Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janča+2+5.12. | 59987 |
14.1.2012 22:01:09
Ahoj Míno a všechny ostatní,
já sem tedy podctivě chodím, ale většinou se tu nic nezmění a číst sebe sama mě neba Jinak ta diskuze co tu byla, mě fakt vystrašila, koukala jsem kam jsem se to proklikala. Míno případně vy ostatní, nechtěly byste k nám na FB. Založily jsme si tam skupinku maminek z rodinky, tak se přidejte, ať je nás víc. Tady na rodině, je smůla, že to může kdokoliv číst. Tak to promyslete a přidejte se. My jsme se dnes vrátili z hor, byli jsme na týden. Jsem si krásně zalyžovala a odpočinula. Jen pondělní návrat do reality bude asi pád na hubu z růžového obláčku. Jíra, byl ze sněhu nadšený ovšem nejlepší byla kola na lanovce, porád studoval jak se to točí a jak se otevírají turnikety. Je to prostě chlap. Jinak chodí, tedy slovo chodí není dost výstižné, běhá jak o život, až by se přerazil. |
-Leník- | 106699 |
13.1.2012 15:06:04
Míno vyřídím ať se ukážou...
Taky mám pocit po přečtení diskuse níže, že mám zaostalé dítě Asi se začaly rodit normální děti - dříve se rodily samé super děti, nebo nevím |
Mína + 4 | 102042 |
13.1.2012 12:33:23
Ahoj Leníku, moooc gratuluju teda vy jste to vzali fofrem, tak první prosinčátko bude mít sourozence
Taky jsem koukala, co to tady máme za diskuzi, mám chuť napsat, že naše dítě nám v roce chodí do hospody se džbánem pro pivo , protože, když tady čtu, co umějí některý dětičky v roce, tak propadám depresím, že Dominik je nějakej zaostalej, když nemluví ve větách, neříká ahoj tati a ještě nosí plíny Včera Dominiček ušel prvních pár samostatných krůčků, měl zrovna v obou ručičkách hračky, tak se asi zapoměl, protože jinak se chodit bojí, hned si sedá a leze. Leníku, vyřiď holkám na FB, aby se sem taky občas přišly pochlubit, většina z nich ani nedala vědět, když prckové slavily rok, já vím, že to tady zrovna nefrčí, ale byla by škoda, kdyby tahle naše diskuze zanikla. |
-Leník- | 106699 |
13.1.2012 11:49:08
No nic, tak se taky hlásím po dlouhé odmlce...Roční kontrola 11.400g a 75cm - stále nechodí, jenom se postaví o nábytek a oblézá...poslední asi 4 dny se umí pustit a chvilinku stát.
Pro ty, kdo nechodí na FB - ve středu jsem byla na kontrole - jsem 8tt+0, takže se pomalu přesouvám i na diskusi srpen 2012 Mějte se krásně a užívejte teplou zimu |
-Leník- | 106699 |
13.1.2012 11:38:00
Co to jako tady je? To se paní jako nemohla zeptat nás - to musela zakládat téma, ke kterýmu se stejně vyjadřovaly maminy co už mají větší děti, takže to lovily někde z paty? Akorát to tady pěkně zajebaly
|
Geena3 | 122743 |
10.1.2012 22:01:19
Chlapáci jsou asi fakt zabržděnější.. nj, to se s nima táhne celý život
|
Hanka+L+A+V | 28463 |
7.1.2012 23:28:12
Syn je začátkem ledna, teď čerstvě rok. Leze jak drak, stojí sám v prostoru, obchází nábytek, udělá sám asi 6 krůčků, vyleze na postel a sleze po nožkách, neskládá komíny z kostek, nejradši jezdí s autama po zemi, háže balonem a honí se za ním. Mluví docela hodně...máma, táta, bába, ba ba(baf baf), baooo (balon), umí jak dělá pár zvířátek, ptá se kde je táta? ahoooj tati (mami nechce říct i když mami a mámo umí), bubmat, papat, mňam, auto, jede, a další.
Pokud mu nabírám, tak se lžičkou pak trefí do pusy a nakrmí. Co se dá vzít do ruky sní sám, pije z Avent hrnku a sám si ho bere ze stolu a vrací tam. Zpívá a tancuje podle písniček co slyší, teda zpívá jen notu a lalala. Jináč asi i víc věcí, ale všechno mě hned nenapadá. Dcera běhala už od 10 měsíců, vylezla všude, mluvila v tříslovných větách, jezdila na odrážedle, jedla sama od roka, nechtěla si nechat pomáhat. |
ChemicalJane + 4 | 86738 |
7.1.2012 22:23:04
buď ráda, že aspoň žvatlá to svoje
|
Geena3 | 122743 |
7.1.2012 22:21:35
Chemical Jane mám kluka a je ukecanej hrozně, ale jen svoje, pravá slova nic moc, tak jsem ráda, že nejsme sami
|
Geena3 | 122743 |
7.1.2012 22:19:53
Tak to je fakt šikovná..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.