| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10722  [Dalších 10652 >>]
Eika+Saša+Izinka 48050
16.1.2012 10:57:25
slepestrevo.cz
Jedná se o akutní příhodu břišní, kterou je nutno řešit urgentně.

Urgentně = hned, takže není možnost čekat 2 a více let ~l~

Krakatice 22448
16.1.2012 10:50:28
Přestaň se tu konečně litovat, jaká nejsi chudinka. Každej máme něco a neotravujeme s tím ostatní.

Bůh ví, jak to s tebou vlastně je.
Krakatice 22448
16.1.2012 10:37:13
operace slepáku se nedá odložit o dva roky....to ať mi ruka upadne, jestli jo~l~
Krakatice 22448
16.1.2012 10:36:34
Majdo, dej si vedle sebe fotku Tomáška v půl roce a v roce.

Kurvadrát....ty jsi máma, ty ho máš nejlíp znát~a~
majdalenka.machi
  • 
16.1.2012 10:24:20
holky, kdyz nepoznate ostrihane a neostrihane dite, kdyz nedokazete pochopit ze operace se daji odkladat, tak si s vama nemam co rict. vam preji zdrave deti a vam, kdyz si myslite ze tohle neni pravda, aby vas nebo z vasich blizkych potkalo co me, aby jste pochopily, ze si nevymyslim.

jste jesitne a urazlive slepice, ktere neprijmou fakt ze nekdo nemusi byt zdravy jako vy! a slepicema vas nazyvam protoze to je to nejkrasnejsi clovo jak vas nazvat a neurazit po tom co jste vy psaly o me!
-Leník- 106699
16.1.2012 9:38:37
Amando ty jsi mě předběhla~:( ~t~- taky jsem chtěla napsat, že fotka na FB, kde Tomášek krásně stál a pod ní komentář, že je to v 6 měsících se mi nějak nezdála, tak jsem koukla tady do našeho deníčku, kde Majda vložila nějaké fotky a u nich je napsáno 6. měsíc - Tomášek je tam ještě miminko a ne jako na té fotce na FB, kde už je to hotový chlapák. (Takhle vypadá můj Pavlík, tak teď a to mu je 13 a půl měsíce) Takže se asi někde stala chyba!!!

Nevím jak berete tyto diskuse vy, ale já to beru jako relax a že se člověk může podělit o své radosti a starosti, které má - protože přiznejme si to na rovinu, občas je to na palici~q~ Není to žádná soutěž o nejlepší dítě, nebo maminku...Taky tady můžu veřejně napsat, že Pavlík ještě nechodí a ani jen tak nebude a nic si z toho nedělám...

Takže asi tak...je to sice virtuální - nikdo se neznáme osobně, ale každý by si měl sáhnout do svědomí, zda to má vůbec zapotřebí psát tady nějaké bludy, nebo polopravdy...

Tímto se k tomu už nehodlám vracet - napsala jsem vše co mi leželo na srdci - mám vás všechny ráda a ráda si přečtu co sem napíšete. Mějte se a užívejte si ~3~~3~~3~
Krakatice 22448
16.1.2012 8:58:42
ahoj ženy!

všechny vás moc zdravíme. Od včerejška můžu oficiálně říct, že Viktorka sama chodí :-) Jinak nového nic, mele furt jak tisková mluvčí, je celá bráchové~t~ Když mi tady spustí všichni 3, tak je to fakt hukot~8~~t~~t~~t~

Majdalenko,


prošla jsem si tvoje fotky v deníku....to, co si psala tady, co si psala na FB a co si psala holkám na listopadu 2010 se vůbec neshoduje. Každej kdo si to měl možnost přečíst, posoudit, tak zdravým rozumem usoudil, že to není pravda....to je prostě jako by to psali 3 různí lidé! Např. fotka Tomáška z 7.6.2011 kde píšeš, že STOJÍ....tohle není stání. Tak zdeformovaný kotníky bys přece nechtěla vydávat za normální stání? Už od začátku jsem tu s tebou nesouhlasila, když jsi tvrdila, že v 5. měsícíh chodí. Přitom podle fotky z června teprve stál. Tak jak mohl měsíc předtím chodit? Na fotce z červenece maximálně slušně pase koníky, nic víc. Fotka ze září taky nevypadá, že tohle je dítě, které samo chodí, natož stojí.


Majdo, buď trochu soudná a nedělej z Tomáška superdítě!!!! On se všechno naučí, ale nemusí být za každou cenu první! Dej mu čas a hlavně: neber mu dětsví a nech ho, ať se vyvýjí podle svého tempa a ne podle tebe. Ty se nad sebou zamysli. Zjevně máš nějaký problém.... pořád chceš, abysme tě tady litovaly. S těma tvýma operacema to taky nebude tak žhavý, viď? Od kdy se slepák plánuje 2 roky dopředu? Mluvila si o něm už jako těhotná.


Když se budeš pořád litovat, tím spíš se na tebe každej vykašle. Myslíš, že my ostatní se máme fajn, že neřešíme žádný rodinný nebo zdravotní problém? Máme problémy, ale neotravujeme s nimi ostatní.


