| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 15785  [Dalších 15695 >>]
lynn+Áňa 17834
9.9.2008 21:26:05
Peťo, :-D Mě deptají ty její výkřiky, že se do školky bojí, že se stýská a chce být jen se mnou. Kdyby jen brblala, že tam nechce, ale tohle vydírání je děsný. ;(( Když se jí ptám, čeho se bojí, tak z ní nic moc konkrétního nevypadne. Když jí něco napovím (jako třeba, jestli se bojí, že si pro ni nepřijdu), tak to odsouhlasí, ale jinak by jí to asi nenapadlo. :-)
Petruše* 17932
9.9.2008 21:18:36
Lynn, určitě si kanarády najde, ony děti někdy stojí bokem a jen sledují dění...Elis si tam naštěstí oblíbila Matýska a on ji a je z toho lááááska:-) Trvá to od ledna a ještě jim to vydrželo;-)
lynn+Áňa 17834
9.9.2008 21:15:53
Peti, u nás je to určitě taky jen aby se neřeklo a aby to matka neměla tak jednoduchý. Kdyby z toho měla strach doopravdy, sekla by se už doma se vstáváním a oblíkáním. To ona umí. :-) Snad se tam časem s někým skamarádí nebo si třeba oblíbí učitelku aby se víc těšila.
Petruše* 17932
9.9.2008 21:06:54
hm, ta snídaně je dobrý nápad! Nám by asi taky stačila, koukala jsem, že je tam fajn nabídka v restauraci:-)

pro formu, ne normu:-)
Petruše* 17932
9.9.2008 21:05:59
Lynn, El občas brečí i tento školní rok- někdy ráno, že tam jít nechce, někdy při předávání a někdy řve během dne. Jsem krkavčí matka, ale mě to už prakticky netrápí:-) Ona ovšem vždyky spíš brečela jen tak pro normu ;) Navíc ji teď vodí David:-)

Ivko, četla jsem a je mi to líto. Drž se ~s~

Shirin, je to příští víkend.
shirin 15589
9.9.2008 21:02:11
ja tedy jen potvrzuji obe noci,vyjeli bychom z Ostravy po skole.A nam staci snidane,potom si jidlo vybereme.
lynn+Áňa 17834
9.9.2008 21:01:07
Ahojky!

Market, prosím tě, moc se omlouvám, ale moji a Áni účast na srazíku musím bohužel zrušit. :-( Kryje se nám to nakonec s tou svatbou. Tedy svatba je v pátek, ale s kamarádama se to slaví až ze soboty na neděli. Hrozně mě to mrzí, tolik jsem se na vás všechny těšila. :-(

Jinak u nás nový týden ve školce nezačal moc z vesela. Došlo i na slzy. Už ve čtvrtek byla hodně na měkko a včera i dneska se taky plakalo. Naštěstí jen v šatně a né už doma, protože to by mě trýznilo děsně. Doma jen protestuje, že do školky nechce, ale spolupracuje a oblíká se atd. Pak prý chvíli kňourá, ale po pěti minutách už je klid a hraje si. Dneska mi dokonce volali. :-D Prý abych se nebála (musela jsem vypadat asi dost zkroušeně), že je dobrá a svačí a zapojuje se do aktivit. Když si pro ni po obědě přijdu, naopak mi tenhle týden připadá víc v pohodě. Předtím se stěžovala, že jsem byla dlouho pryč. Teď přijde veselá a hned mi něco zpívala. Už mi nějak docházejí argumenty. Nevím, co jí mám pořád optimistického povídat, když pláče, že se jí stýská.
shirin 15589
9.9.2008 20:54:03
je to az ten pristi vikend,ze jo???
Petruše* 17932
9.9.2008 15:52:10
Ahoj holky:-)
Tak já hlásím, že přijedem v sobotu dopoledne vlakem a v neděli odjedem:-) V pátek to asi nestíhám, musela bych z Brna pro Elis a zpátky do Letovic a to bych stejně asi usnula v devět večer ;)
Pro nás polopenzi, pokud se tak domluvíte, pokud ne tak se přizpůsobíme.

Jedem opékat špekáčky, snad mně to vyjde večer napsat víc a dočíst.
Market+3 18362
8.9.2008 23:46:01
http://www.stripky.cz/havirna/
Při polopenzi/plné je vždycky výběr ze dvou jídel, cena jídla je 60-70 Kč, jinak je samozřejmě možnost si vybrat z lístku, to ale ceny nevím.

Kamčo, co děláš vlastně za práci?

Simčo, jsem mooooc zvědavá na tvůj nový sestřih!!!

Peťo, prosím tě, kdy to všechno zvládáš? Zírám, cos při takových zdravotních problémech všechno dokázala R^
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 15785  [Dalších 15695 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.