci se za to "trápení" pomstil opravdu pěknou nadílkou do vody... chudák paní instruktorka, jak to pak filtrovala... bylo mi trapně. Jinak jsem se ještě "nepochlubila" historkou z minulého týdny... byli jsme v Brně a konečně jsem se dostala do obchodů, že si po dlouhé době něco koupím na sebe. Takže manžel hlídal Šimona a já oběhla obchody... ale docela mi to dalo zabrat, než jsem si vybrala... No a pak jsme nastoupili do auta a jeli dál... doma večer po příjezdu jsem zjistila, že tašku s nákupem oblečení za cca 1500, nemám... asi jsme ji někde zapomněli, pravděpodobně na pakrovišti u Vaňkovky... toš tak, no! Shan, to mě moc mrzí, že tě zas něco trápí... a kojení - je nutné přestat úplně, nebo to budeš udržovat a poté pokračovat? Hlavně ať jsi brzo v pořádku... Taky jsem zvědavá, kolik Šimi váží a měří, jdeme na roční zítra... Mějte se a hezký večer |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
23.10.2012 19:54:39
Ahoj holky. Tak jsem opět nemocná po 3týdnech, vrátila se mi angína, ale tentokrát v těžším kalibru(naštěstí bez vysokých teplot). Nasadili mi atb u kterých se nemůže kojit( psala jsem o tom v diskuzi mléko- mlíko, sunar, kaše? ) je totiž u mě podezření na mononukleozu, takže musím brát silnější. je to boj nekojit.....
Tussi, pokud narážíš na mou rozhozenou ms, tak pan doktor mě uklidnil, že je vše ok, že pokud se kojí tak ms si může chodit jak do houslí malý má další zub dole dvojku, takže jsme ve stavu 7 Příští týden máme jít na roční prohlídku, už jsem zvědavá kolik váží. Co jsem měřila nedávno, tak měl 79cm. Jinak gratuluji dalším říjňátkům k narozeninám, hodně zdravíčka a úsměvu Teď už jsme na řadě my Habisek a Karinkka(?) snad se nepletu pokud ano, tak se moc omlouvám |
Tussi + 3 | 50048 |
23.10.2012 16:11:57
Shan, jaka? Jsou tam????
|
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
23.10.2012 7:13:32
Ahoj, všechny zdravím
|
JANKA10 | 92891 |
22.10.2012 12:14:58
AHOJ,TAK JSME SE VRATILI Z ROČNÍ PROHLÍDKY TAK MAME 79CM A 11.92KG.CHODIT JSME ZAČALI MINULOU SOBOTU A MOC SE MU TO LÍBÍ.
|
Lendulina | 76456 |
21.10.2012 21:30:45
Hrosi: telefon super, tesim se na FB na fotky, co Hani uz je ok?
Ještě gratulujeme moc k prvním krůčkům Hani, Matýskovi, Toníkovi,Lucince ... |
Lendulina | 76456 |
21.10.2012 21:21:25
Tak mame uz komplet oslavene narozeniny. Pridavame se do klubu nechodicich, zatim Kidi vyhovuje nizsi teziste)Darky mely uspech, oslava se povedla, tak to bylo fajn.
Na rocni 76 cm 10,1kg. Vsem rijnatkum co jsem nestihla poprat vse nejnejnej. |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
19.10.2012 10:12:58
ahoj holky, Káti, gratuluju ke krůčkům, Hance se nechce, zatím se drží převážně jistoty...
Mamul, tak to jsou děti stejně, Hana má taky 8600g, ale jen 69cm :o))))A mě přijde jako soudek hihi... mě nadělí ježíšek dřív dárek čekám na novej mobil do mýho starýho sep ustila Hanka a už je na odpis...tak budu mít s wifinou, dotykáč, těším se a děsím, jakej bude. vybral ho muž, dlouho vybíral... |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
19.10.2012 8:22:30
Ahoj, Matýskovi vše nejlepší.
Máme za sebou roční prohlídku a Toník váží 9 kg a měří 65 cm. Je taky ze všech dětí nejmenší. Přeji všem hezý víkend, má být nádherně tak si to užijte. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.