Tomáškovi přeju hezké dětsví a spokojenou maminku.
majdalenka.machi
  • 
15.1.2012 13:07:51
ahoj holky, moc gratuluju k dalsimu jeste nenarozenemu miminku! :o) takove zpravy ctu moc rada!!!

u nas se taky beha, psala jsem to i na FB, kam jsem teda po premlouvani od holek co me psaly na emaily sla a byla jsem z tama vyhozena, ze pry lzu, ze chodime a ze lozil moc brzo atd. takze holky, kdo tam pujde, pripravte se na to ze jak se jim neco nebude libit, ZE JANI??? tak vas proste vyhodi, ani vam o tom nereknou a ani se nedozvite proc, ptala jsem se holek, ktere mam v pratelich, pry neni mozne abych byla tak nemocna, to ze jsem byla na operaci atd, a do toho aby byl maly tak sikovny. takze si o me myslete co chcete, me ty holky zklamaly a nemam chut se s nema bavit.

a neco o nas? uz mame dalsi slovicka, teda zkratky - boty =BY, kyticka =KYTI, a jinak mame zviratka, auta, a ty klasicka slova jako kazdy jiny asi.

a o te diskuzi co tu psaly, myslim ze se spletly o rok, ze to sedi na dvoulete a ne na rocni. si teda myslim ja. protoze je dalsi rok a sloupecky se posunuly, tak nevim, ale podle nich taky jsme zpomaleni a to si myslim, ze jsme rychlici sikovni.

ja jdu v kvetnu na dalsi operaci kolena. budou me davat slachy od nejakeho darce organu protoze u me uz neni z ceho brat, vemou jednu z te dobre nohy, takze me rozvrtaji obe dve. no uzasne :o( pak budu nekolik mesicu zase v Hrabyni , zase bez maleho a pak jeste nekolik mesicu ambulantni rehabky. jeste ted chodim na rehabky, ale uz jen ambulantne nekolikrat za tyden, maleho nedobehnu, jak to venku klouze nebo je to mirny kopecek dolu tak to obchazim i pul kilometru, protoze bych neudrzela kocarek, takovej teren nezvladam ... no hnus velebnosti.

malej nemel jeste ani rymu proadnou, takze doufam, ze bude zdravy i dal, kdyz to zdravicko si vybiram ja. doufam, ze i za neho (tuk tuk tuk) a zoubku mame 6 (nahore 4 dole2) a asi se klubou dalsi 2, mame prujem uz pekne dlouho, dnes v noci nonstop na rukach a jen brek. tak doufam, ze uz prestanou bolet zlobidla zubyska! a v 1 roku na kontrole jsme meli 9,2kg (asi, vazili jsme doma - u dr se nenechal zvazit) a meril 76cm.

policky mame uzpusobeny tak, ze ktere je schopny otevrit jsou jeho na hracky a ty co neotevre jsou nase na veci :o) a nejoblibenejsi hracka je panvicka, i spat s ni chodi.

tak ja jdu odpocivat a vy si taky uzijte pohodicku pri snehu :o)
Mína + 4 102042
15.1.2012 11:37:11
Jančo, my taky plánujeme hory, ale až na jarní prázdniny, ty jsou u nás letos na přelomu února a března, tak doufám, že bude ještě nějaký sníh.
Já nevím proč, ale mě FB vadí ~d~, radši zůstanu tady, tak se na mě někdy přijďte podívat :-),každý den sem nechodím, ale tak dvakrát týdně jo.

Siffonko, ono je tohle období na hlídání nejnáročnější, dětičky už jsou plně mobilní, ale ještě absolutně neposlechnou.
U nás je výhoda, že je nás hodně, takže kolikrát Dominikovi stačí, když stojí v postýlce, že se dívá na sourozence, co vyvádějí.
Jinak nejradši si hraje s autama, jezdí s nima po celým bytě a drnčí, kytky , na které dosáhne, jsem odstranila, koš máme schovaný, na žaluzie nedošáhne, skříňky jsou zamčený, jediný problém byl v kuchyni se šuflatama, ale když je chce otevírat, tak mu je přidržíme aby to nešlo a dá zas na chvíli pokoj.
Horší je, když jsme na návštěvě, kde nemají malé děti, to pak všechno lítá.

Dominiček je každým dnem v chození odvážnější, sice ještě našlapuje jako kdyby šel po deseti pivech z hospody, ale myslím, že za pár týdnů bude běhat pěkně.
siffonka 106946
14.1.2012 23:14:33
Ahoj holky,
taky jsem se nejdřív lekla, co je to tady za diskuzi cizích lidí, myslela jsem, že to zase zmizí nebo to někam přesunou, jako už párkrát předtim, a ono houno.~t~
Leníkovi ještě jednou gratuluju k úspěšnému množení a jsem zvědavá, kdo tady bude další, ženy.~y~
Od nás zprávy takové, že ten náš prcek už chodí, zatim teda nelítá, tak jako Jiřík, ale už trochu na rychlosti přidává.~:-D Začal mezi svátky pár krůčky a postupně každý den přidával víc a víc, a během pár dní už si to štrádoval přes celý byt.~s~ Jinak je to teda neuvěřitelnej zlobič a vztekloun, by mě fakt zajímalo, po kom to to dítě má.~q~~t~ Samozřejmě ho zajímá jen to, co nesmí, od lanek od žaluzií, zeminy v kytkách, odpadkový koš, přes krámování ve všech skříňkách po celým bytě, a nějaké hračky, pche..ani náhodou.~a~ Takže máme doma opravdu veselo a já jsem večer zralá tak akorát na ~v~~t~ Někdy si připadám, že celý den nedělám nic jinýho, než že říkám furt samý ne, nedělej to, nesmíš, no prostě fakt hukot.~8~ Máte někdo taky takovýho zlobiče nebo je to jen u nás?~e~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10722  [Dalších 10652 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.