| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 11820  [Dalších 11380 >>]
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
2.9.2009 10:56:12
Ahojky,

Cim, tak to jsem ráda, že ten rozchod proběhl u vás takhle v klidu, já to vidím u ségry, ta si taky stěžovala že jsou už s manželem jen rodiče a kamarádi, tak se rozešli a měla chvilku jiného přítele a po půl roce stejně zjistila, že je na svého manžela zvyklá a že ho chce zpátky,že se jí po něm stýská,jsou spolu od ségřiných 15 let, sestře je teť 33 let, tak jsou opět spolu a myslím že jim ta kryze pomohla, znovu to oživilo jejich vztah, takže nikdy nevíš co bude, hlavně jde vždycky na prvním místě o děti aby tím netrpěli........., držím palečky ať si opět šťastná!!!!~s~
Andrea + 2 holky 20023
2.9.2009 9:17:12
Tak jsme vcera cely den resely proc musi do skolky... usila jsem ji pytlik na nahradni obleceni, tak byla desne rozradostnena, kazdy den sebou bude brat jineho plysaka...

Cim, tak to je fajn, ze jste to vyresili. Nas vztah je taky spis o kamaradstvi a partnerstvi, ale u nas nikdy (kdyz pominu fakt prvni 2-3 mesice) nebyla nejaka extremni vasen, ale myslim ze nam to oboum vyhovuje.

Vicinko,
kakani jsem taky reselo. Zacalo to v unoru udesnou zacpou, pal nekolik mesicu drzeni kakani, vzdy tak po 3-4 dnech se vykakala. Pak uz to prestala drzet, ale kakala jen do spodaru, ve vane nebo na podlahu (ale zaplatpanbuh za to) a ted zacatkem srpna se to zlomilo v Anglii. Od te doby chodi na zachod. Ale je teda pravda, ze jsme na tom delaly s mamou hodne kinezioligii. Taky si v te dobe zacala kousat nehty a i to uz opravdu ustupuje....
vicinka 24505
1.9.2009 19:37:02
Naxi, tu jsem pročítala, ale víceméně se to tam řešilo projímadly.

Cim, tak to je fajn, že se to vyřešilo k oboustranné spokojenosti.

Minko, já byla taky uťáplá, ale do školy jsem se prý těšila a kamarády si našla. Manžel šel do školky až jako pětiletý, ten měl se začleněním trošku problémy, ale nevím do jaké míry, tchýně to tehdá nějak neřešila.
Naxii M05+ K08 + J16 33633
1.9.2009 19:08:25
Brýho večera..

Vici, to je fakt zvláštní, s kakáním taky neumím poradit.. ~;(( ale zahlídla jsem tu nedávno diskuzi o kakání..

Cim, tak to je mazec :oO z poslední tvojí diskuze jsem pochopila, že se sice bavíte každej sám ale jinak je to ok..

Minko, chápu.. já si vedle sebe nedovedu představit novýho partnera.. sotva jsem si zvykla na nějaké kompromisy a zvykat si na někoho nového.. ufffff...
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
1.9.2009 17:46:27
Cimoril,

tak u nas je to podobne, jsme spis rodice a kamradi, ale ja v 36 vlastne uz nic jineho ani nechci. Dokonce by mi i dost obtezovala mit noveho chlapa ~;)~g~~k~

Vicinko,

a vy s manzelem jste se jako mali dobre zapojovali do kolektivu a vyhledavali deti?
modrej obláček 21863
1.9.2009 17:40:16
Holky,

doma jsme to řešili už tak přes rok. My jsme v pohodě, jen jsme nějak vyšuměli... Nejsme partneři, ale rodiče a kamarádi, což mi v 25 přijde dost málo, na zbytek života...
On už má novou ženskou asi půl roku, já si teď někoho taky už našla... Jsme teď daleko víc v pohodě, neštěkáme na sebe a vycházíme...
vicinka 24505
1.9.2009 16:21:08
Ahoj, Danča jde do školky až příští týden, nakonec jsme jí tam po odvolání upíchli. Jsem zvědavá, jestli nastane nějaký posun, protože se furt nechce zapojovat do dětského kolektivu. Dospěláky bere. Začínám zvažovat spolupráci s psychologem, ale nejdřív chci vidět, jak se bude chovat ve školce.

Holky, řešily jste některá problémy s kakáním? Ona nejde i týden a nějakými projímadly to řešit nechceme, protože tušíme, že to je psychického rázu.

Cim, pěkná ikonka. A přeju vše dobré.

Všechny ostatní zdravím.
Andrea + 2 holky 20023
1.9.2009 15:46:02
Tak ve skolce dobry, zustala tam asi 1/2 hodiny sama. Prej vubec neplakala. Trochu pry jezdila na odrazecm aute, kreslila a jinak sledovala deni. Kdyz jsme prisli tak sedela venku u stolecku s nejako holcickou a obe koukaly kolem. Prej sla uplne sama na zachod, zachody mi pak ukazovala. Ucitelky rikaly, ze na ni mluvily trochu anglicky aby to nebyl takovy sok... Mame prinest holiny a nepromokave obleceni a nahradni obleceni (to mela teda sebou i dneska). Chtela bych to ted tak p 1/2 hodinach prodluzovat...

Cimirol,
to je mi lito, ze takovy problemy. Taky me zajima co se stalo, pokud o tom teda chces mluvit.
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
1.9.2009 11:15:48
Ahojky,

tak Lucinka taky nemohla dospat, těšila se na kamarády, celé léto je neviděla, tak už poslední týden se pořád vyptávala, kdy už půjde, tak se dneska dočkala, celá šťastná, akorát ráno bylo dohadování které botičky si vezme, vneděli jsem ji totiž koupila dvoje nové a nemohla se rozhodnout, nakonec to dopadlo tak že jedny měla na noze a druhé si nesla sebou~t~ Hned když přišla do třídy tak se chytila za ručičku své nejlepší kamarádky a už se holky nepustili~t~

Jinak o prázdninách jsme i 14 dní navštěvovali soukromou školku, byla tam též spokojená, Lucinka je dost společenská, jak o ní říká učitelka ve školce ta se v životě nestratí~t~

Ségra ale má s Kubíkem problémi tomu se tam moc nelíbí a netěšil se, ale prý dneska neplakal ale nechtěl tam spát, tak jsem zvědavá jak si zvikne je o necelý rok starší než Lucinka, ale každé dítko je holt jiné.Ségra má ještě mladšího Dáňu tomu budou na vánoce 2 roky a ten je celá Lucinka, taková vzteklinka a taky společenskej, ten bude v pohodě, jsou s Lucinkou co se týče povahy jak pře kopírák~t~

Držím všem palečk, ať si dětičky zvikají!!!!!!!!!!!!

Cimoril, co se stalo doma, že si se přestěhovala?
Naxii M05+ K08 + J16 33633
1.9.2009 7:04:57
Minko já jsem na to koukala.. přemýšlím o brzkým nebo aspoň dřívějším nástupu do práce.Pokud by ho tady do školky vzali od 2,5 tak to bude super, pokud ne, tak asi nějakou soukromou školičku nebo jesle prubnem.. uvidíme, záleží na financích.. zatím co jsem koukala, by se mi moc nevyplatilo..
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 11820  [Dalších 11380 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.