| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 10722  [Dalších 10662 >>]
Janča+2+5.12. 59987
16.1.2012 12:47:48
Majdi nezlob se, ale na FB nejsou jen mamky z rodinky.
A tvoje dítko jo dělat jsem to nemusela, ale tohle se fakt nedá nevidět.

Zajímavý je, že já tady s tebou se snažím jednat po dobrém, ale koukám, že to asi nejde. Kopeš okolo sebe jako vzteklá kobyla.
majdalenka.machi
  • 
16.1.2012 12:44:29
v levo 4 mesice a vpravo 5. a nemyslis ze by si sem mela vkladat sve dite a ne me? kdyz ho chces vlozit tak na to mas denicek ne? nesouhalsim s tim aby tady nekdo ukazoval me dite a muj manzel taky ne!
majdalenka.machi
  • 
16.1.2012 12:39:53
nenechaly jste me reagovat na FB, kde bych vam klidne vlozila i lekarske zpravy, tady je vkladat nebudu, aby jste videly ze si nic z toho vseho nevymyslim, zpravy od doktoru co tomasek i s datem dela a nedela. kdyz se vam to nelibi, tak na to nereagujte, nenechaly jste me reagovat na FB, tak si me nevsimejte tady. nereagujte na me a neurazejte a ja prestanu psat, jen na sebe nehodlam nechat hazet tu spinu co si tady vymyslite!
majdalenka.machi
  • 
16.1.2012 12:35:50
nazvala jsem vas tak, po tom co jste me vzkazaly po vasi kamaradce ty krasna slova vy.

slvepe strevo se neoperuje pokud je riziko, to ze u nekoho riziko v tehotenstvi nevznikne a tim se odoperuje, tak budiz , ale kdyz neprijmete fakt ze to u vsech, u me , tak neni tak to je pak tezko.

fotky jsem nezamenila. vim co mam doma. vim to vic jak vy. coz si asi myslite ze mate pravdu a vy nejlepe poznate me dite! ac na fotce nebo ve skutecnosti asi. a k milenci, mam jich na kazdem prste deset, reste si tu i na FB co chcete, zdravi uz vam prat nebudu, max takove jake mam ja sama, pak vas za to okoli odsoudi jako vy me! takze preji spis kvalitni lekarskou peci a dobre doktory s dobrou pojistkou!
Trojanka1+Tobiášek 109366
16.1.2012 12:33:41
Nevim Majdi o co ti jde~d~,neurážej se jen proto,že se nesmíříš s tím,že tvůj Tomík umí to co naše děti,proč proboha chceš aby byl nej~o~,buď ráda,že je zdraví a šikovný,ale proboha nedělej z něho něco co není~o~,pamatuj si,že pravda vždycky vyjde na povrch ať chceš nebo ne,jestli se chceš litovat tak se lituj,ale já jsem šťastná,že jsme v pořádku já i můj maličký a nemusím si vymíšlet,že jsem nemocná a kdesi cosi,zamysli se sama nad sebou!!!!
Janča+2+5.12. 59987
16.1.2012 12:23:46
tak mi to nedá nereagovat.
Myslím si, že je zbytečné se tady navzájem urážet a nadávat si.

Pomineme-li kauzu slepé střevo a choroby, které jsi prodělala i operace. Nevím jestli ti v tomhle mám nebo nemám věřit nebo ne. Pokud se to všechno stalo, tak tedy potěš, protože to ti nezávidím. Pokud se to nestalo, tak je to jen o tvém svědomí.

Co se týká fotek Tomáška, tak nezlob se na mě, ale když si dám dvě fotky Tomáška vedle sebe, tak to není o tom zda je nebo není dítě ostříhané, ale o tom že to dítě má naprosto jiný zjev. Je prostě výrazem dospělejší. Pokud to vezmu i výškou, tak to také neodpovídá. Takže buďto jsi si špatně zařadila fotky, anebo tedy to co píšeš není pravda, anebo tvoje dítě, čím je starší tím má mladší-miminkovský výraz.

