ahoj holky.
Cimoril, musím říct, že mě zaskočilo, že jste se s Filipem rozešli. Ale dobře tomu, pokud se cítíte líp. držím palce, ať to s dalším chlapem vyjde
Vici, my jsme kakání řešili vlastně víc než rok. bylo to děsný, doktorka nám doporučila lectulosu, ale já jsem věděla, že nemá žádnej fyzickej problém.Vždycky jsem ho musela po týdnu, když už si ani nehrál, jen ležel nebo seděl a držel kakání, násilím držet na záchodě (nejdřív kakal do plíny, ale pak už ani do tý plíny). Ječel u toho tak příšerně, že jsem každou chvíli čekala za dveřma policajty.A víš co nám pomohlo? vím, že je to hrozný, nevýchovný, slabošský, skoro se stydím to napsat.Pohrozila jsem mu čertem. Nikdy jsem ho nestrašila, prostě mi už ruply nervy.od té doby šel na záchod, vždy, když jsem ho poslala, když jsem viděla, že potřebuje.chtěl abych ho u toho držela. teď už jsme ve fázi, kdy ho sice na záchod musím poslat (asi každý 3.-4. den), sám si neřekne, ale už u něj nemusím být a normálně se vykaká. dokonce jsme to nedávno zvládli i na koupališti
asi ti to moc nepomohlo, ale aspoň vidíš, že nejste samy.
My jsme s manželem teď docela šťastní, spokojení. Teda aspoň já mám ten pocit. Přála bych to tak všem