Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mamula+3 | 117325 |
18.10.2012 21:11:54
Ahojky,tak dnes jsme byli na roční prohlidce a náš mrňousek měří 75 cm a váží 8610g,proti starším je to drobeček. Nejstarší měl 9kg v půl roce a v roce 11,5 a prostřední měl v roce 10,5.
Matýsek běhá jak o život,za celý den se zastaví jen když spí,jinak pořád v pohybu a je to celkem sranda,jak je droboučkej. O víkendu nás čekají oslavy,tak se ťěsíme. |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
17.10.2012 19:38:34
Ahoj, tak toník dnes udělal 5 kroků
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
17.10.2012 10:22:09
Šimonku, nádherné narozeninky, užij si první roček!!!! Hodně zdravíčka, pohočiky, málo karambolů!
holky, hani sice udělala pár kroků, ale roku taky neutekla, navíc se ji do toho mco nechce, furt preferuje lození... Horečku dneska konečně v noci neměla, ale za to v noci strašně brečí a vyžaduje mou pířtonost, tož si ji beru do postele a to je problém, ona spí všude a já to odnesla už zádama, nachladial jsem si je, protože mi zásadně spí na dece a já spím bez deky...a dneska už to teda dost bolí :o( příští týden jedeme na Slovensko, tak doufám, že si tam dopočinu, jedu s holkama a oridči, aby tam babi a děda(holek prababi a pradděda) viděli vnučky....máma tam má nějaké školení, tak sjedu s nima... tak se děsím, entuším, co nabalit, na dýl jsem s nima nejela a jedeme čt-po.. |
Muchnička | 76281 |
16.10.2012 11:35:44
Ahojky všem,
dlouho jsem tu nebyla, tak snad si na mě ještě pamatujete. Vložila jsem do deníčku nějakou fotku i do toho alba s dětmi 1rok. Lucinka roku utekla už na konci září, doma běhá jako drak, venku jí to jde v botech hůř, ale už taky chodí sama. V roce měla 12kg a 80cm, Náčenko koukala jsem, že nám v tabulce chybí údaje v 6měsících, to měla 10kg a 70cm. Už jsem jí přestala před 14dny kojit, hrozně se v noci budila a sápala se po mě i přes den a dokonce, když byl manžel bez trička, tak se sápala i po něm. Takže jsem se rozhodla kojeni ukončit, byl to malinko boj, ale nakonec jí přesvědčil banánový Sunar. Teď už spí krásně celou noc a je to úžasný, se po roce zase pořádně vyspat. Koukala jsem, že jste řešily boty. Já jsem musela koupit nové, mam schované po Barunce ty co nejsou vůbec sešlapané, jenže Lucinka má větší nohu a také začla chodit dřív. Doma chodí v teplých protiskluzových ponožkách a to se mi osvědčilo, je to i dle ortopedů nejlepší. Venku má teď celokožené Superfity a jsou úžasně lehký a běhá v nich bez problémů, tak už jsem koupila i na zimu taky Superfitky s Goretexem, to se bude urcite hodit. Tak přeju všem oslavencům krásné první narozeniny, hodně zdraví a elánu do dalších let. Mějte se. |
káťa 1+1+1+1 | 29727 |
16.10.2012 7:21:19
Ahoj, přeji Šimonkovi k zitřejším narozeninám všechno nejlepší. Taky jsme roku neutekli a myslím si že tak nejdřív za měsíc, dřív to určitě nevidím.
Náš Toník je poprvé nemocný, má rýmu a je na něm poznat že se necítí dobře a to máme jít ve středu na očkování. Všem marůdkum přeji at jsou brzo zdraví |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
15.10.2012 22:23:30
Ahoj holky,
nakukuju jen v rychlosti... byli jsme dnes celý den v Brně, jsme unavení jako koťata. Je to teď shon šílený, s tou školou hlavně, o víkendu jsme slavili, dle kalendáře slavíme až zítra přijeli naši a bylo to moc fajn. Šimi si pochutnal na dortu a z dárečků má radost, ani jsem nečekala, jak si vyhraje... Roku neutekl ani náhodou, máme taky lenivce, však času dost. Přeju všem oslavenečkům, co jsem jim ještě nepřála, hodně zdraví, málo pláče a nová slůvka a dovednosti... a rodičům dělat jen radost! Hošíkově Hanince, Ellence od Anetky, Bleščině Kubíkovi, Jindřiščině Vráťovi, Kátině Toníčkovi a dnešním Terezkám k svátkům všem velkou pusu. Hroši, ať je Hance lépe, jsou to naši bobci Mějte se |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
15.10.2012 20:26:30
Hroši, tak snad to brzy u Hanči přejde a bude zas líp.
Jen by mě zajímalo o jak moc se může zpozdit. Test dělat nechci, je to divné a ještě bych byla zklamaná , ale přesně jak říkáš....bylo to to brzo....Ve čtvrtek si to asi vezmu cestou rovnou na gyndu...Byla jsem tam naposledy v lednu doktor mě zastřelí |
15.10.2012 18:48:22
Shan, taky neberu HA a minulý měsíc jsme testovala, myslela jsem, že jsem těhotná :o)))
No naštěstí nejsem, i dkyž jsem byla i zklamaná... ale bylo by to fakt brzo po těhu s Hani znova otěhotnět... navíc při zákazu či nedoporučení dr... ATB rozhodit určitě můžou!Já mám ms asi 4-5 měsíců, už ani nevím a teď se mi to vrátilo do starých kolejí :o(( kdy bolesti břicha velký, špiním tak 4dny, pak ms pár dnů a pak ještě tak 3-4 dny špiním... |
15.10.2012 18:45:38
a přeji Terezkám krásný svátek dnešní...Hani mi odpadla v rukou, nepřevlečená, nepřebalená, totál vytuhla...zmáhá ji ta horečka...
|
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
15.10.2012 10:41:43
Ahoj holky. Taky se hlásím po delší době.
Toníčkovi taky přejeme všechno nejkrásnější Hroši to je úžasný gratuluji k prvním krůčkům My máme lenivce. Kolem nábytku chodí, ale jakmile se vezme za ručičky, tak zvedne nožky nahoru a zpátky na zem je nepostaví ani za nic V chodítku tedy lítá jak drak. U nás to tedy vypadá, že neutečeme.... Holky, jaký vliv mají ATB na MS? Brala jsem je před 3 týdny. To už jsem měla MS nějaké 3 měsíce pěkně zajetou na 28 dní a dnes 35 a furt nic. Takže to vypadá, že kojení s atb se proti mě spikly a zas mi to celé rozdrandily A mě se tak nechce na injekci, už jsem zkoušela i červené víno....HA tedy neberu a chlap si dává pozor Dalším říjńátkům přeji všechno nejlepší, nějak nestíhám to všechno sledovat |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.