Opravdu si ale nemyslím, že bychom se tady musely dohadovat jako trhovkyně. To nemá žádná z nás zapotřebí. Pokud se ti nelíbí to co tady někdo ve slušnosti píše (Amanda) tak argumentuj rozumně a nenadávej někomu do slepic. To je trochu moc.

A jinak z deníčku tě nesmažem, ani fotky nesmažem, to může jen Bejkárna.
Aiša+4 101190
16.1.2012 12:20:05
Majdalenko...k tomuhle názoru jsme došly po pečlivém prostudování všech faktů a srovnáním všeho,co jsme si přečetlo,co ty jsi kdy napsala..když už,tak ses ve svém vymýšlení docela ztratila,co k tomu dodat~d~ nejsme ani slepé,ani blbé a už vůbec ne slepice...být tebou tak se tady neoháním domácím zvířectvem~y~
KAŽDÝ si může že dohledat co psala tady i na jiných diskusích a že to nějak nepasuje,že?~;)...mě jsou tvoje choroby severním větrem,každý má své problémy...kdybys byla tak těžce nemocná,tak to poslední je,že někde naháníš milence,nemyslíš?~6~
Eika+Saša+Izinka 48050
16.1.2012 12:19:50
Právě, že nežijeme v pravěku ... a proto si nehrajeme se zdravím..

V těhotenství se bolest slepého střeva a jeho zánět vyskytuje naštěstí zřídka. Pokud k němu skutečně dojde, odstraní se apendix chirurgickou operací (většinou laparoskopicky) a to v jakémkoliv období těhotenství. Jde o operaci, která nezpůsobuje komplikace gravidity. Při protržení střeva by však hrozilo vylití jeho obsahu (výkalů) do břišní dutiny a to by mohlo být nebezpečné a život ohrožující. Proto se k operaci přistupuje i v případě těhotenství.

To je poslední, co k tématu píšu...
Přeji ti hodně úspěchů ve skupině, která ti porozumí...
VerčaP 107196
16.1.2012 12:18:05
ahoj holky :-)
tak jsem tu, po dlooouuuhé době :-)
tam náš malej Honzíček měl v roce 11,8kg 79cm, je to kus chlapa. Zatím nechodíme úplně sami ale chodí kolem nábytku a včera tedy přešel celý pokoj takže to bude co nevidět... jinak je to mamánek, když odejdu tak pláče... chodíme teď do druhého kurzu plavání a teď ty první dvě lekce tedy částečně probrečel ale lepší se to tak snad příště už bude lepší~6~ jinak se potápí a jde mu to je to šikula :-)
Jinak Siffonko neboj, ten náš je taky pěkný vztekloun jak nejsou věci jak chce on tak řev... taky mi přijde že můj den s skládá z "nesmíš, ne, nedělej, tam nelez" atd. jinak je to koumák, všude vleze, všechno vytahá... ale je to radost je to prostě naše sluníčko :-)

Lelíku, moooooc gratuluju k tvému těhotenství, je to super!!!!

tak se mějte krásně a zase se ozvu ~3~

PS: Majdi, k tvým projevům se nevyjadřuju, docela mě urazilo na FB že si vložila fotku snad ročního dítěte a snažila ses nám namluvit že mu je tam půl roku ani ne, já věřím že třeba máš nějaké problémy a že je tvůj malej rychlejší, prosím ale blbce z nás dělat nemusíš, to mě prostě uráží a proto jsem se k tomu vyjádřila...
majdalenka.machi
  • 
16.1.2012 12:12:00
slepe strevo se da utisit leky, kdyz je zachvat a nelze operovat bud z duvodu moznosti rizika tehotenstvi nebo dalsich komplikaci, lze ho leky utisit. kdo nevi, at se popta doktoru. nezijeme v praveku!

a smazte me z denicku. chodit tam nebudu, nechci tam mit fotky a ani tam byt. s vama uz nechci ani mluvit. myslite si ze mate pravdu tak si ji myslete, ale vim co sem zazila. a nerikejte me laskave jaka jsem matka, na tohle nikdo nema pravo!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 10722  [Dalších 10662 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.