Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
11.9.2008 9:12:38
Market,
a já taky ještě upřesňuji,že bych chtěla jen snídani a to jen pro mě,jestli to jde. |
11.9.2008 9:09:10
né na Kleč,ale Kleť.
|
11.9.2008 9:08:29
Čauky!
Včera jsem byla celý den s prácí na výletě.Bylo to naprosto úžasné. Jeli jsme do Prachatic se podívat do nového hospice,prošli město,pak na Lomec do barokního kostelíku,do zámku Kratochvíle a jeli jsme lanovkou na Kleč.Český Krumlov už jsme nestihli,ale zato suprovou restauraci ve Včelné,kde měli vše za babku a naprosto dokonalé.To jsme ještě dostali ráno sáček se svačinou,pak řízek s chlebem,pohár jsme si koupili v zámecké cukrárně a pak ta večeře neměla chybu.Takže jsem najezená ještě na celý dnešek. Shirin,Jonáše neberu,potřebuju si taky od něj odpočinout a domluvili jsme se,že pojedou pánskou jízdu s manželem na chatu,jestli bude pěkně.Když ne,tak si program vymyslí doma. Letos jsem Jonášovi nedávala moc kroužků,má jen keramiku,která ho moc baví a pak jsem chtěla něco sportovního,i Dr. mi to doporučovala.Tak jsem ho přihlásila do míčových her.Ale to uvidíme,jak bude.Kdybych viděla,že mu to nesvědčí,tak ho odhlásím.Jinak má klavír a nauku a to je vše. A Sammík má vyučování do půl třetí a pak ještě kroužky?To ty kroužky mají do půl třetí,ne?Ale stejně,jestli mají ještě po vyučování každý den kroužek,tak si myslím,že na ty prvňáky je to moc a pak je možná z toho rozhozený.Jonáš chodí kromě jednoho dne ještě do družiny a vyloženě to vyžaduje,že si tam odpočne. Taky chodí spát o půl osmé a ráno někdy vstává dost těžko.Ale na 7h už to posunout nejde,to nestíháme.Musí si zvyknout,je to ted horší po těch prázdninách. Holky,mám dotaz,jak se dostanete z vlakáče na tu Havírnu?Já teda Letovice trochu znám,ale zrovna od vlakáče vůbec nevím,kterým směrem ta Havírna je a jestli ty 2km Tobiáš ujde.... |
Katuna | 31056 |
10.9.2008 17:39:31
Ahoj holky...
Tak školka super....ťuk,ťuk,ťukOd října začínají jezdit do sauny (10x)a pak bude na jaře následovat plavčo.Zatím teda z Kuby nedostanu nic,nezná jak se jmenují děti a k obědu prý mívají polévku a chleby,chleby Na srazík to zatím vypadá,že dorazíme v tu sobotu,pokud budem zdrávy...Kr má totiž od včerejška atb....Pobolívalo ji v krku už asi 3 dny a včera se přidala teplota...Má angínu Jinak teď budu měsíc bez noťáska(o víkendu ho budem v HK reklamovat)už včera se nějako zasekl a ani M nevěděl co s tím..Snad mu občas zaberu jeho pc... A ani jsem tím pádem nemohla popřát "Daniele" k svátku...Tak opožděně, hlavně klid v duši Večer snad ještě nakouknu,...teď jdu pomáhat M...venku kope rovinu.Včera jsem objednala dřevěný domeček na nářadí,sekačku atd.... |
shirin | 15589 |
10.9.2008 17:09:05
Jani..chtela jsem napsat,jestli beres Jonase pristi vikend?At vim,co rict Sammikovi.Asi mu dam vybrat,jestli chce jet s nama(a prtatama:) anebo si uzit vikendu doma s nasima.Momentalne si myslim,ze by potreboval ten vikendovy klid..no uvidime.
|
shirin | 15589 |
10.9.2008 16:51:58
Ahoj.
u nas je ted vselijak.Sara je po skolce jeste uzasnejsi nez predtim.Dneska jsem prisla o pul ctvrte a uz byla posledni.Ani to ji nevadilo a nadsene mluvila o kamaradkach..Natalka,Amalka,Zoinka a Terezka:)Zato Sammy je strasny,fakt hrozny.Je vyrizeny uz od rana,kdy se musi budit(i kdyz chodi spat o pul osme).Nehlede na to,ze konci o pul treti-po vyucovani maji dle rozvrhu jednu anebo dve hodiny krouzku(chodi do nich cela trida).Uz je to odpocinkovejsi,ale preci jen musi byt ve tride..O skole mi nerekne temer nic,vse z neho pacim.Je protivny temer porad.Dneska jsme se rozhodli,ze do zadneho karate momentalne zacit chodit nemuze.Az si zvykne na rezim a bude v pohode...snad k tomu nekdy dojde.. jani..beres JOnase |
Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
10.9.2008 16:15:15
Zdarek,
Market no já nevím čím ještě pojedeme, ale asi s největší pravděpodobností bychom přijeli už v pátek. ještě upřesním jo. během zítřka. přidávám se k těm, co budou mit jen snídani. Nevím jak Jeník bude jíst, takže raději objednám přímo. |
Luckaa | 26673 |
10.9.2008 11:47:22
ahoj holky
Market, omlouvám se, alena srazík jet nemůžu :-( bohužel vše není tak jak by mělo být.. ale nějak nemám sílu to psát.. Laurinka samozřejmně každé ráno pláče :-( Už jsme zašli tak daleko, že ji řvoucí musela odnést uč. Ve školce si ani moc nehraje-stojí u uč. a kouká :-( chjo kde mám to dítě, které bylo pořád s dětma a krásně si hrála??? No snad se to spraví.. |
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
9.9.2008 22:27:47
Nazdarek,
tak ja jsem dneska dostala od Mata vynadano, ze jsem pro nej prijela moc brzo. Ze chce byt jeste ve skolce.:) Zitra pry mam prijet az vecer.:)) No skoro mi to bylo az lito.:) Preji at se ostatnim prdolkum ve skolce taky tak libi.:) Jdu chrnet. Ala zacina v noci vstavat nejak moc casto. Na dnesek 5krat a pak spi pres den dvakrat po pul hodine. Des bes. |
Petruše* | 17932 |
9.9.2008 21:56:50
Elis, jsem vysvětlovala, že pro ni přijdu po obědě ( tak po svačině začala brečet, že má hlad a ať jí dají oběd ) Pak jsem jí několikrát vysvětlovala, že po procházce se vrátí do školky na 100% a já ji tam najdu ( prej se někdy děti bojí, že odejdou a maminka nebude vědět kam a nenajdou se ) Teď ještě občas brečí, že se třeba bojí, aby jí neutekly děti, když ještě nemá obuté boty a všichni ostatní už jsou hotoví...Jako děcka se mají možností bát;-)
Ale podle mě to poplakávání ke školce patří, Elis to dle mě nijak nepoznamenalo |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.