| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 11820  [Dalších 11390 >>]
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
8.9.2009 13:21:46
Jito,

par panaku a je to. Hlavne si to uzij !!!

Ja si tedy pamatuji, ze se mi tak strasne klepala ruka, ze jsem se vubec nemohla podepsat.
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
8.9.2009 13:18:42
Ahojky,

holčiny, tak mi zítra držte palečky, už nadešel ten den s velkým D..........

Doufám že to všechno na té svatbě klapne, spousta příprav, dneska už řeším je svůj zevnějšek, dopoledne jsem si nechala udělat umělé nechty, francouskou manikůru,jsem spokojená. Akorát jsem v noci nespala a měla jsem hrůzostrašné sny, jak jsme tam na ten úřad nestačili dojet v čas a tak a mám žaludeční neurozu uč od rána, jo jo nervíky pracujou~:-D
vicinka 24505
8.9.2009 10:30:59
Kámoška magistra v lékárně mi doporučovala i Eucerin. Tak uvidím, co nakonec koupím.

Danča je už 2 dny ve školce, ráno ryk, ale jak odejdu, je v pohodě. Ještě nemůžu hodnotit, jaký je tam posun z minulého roku, uvidí se.

Denyna 14851
8.9.2009 10:14:00
Vici, Kamčeti Aderma zabírala úžasně, na Sim neúčinkuje vůbec. Chce to vyzkoušet, taky existuje ještě Atoderm.

Jinak u nás snad nic novýho, jdu zase na dva dny v týdnu do práce, Kamče chodí do školky spokojeně už druhým rokem a začala chodit do baletu. Zatím ji to děsně baví a všechny nás tím doma ničí:)
Naxii M05+ K08 + J16 33633
8.9.2009 8:03:38
Ahojky..

Matěj ve školce, moc se mu tam líbí ale včera si paní učitlka stěžovala, že mordoval nějakou holčičku a ona ho napomenula a opět neposlechl... co víc rozbrečel se lítostivě.. Nedělám sice závěry ale on jak se někde rozkouká, tak prostě zlobí, přemýšlím, že pokud to bude horší tak do PPP půjdem, aspoň mi poradí, jak k tomu chování přistupovat.Občas si fakt nevíme rad..

Atop má Maty v poho ale na rukách a nohou (chodidla a dlaně) se mu loupe kůže.Patří to prej k tomu, tak jsme jeden den mazali kortikoidama a pak Lipobasi a Adermou pořád.Jsem s oběma spokojená.. Taky jsme byli v solné jeskyni, kde ty nohy nechal větrat a už po první návštěvě se loupou o dost míň.Budemem chodit každej víkend a doufám, že se dají trochu do kupy i dýchací cesty..

Jinak jsem byla docela překvapená, jak mamky na MD s druhým dítkem posílají starší i celkem dost nachcípaný.Já jsem Matěje nechala s rýmou a kašlem doma a když jsem ho tam ve čt vedla, byl v pohodě.. od pátku chrmlá.To bude asi celoroční kolotoč a vetšina zkušenějších radí abych se na nějaký kurýrování a obavy o ostatní vybodla.. že oni je taky nemají.. ~l~~l~~l~
vicinka 24505
7.9.2009 10:12:36
Marcelo, tak úplně stejně probíhá kakání i u nás. Jen s tím rozdílem, že držením na záchodě nebo na nočníku se ještě víc zatvrdila a nechce už vůbec. Sice volá, že se jí chce, ale pak začne brečet a konec. Lactulosu dáváme, bez ní by to nešlo.
Jsme už objednáni ke kinezioložce, tak doufám, že se to spraví.

Holky, které máte dítka s atopem? Jste spokojené s A-Dermou? Manžel užívá furt velké množství kortikoidů, přemýšlíme o změně.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
6.9.2009 21:30:29
Hledam nejake krouzky pro Sabinku, protoze uz dneska jsem videla, jak brzy se setmelo - cca ve 20:15h a ted kdyz si predstavim zimu a tmu uz v 17h ~;((~g~~g~ ............

Takze pujde na Zpivanky, kde se zpiva, hraje na ruzne hudebni nastroje a tancuje a potom premyslim o VARENI pro deti. Sabi moc rada vari, ale nevim, jestli na to nebude jeste moc mala, protoze nuz ji do ruky jeste moc nedavam. No poradim se v tom centru, ale docela mi to zaujalo ~k~~R^~k~

Na tanecky ve skolce se neprihlasilo zatim dost holcicek, tak se asi neotevrou ~n~
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
4.9.2009 21:00:18
ahoj holky.
Cimoril, musím říct, že mě zaskočilo, že jste se s Filipem rozešli. Ale dobře tomu, pokud se cítíte líp. držím palce, ať to s dalším chlapem vyjde ~x~
Vici, my jsme kakání řešili vlastně víc než rok. bylo to děsný, doktorka nám doporučila lectulosu, ale já jsem věděla, že nemá žádnej fyzickej problém.Vždycky jsem ho musela po týdnu, když už si ani nehrál, jen ležel nebo seděl a držel kakání, násilím držet na záchodě (nejdřív kakal do plíny, ale pak už ani do tý plíny). Ječel u toho tak příšerně, že jsem každou chvíli čekala za dveřma policajty.A víš co nám pomohlo? vím, že je to hrozný, nevýchovný, slabošský, skoro se stydím to napsat.Pohrozila jsem mu čertem. Nikdy jsem ho nestrašila, prostě mi už ruply nervy.od té doby šel na záchod, vždy, když jsem ho poslala, když jsem viděla, že potřebuje.chtěl abych ho u toho držela. teď už jsme ve fázi, kdy ho sice na záchod musím poslat (asi každý 3.-4. den), sám si neřekne, ale už u něj nemusím být a normálně se vykaká. dokonce jsme to nedávno zvládli i na koupališti~R^ asi ti to moc nepomohlo, ale aspoň vidíš, že nejste samy.
My jsme s manželem teď docela šťastní, spokojení. Teda aspoň já mám ten pocit. Přála bych to tak všem ~s~
Andrea + 2 holky 20023
2.9.2009 13:04:44
Vici,
ja muzu fakt jedine doporucit... zvlast pokud vis, ze je to nekdo dobrej.
Urcite je ale dobry pocitat s tim, ze to nebude o tom tam jit jednou.

Jinak ve skolce byla dneska od 9 do 10:45, trochu brecela prej kvuli tatinkovi nez odchazel, tak tam s ni jeste chvili zustal a pak dobry... Ptala jsem se ji jestli nekomu neco rikala tak prej ucitelce ICH (nemecky) HAVE TO (anglicky) CURAT~z~
vicinka 24505
2.9.2009 12:12:05
Andri, už taky nějakou dobu přemýšlím, že to budu řešit kinez. Je tu jedna fakt dobrá :-) Danča to drží ještě déle. Teď má chodit ještě do školky, tak ať se to nezhorší.
Jo a chci tím trošku vyřešit i tu její extrémní neprůbojnost.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 11820  [Dalších 11390 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.