Ahojky,
Naxi zatím nám dělali, zkoušky jen z krve a z kůže přímo ne. Na kontrolu jdeme v listopadu, pak se uvidí jak dál. Naštěstí jsem se dostala s Lucinkou do Olivovi léčebny, takže tam je alergologie suprová, tak snad nám pomůžou. Ten excipial zabírá, takže zatím super, musím zatukat. Na prdelce kde to měla nejvíc tak to má jen trochu a pod kolínkama jí to po tom excipialu zmizelo. Na tu prdelku holt trpí od malinka včetně pipiny, předevčírem jí taky měla celou zarudlou tu pipinu, tak jsem jí to namazala infadolanem a do rána dobrý,brečela když čůrala, tak jsme museli večer čůrat se sprchou, ale do rána dobrý ,jak už jsem psala.
Jinak domeček super, okýnka hotové, příští týden nám začnou dělat vnitřek, takže už je dva měsíce
O víkendu jedeme sázet trávu,jsme si nechali udělat už nějaké teréní úpravi na zahrádce, ať se tam pak nestuhujem v tom srpnu do bahna, ať stihne vyrůst trávníček. Manžel vymyslel, že uděláme dvě výškové úrovně, no bude to vypadat zajímavě, rovné "fotbalové hřiště" se nám nelíbí, to necháme jen za terasou a pak v půlce zahradu rozdělíme ,uděláme schod a na tom spodku chce manžel jezírko s rybičkama a malý lesík
Snad bude zítra hezky........