Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
vicinka | 24505 |
20.6.2010 20:27:52
Jitko, upřímnou soustrast
Já sháním novou práci, ve staré mi nabízeli prodloužit smlouvu jen na dohodu, což je pro mě nemyslitelné. Bydlím cca 30 km od Ostravy, ale pracovních příležitostí teda nic moc. Kdybych studovala medinu a ne pajdák, práci bych měla hned. |
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
20.6.2010 20:24:31
pro alespon malou utechu ............
Praci jsem horko tezko sehnala za 3 mesice a stejne to neni uplne to, co chci, tak se divam dal. Take se klepu, aby manzel o ni neprisel, protoze i u nich jsou ted velke zmeny. Do toho nam odchazeji najemnici v USA, nas byt v Praze zatim neni prodany, takze hypoteky mame dve - take doufam, ze neco casem klapne a bude lepe Navic se sprajcnul R s druhym ditetem, takze dostane ultimatum a jinak nevim, jestli se s tim smirim nebo zkusim stesti jinde |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
19.6.2010 22:13:50
Jíťo, to mě moc mrzí... To je rána!
Co se týče práce, určitě to zvládnete.. hlavu vzhůru.Držím palce |
Margaret | 1200 |
18.6.2010 16:08:03
Jitko, to je hrozná rána, upřímnou soustrast .......
Určitě to nějak zvládnete, teď vidíš všechno černě, ale časem bude líp |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
18.6.2010 15:09:35
Ahoj holky,
v pondělí my zemřel táta je to hrozné, dneska jsme byli na pohřbu a mám do toho ještě chřipku. Táta byl zdraví, nic ho poslední dobou co se týče zdraví netrápilo, žil plným životem, pracoval,sportoval,cestoval, prostě byl spokojený. Bylo to náhlé, umřel ve spánku, je to hrozné Zároveň jsme s manželem přišli o práci, pracovali jsme oba u něj ve firmě, za 4 týdny nám předávají hotový domeček, nevím jak to všechno zvládnem |
4.6.2010 16:55:46
Holky,
tak mam praci .......... jdu tedy jeste na jeden pohovor v utery, kde by bylo vice penez, ale zase o 1,5h denne vice cestovani a treba to ani nevyjde..... Kazdopadne 15.7 bych mela nastupovat jako ucetni metodik u jedne belgicke mensi firmy a hlavne to mam 10 min autem od domu a na ceste je skolka |
4.6.2010 12:11:18
Naxi,
bohuzel znam malo rozvodu, kde se fakt rozumne domluvi Kamaradka ted resi uplne hrozny veci s ex, ktery na ne podava jednu zalobu za druhou, vydira ji tak pres jejich dceru, navic chce byt nezamestnany a chce, aby ho vyzivovala - nemeli jeste soud o majektovem vyrovnani - a ona sama nastupuje po lete do prace po matersky a ani nevi, jestli ji tam nechaji, bydli u rodicu, nastesti maji velky dum |
Shedi | 12342 |
3.6.2010 19:29:47
Jo holky, historie se opakuje, Kačka bude mít dečku na kyčle jako Ondra
|
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
28.5.2010 13:02:22
Ahojky,
Naxi zatím nám dělali, zkoušky jen z krve a z kůže přímo ne. Na kontrolu jdeme v listopadu, pak se uvidí jak dál. Naštěstí jsem se dostala s Lucinkou do Olivovi léčebny, takže tam je alergologie suprová, tak snad nám pomůžou. Ten excipial zabírá, takže zatím super, musím zatukat. Na prdelce kde to měla nejvíc tak to má jen trochu a pod kolínkama jí to po tom excipialu zmizelo. Na tu prdelku holt trpí od malinka včetně pipiny, předevčírem jí taky měla celou zarudlou tu pipinu, tak jsem jí to namazala infadolanem a do rána dobrý,brečela když čůrala, tak jsme museli večer čůrat se sprchou, ale do rána dobrý ,jak už jsem psala. Jinak domeček super, okýnka hotové, příští týden nám začnou dělat vnitřek, takže už je dva měsíce O víkendu jedeme sázet trávu,jsme si nechali udělat už nějaké teréní úpravi na zahrádce, ať se tam pak nestuhujem v tom srpnu do bahna, ať stihne vyrůst trávníček. Manžel vymyslel, že uděláme dvě výškové úrovně, no bude to vypadat zajímavě, rovné "fotbalové hřiště" se nám nelíbí, to necháme jen za terasou a pak v půlce zahradu rozdělíme ,uděláme schod a na tom spodku chce manžel jezírko s rybičkama a malý lesík Snad bude zítra hezky........ |
vicinka | 24505 |
28.5.2010 9:08:06
Manžel si na otop schválí Oilatum - olej do koupele. Je to i pro děti. A Lipobázi na promazávání.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.