| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6600  [Dalších 6420 >>]
mamula+3 117325
18.10.2012 21:11:54
Ahojky,tak dnes jsme byli na roční prohlidce a náš mrňousek měří 75 cm a váží 8610g,proti starším je to drobeček. Nejstarší měl 9kg v půl roce a v roce 11,5 a prostřední měl v roce 10,5~:-D.
Matýsek běhá jak o život,za celý den se zastaví jen když spí,jinak pořád v pohybu a je to celkem sranda,jak je droboučkej.
O víkendu nás čekají oslavy,tak se ťěsíme.
káťa 1+1+1+1 29727
17.10.2012 19:38:34
Ahoj, tak toník dnes udělal 5 kroků~g~~g~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
17.10.2012 10:22:09
Šimonku, nádherné narozeninky, užij si první roček!!!! Hodně zdravíčka, pohočiky, málo karambolů!~x~~;((

holky, hani sice udělala pár kroků, ale roku taky neutekla, navíc se ji do toho mco nechce, furt preferuje lození...

Horečku dneska konečně v noci neměla, ale za to v noci strašně brečí a vyžaduje mou pířtonost, tož si ji beru do postele a to je problém, ona spí všude a já to odnesla už zádama, nachladial jsem si je, protože mi zásadně spí na dece a já spím bez deky...a dneska už to teda dost bolí :o(

příští týden jedeme na Slovensko, tak doufám, že si tam dopočinu, jedu s holkama a oridči, aby tam babi a děda(holek prababi a pradděda) viděli vnučky....máma tam má nějaké školení, tak sjedu s nima...

tak se děsím, entuším, co nabalit, na dýl jsem s nima nejela a jedeme čt-po..
Muchnička 76281
16.10.2012 11:35:44
Ahojky všem,
dlouho jsem tu nebyla, tak snad si na mě ještě pamatujete~;). Vložila jsem do deníčku nějakou fotku i do toho alba s dětmi 1rok. Lucinka roku utekla už na konci září, doma běhá jako drak, venku jí to jde v botech hůř, ale už taky chodí sama. V roce měla 12kg a 80cm, Náčenko koukala jsem, že nám v tabulce chybí údaje v 6měsících, to měla 10kg a 70cm.
Už jsem jí přestala před 14dny kojit, hrozně se v noci budila a sápala se po mě i přes den a dokonce, když byl manžel bez trička, tak se sápala i po něm~:-D. Takže jsem se rozhodla kojeni ukončit, byl to malinko boj, ale nakonec jí přesvědčil banánový Sunar. Teď už spí krásně celou noc a je to úžasný, se po roce zase pořádně vyspat.
Koukala jsem, že jste řešily boty. Já jsem musela koupit nové, mam schované po Barunce ty co nejsou vůbec sešlapané, jenže Lucinka má větší nohu a také začla chodit dřív. Doma chodí v teplých protiskluzových ponožkách a to se mi osvědčilo, je to i dle ortopedů nejlepší. Venku má teď celokožené Superfity a jsou úžasně lehký a běhá v nich bez problémů, tak už jsem koupila i na zimu taky Superfitky s Goretexem, to se bude urcite hodit.
Tak přeju všem oslavencům krásné první narozeniny, hodně zdraví a elánu do dalších let.
Mějte se.~3~
káťa 1+1+1+1 29727
16.10.2012 7:21:19
Ahoj, přeji Šimonkovi k zitřejším narozeninám všechno nejlepší.~x~ Taky jsme roku neutekli a myslím si že tak nejdřív za měsíc, dřív to určitě nevidím.

Náš Toník je poprvé nemocný, má rýmu a je na něm poznat že se necítí dobře a to máme jít ve středu na očkování.

Všem marůdkum přeji at jsou brzo zdraví~s~
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
15.10.2012 22:23:30
Ahoj holky,
nakukuju jen v rychlosti... byli jsme dnes celý den v Brně, jsme unavení jako koťata. Je to teď shon šílený, s tou školou hlavně, o víkendu jsme slavili, dle kalendáře slavíme až zítra ~f~ přijeli naši a bylo to moc fajn. Šimi si pochutnal na dortu a z dárečků má radost, ani jsem nečekala, jak si vyhraje... Roku neutekl ani náhodou, máme taky lenivce, však času dost. ~b~
Přeju všem oslavenečkům, co jsem jim ještě nepřála, hodně zdraví, málo pláče a nová slůvka a dovednosti... a rodičům dělat jen radost! Hošíkově Hanince, Ellence od Anetky, Bleščině Kubíkovi, Jindřiščině Vráťovi, Kátině Toníčkovi a dnešním Terezkám k svátkům ~x~~x~~x~ všem velkou pusu.
Hroši, ať je Hance lépe, jsou to naši bobci ~6~

Mějte se ~3~
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
15.10.2012 20:26:30
Hroši, tak snad to brzy u Hanči přejde a bude zas líp.~6~

Jen by mě zajímalo o jak moc se může zpozdit~d~. Test dělat nechci, je to divné a ještě bych byla zklamaná~t~ , ale přesně jak říkáš....bylo to to brzo....Ve čtvrtek si to asi vezmu cestou rovnou na gyndu...Byla jsem tam naposledy v lednu~8~ doktor mě zastřelí~a~
15.10.2012 18:48:22
Shan, taky neberu HA a minulý měsíc jsme testovala, myslela jsem, že jsem těhotná :o)))
No naštěstí nejsem, i dkyž jsem byla i zklamaná... ale bylo by to fakt brzo po těhu s Hani znova otěhotnět... navíc při zákazu či nedoporučení dr...

ATB rozhodit určitě můžou!Já mám ms asi 4-5 měsíců, už ani nevím a teď se mi to vrátilo do starých kolejí :o(( kdy bolesti břicha velký, špiním tak 4dny, pak ms pár dnů a pak ještě tak 3-4 dny špiním...~q~~o~
15.10.2012 18:45:38
a přeji Terezkám krásný svátek dnešní...Hani mi odpadla v rukou, nepřevlečená, nepřebalená, totál vytuhla...zmáhá ji ta horečka...
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
15.10.2012 10:41:43
Ahoj holky. Taky se hlásím po delší době.

Toníčkovi taky přejeme všechno nejkrásnější~x~~6~

Hroši to je úžasný~g~ gratuluji k prvním krůčkům~x~
My máme lenivce. Kolem nábytku chodí, ale jakmile se vezme za ručičky, tak zvedne nožky nahoru a zpátky na zem je nepostaví ani za nic~d~ V chodítku tedy lítá jak drak. U nás to tedy vypadá, že neutečeme....

Holky, jaký vliv mají ATB na MS? Brala jsem je před 3 týdny. To už jsem měla MS nějaké 3 měsíce pěkně zajetou na 28 dní a dnes 35 a furt nic. Takže to vypadá, že kojení s atb se proti mě spikly a zas mi to celé rozdrandily~q~ A mě se tak nechce na injekci, už jsem zkoušela i červené víno....HA tedy neberu a chlap si dává pozor~f~~t~

Dalším říjńátkům přeji všechno nejlepší, nějak nestíhám to všechno sledovat~;((~x~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6600  [Dalších 6420 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.