| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 11820  [Dalších 11620 >>]
Shedi 12342
1.7.2010 10:20:02
Jinak Ondrovi včera trhali nosní mandle, tak je ještě trochu mimo, ale lepší se to, už ani nekašle nebo nesmrká krev.
Shedi 12342
1.7.2010 10:19:13
Minko, gratuluji k práci~g~ Dneska to není vůbec žádná sranda nějakou slušnou práci sehnat.

Jitko, upřímnou soustrast, to mě moc mrzí~6~~6~ Smrt ve spánku je milosrdná. A ty to musíš zvládnou~x~ Jsi ženská a ženská vydrží víc než člověk:-)~x~ Nová práce ti zaměstná hlavu~;((

Andreo, tiše tichounce gratuluju~x~~x~
Denyna 14851
30.6.2010 7:44:52
Andreo, tak to gratuluju!
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 28204
29.6.2010 22:55:33
Ahoj holky, hlasim se zasepo delsi dobe.Obcas Vas tedy ctu,alepak uz nejak nereaguju.

Jito, drzimpalecky, at to brzo aspon trochu preboli....
Andrej, tak moc gratuluju!!!!Jak sis naplanovala, tak to vyslo!!!Supeeer!
Domcovi ted bylo uz 20nesicu, uz je to fakt velkej kluk a taky rostak a vztekloun.Takze ja mam obe deti dost aktivni a vztekle.Taky co bych chtela,oba jsou stiri!!!Musim ale rict, ze Gabca se ted dost uklidnila.

Preju vsem krasne prazdniny a dobre vstupy do praci a protoze budem o prazdninach furt nekde pryc, tak kouknu az asi po nich, tak vsem preju jen to dobre!!!:-)~b~~s~~z~
Andrea + 2 holky 20023
29.6.2010 10:52:48
JItko,
to je teda hrozny, uprimnou soustrast~:(
Doufam, ze budes s novou praci spokojena a ze i manzel neco brzo najde.

No jinak vam jdu oznamit, asi nema moc smysl davat to jako hadanku..., ze jsem tehotna, uz teda asi 12tt, termin mam 4.1.2011. Tamarka se desne tesi.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
23.6.2010 14:21:32
Jitko,

gratuluji k praci ~R^~R^~R^ ........ ja se tam byla podivat zrovna dnes, nastupuji 15.7, ale mam z toho hlavu jako konev ~e~

Denyno,

ja mam studium VS konkr. Mgr stale v planu a uz dokonce vim, co ~g~ Nevim vsak, zda ho zacnu jeste tento rok, asi by bylo rozumejsi s ohledem na novou praci az pristi, prestoze je to kombinovane studium, takze se da delat pri zamestnani.
Drzim palce.

Odletam se Sabi od 29.6 do 13.7 do USA - uf, nechce se mi teda. Spis bych si mela pred tou novou praci, kdy tam clovek bude tak 10h denne prvni dva mesice, odpocinout, ale manzel tlacil ~o~
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
23.6.2010 10:14:53
Ahoj holky,

všem ještě jednou děkuji za podporu.

Dneska mám super zprávu, ta práce my vyšla příští týden prvního nastupuju, takže aspoň trošku se začíná dařit:-)

Maťa. 21117
22.6.2010 17:28:04
Jitko..úprimnú sústrasť~n~~x~~6~
Denyna 14851
21.6.2010 16:37:35
Jitko, to je mi líto:( A s prací držím palce. Vicince též~;((

Já si vás tu vždycky občas přečtu, a pak zapomenu reagovat, jsem hrozná.

Jinak my se máme dobře, všichni jsme relativně zdraví, v práci dobrý, v domě zas proběhla část rekonstrukce, kobyla a hříbě mi dělají radost. Jo a nevím, jestli jsem to tu už psala, ale na podzim nastupuju na vysokou, bude ze mě v tomhle věku studentka:-)
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
21.6.2010 13:44:28
Ahoj holky,

děkuju za útěchu, je to hrozný, nikdy jsem o tak blízkého člověka nepřišla, snad to čas zahojí.~n~

Teď mě drží při životě práce, musím pořád něco dělat abych na to nemyslela. Byla jsem na pohovoru na pozici účetní, postoupila jsem do dalšího ušího kola, takže jsem tam dneska byla znovu na dalším podrobnějším pohovoru, ve středu my dají vědět. Tak snad to vyjde, teď jsme tam v tom nejuším výběru tři kandidátky, tak uvidíme. Byla by to docela zajímavá práce, jednak jako základ účtárna to je rutina ale k tomu se ještě postarat o dceřiné společnosti, pomoc šéfovi s jejich koordinací, kde bych ke komunikaci používala angličtinu. Tak se my to docela líbí, peníze teda na průměru ale pracovní doba od 8 hod do 16 hod, což je kůli školce super, tak držte prosím palečky~;(( A dále je to stabilní velká společnos, což je v dnešní době ještě podstatnější než vysoký plat a hlavně mám to do školky pět minutek:-)

Teď ještě manžel, aby si našel práci, to těší~:(

Achjooooooo proč je tak blbá doba~n~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 11820  [Dalších 11620 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.