Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
27.5.2010 14:40:22
Já na něj používám Libasi a Adermu, někdy i bambucké máslo.. podle toho,kde se právě atop vyskytuje.
|
27.5.2010 14:38:17
Ahojky,
Jíťo, že to nemáte prokázané, ještě neznamená, že nic nemáte.Byli jste na kožních testech? Matěj už tak něj atopák po tělě nemá sem tam na podzim a v zimě.Ale spíš má jakoby popraskanou kůži na jednom prstu, vypadá to jako mozol, nebo se mu loupou nohy.My jsme byli na alergu teď po tom broncho-astma a vyšlo mu snad vše pozitivní nově i banán, takže bych u vás test opakovala třeba na podzim a ještě prubla ten kožní.. |
Shedi | 12342 |
25.5.2010 11:56:55
Jitko, v létě tpravidla atop hodně poleví nebo dokonce úplně zmizí. Na kožním mi dr. říkala, že až zas bude podzim, zas bude mít plnou čekárnu atopiků, léto a sluníčko dělá kůži dobře.
Jinak všeobecně platí dávat bavlněný oblečení a moc nenavlíkat, na noc lehčí deku atd. |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
25.5.2010 9:31:09
Jinak výsledky krve dopadli naprosto v pořádku, z krve jí žádnou alergii nezjistili, vše v pořádku jak jídlo tak i ostatní alergeny, ale exém má stejně
|
25.5.2010 9:19:36
Ahojky Shedi,
tak nám doktorka předepsala excipial( nevím jak se to přesně píše, je to v lahvičce), ten silnější co se používá současně s léčbou kortikoidy, ty nám zatím nedali, prý počkáme jak zabera ta samotná mastička. Ta lipobáze, prostě přestala zabírat. mažeme to od minulého týdne od středy tou novou mastičkou, zatím se to zlepšuje, tak uvidíme, jsem zvědavá hlavně jak to bude až začnou pařáky a bude se potit. Taky nám říkala stím olejíčkem do koupele, tak skusím koupit co píšeš, snad to bude lepší, díky za typ |
Shedi | 12342 |
24.5.2010 14:09:09
Jitko, Ondra má atop od dvou let, byl na kortikoidech, ale už mu je nedávám... lipobase je super, promašťuju mu tím nejvíc postižený místa a obličej, chodím si pro ní každý měsíc na kožní pro další recept... a jinak mažu Ondru řadou krémů A-Derma (koupí se v lékárně)... mám krém na tělo a obličej, šampon a sprchový gel... a teď jsme dostali na kožním ještě super olejovou koupel (buď nalít do vody nebo na tělo místo sprchovýho gelu), jmenuje se to Linola Fett Ölbad... je to celkem hodně voňavý, takový pánsky kořeněný, ale kombinace těchto všech věcí je úžasná, promastí skvěle kůži a po atopu ani památka.
|
24.5.2010 12:43:30
Ahojky,
Lení už jsem nastěhovaná na Florenci..Můžem se v podstatě kliďánko kdykoli sejít..Teď to byl trošku náročnější.Ono to teda ještě bude. Nakonec jsem si sehnala právníka, protože Petr má nějaký tlaky, tak sem to vzdala..Pořád stojím o domluvy ale on je jak pošuk..Posdlední čím mě dostal, že jak si rozdělíme dovču..tak jsem navrhovala něco u našich něco na moravě a pak třeba 14 dní já a 14 dní on.. No takže toprej né, že si je vezmě na začátku července, odveze je na moravu, tam bude týden a pak se pro ně vrátí posl. týden v červenci.. Takže bez nich jako mám být měsíc, když jsem si dovolila nesouhlasit, tak mi začal vyhrožovat, co všechno mu budu platit atd.. |
17.5.2010 20:42:47
Jinak domeček pokračuje suprově tento týden by se měli dělat okna
|
17.5.2010 20:40:00
Ahojky holky,
tak to vypadá, že Lucinka má atopický exém, chudák má červenou celou prdelku, celé půlky a má ty fleky pod obouma kolínkama a na loktech a v záhybech na rukou, no pěkně se jí to rozrůstá Byli jsme už na alergologii, brali jí krev , teď ve středu si jde pro výsledky. Dřív jsme používali infadolan, ten pak přestal zabírat, teď od zimy používáme Lipobázi, zabírala suprově a tento týden to už opět přestalo zabírat. Vždycky když si ta pokožka zvykne tak to přestane zabírat. Máte některá zkušenosti s nějakou dobrou mastičkou na ten exém, že bych se pak ve středu na tu mastičku zeptala doktorky? Lucinka chudák kňučí že jí to pálí a svědí, škrábe si to má to pak do krve chudinka |
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
9.5.2010 23:20:55
Leni, čauky! no to víš, že se ráda sejdu, když nejsi daleko na Kladně . Neviděla jsem Tě dlouho na Skypu, tak se mi nějak ozvi, jestli budeš nějak on a domluvíme to na soukromém drátě . Jinak docela šoky od Tebe, ale to si nechám až na osobní setkání, doufám, že jste teda s klukama v pohodě! Já pracuji dva dny v týdnu, tento týden jedu napracovní školení-akci ze čtvrtka na pátek a v úterý jsem v práci, takže osobně se mi to bude asi hodit spíš někdy další týden, když budu mít více volněji. Ale pokud byste chtěli přijet na hřiště, tak ve středu by to snad na chvilku dopo šlo. V 9????
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.