| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11820  [Dalších 11400 >>]
Shedi 12342
17.9.2009 17:25:37
Jinak zrovna se mi tu hystericky válí po podlaze, protože má "moc práce"~:( Musí si umýt ruce a převlíknout se ze školky a už to dělá přes půl hodiny... Vůbec nechápu, po kom může být tak vzteklej~:-D
Shedi 12342
17.9.2009 17:23:44
No počkej, my máme Ondru~:-D Na Jáchyma se teprve chystáme, pokud se podaří druhý taky kluk~:-D
Mám pár fotek taky http://shedii.sweb.cz
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
17.9.2009 17:07:52
ahoj Shedi, nepíšeš, jak se máte. Co Jáchymáč? ~:-D chodí do školky?
Shedi 12342
17.9.2009 13:08:14
Zdravím Listopadky fakt už po letech :-)
Hledala jsem něco pomocí přítele Googla a vyhodilo mi to pár linků na Rodinu, tak jsem se tu po třech letech prohrábla diskusema a samozřejmě hlavně touhle :-)
Pobývám totiž hlavně na Nyxu, občas i na Mageu, chvíli jsem se zabydlela i v konkrétní tématické místnosti Lide.cz a přiznávám, že Rodina na mě byla svého času až příliš... Chvilku to trvá, než si člověk vytvoří ten správný odstup ~;)
Jo a koho jsem měla v kontakt listu na ICQ a ještě mě nepohřbil, tak jsem tam stále, jen jsem si asi před rokem smazala omylem úplně všechny kontakty a od té doby jsem závislá na tom, že se mi ozvou sami ti, kteří mají zájem se mnou mluvit ~;)
modrej obláček 21863
14.9.2009 13:39:31
Holky,

mám dotaz. Nechcete některá odkoupit za nižší cenu než byla původní plavací tábor v Jizerských horách?
Je to od 28. září do 4. října, dva dospělý, dvě děti. Zaplacený ubytování v A kategorii (wc na pokojích) a jídlo na týden.
Původně jsme to kupovali už na jaře, takže jsme nepočítali, že do tý doby se s Filipem rozejdem a on s náma jet nechce (ani nemůže, nemá dovolenou, vyčerpal jí na dovolenou s "tetou" a dětma).
Info tady: http://www.radka.kadan.cz/wp-content/tabor_v_pekle.pdf a taky http://www.radka.kadan.cz/?p=1553.
Na ceně se dohodnem! Pište na mejlík, kdybyste některá měla zájem. Je to škoda to za ty peníze nechat propadnout, na druhou stranu na to nemám absolutně náladu: (((
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
11.9.2009 12:11:47
Tak kurz vareni pro deti je fakt bomba. Sabi si upekla strudl a uz se tesi na dalsi.

A asi se nam postehuje skolka ~g~, i kdyz pro nas to bude stejna vzdalenost z domova, akorat babi to bude mit krapet dal. Ona ale vyzvedava tak max. 1x tydne, tak to se prezije ~k~
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
10.9.2009 11:55:45
Ahojky,

Všem moc děkuji za přání.

Holky tak to máme zasebou, konečně už nervíky povolily a je to super. Bylo to krásný a jsem moc spokojená~s~, příští týden Vám sem hodím nějaé fotečky.

Včera jsme měli jen rodinou oslavu a v sobotu nás čeká ještě jedna oslava , kde bude opět celá rodina a ještě kamarádi cca 50 lisí a asi 10 dětí a bude živá hudba. To už bude taková neformální oslava, takže už půjdeme normálně v jeansech a tak.

Lucinku nám hlídala moje mamka a ta večer byla tak ze všeho unavená, že jen lehla a hned usla.

A bude i svatební cesta, dneska jsme s manželem dostali od Rakouského zákazníka taťkový firmy , poukázku na dvě noci v hotelu i s jídlem, takže teď už si jen vybereme nějaký pekný hotel, poukázky platí buď na hoteli v Rakousku a nebo u nás na hoteli v severních Čechách, někde na horách, takže super uděláme si pěkný víkend~s~~f~

A dneska nám vylejvají na stavbě základový pasy jupí~z~
Naxii M05+ K08 + J16 33633
10.9.2009 8:09:14
Ahojky..

Jíťo, gratuluju.. ~s~~s~~s~ Hodně šťastných let Vám přeju...

Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
10.9.2009 8:05:12
Jitko, přeju Vám hodně štěstí do manželského života!
Ať máte šťastnou rodinu!
A jak sis svatbu užila ty? Jako nevěsta v hlavní roli~;)
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
8.9.2009 13:52:14
Minko,

díky, na jednu stranu se mooooooooc těším a druhou jsem jeden velký nerv, ale zítra už to bude OK, já vím. Stejně je ale zvláštní poprvé jsem to prožívala tak nějak v klidu a teď podruhé jsem jeden velkej nerv~:-D

Skromanžel~;), už vymýšlí jak si mě prý ohlídá aby mu nevěstu neunesli~t~, jsem zvědavá co na něj kámoši vymyslí~t~

Jinak nejvíc to prožívá můj budoucí tchán, dbá na tradice, včera jsme řešili, že prý nemůžeme jet spolu na svatbu autem, že až zpátky. Manžel říkal že prý mě nikomu nepučí,že pojedu sním v autě, je to sranda~t~ No tradice netradice, já si myslím že až tak natom nezáleží, poprvé jsem měla všechno podle tradic a jak to dopadlo~;(( Teď nám bude hrát na svatbě metalová hudba( manžel je fanoušek), takže tam asi na nás na radnice jen tak nezapomenou~t~
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11820  [Dalších 11400 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.