Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Market+3 | 18362 |
11.9.2008 22:28:38
Teda ženský, vy si jezdíte kolem nás na výlety a ani nedáte vědět Jani, takže na Včelný U Kaštanu, jo? Štrůdl za 6 Kč?
Jinak v Havírně teda objednám jen snídaně. Shirin a nebere náhodou Kamča s sebou Vojtu? To tam bude pak asi z velkých dětí sám...? Dneska jsme měli SRPŠ ve školce. Mj jsme se dozvěděli, že to nové hřiště, které tam konečně vybudovali za velké peníze je rozdělené - pro každou z těch 3 tříd něco a zrovna naše prťata mají sestavu klouzačka + 2 houpačky, přičemž klouzačka neklouže a houpačky jsou jen ty prkýnka bez opěradel, takže je to absolutně k ničemu |
lynn+Áňa | 17834 |
11.9.2008 15:01:46
Zapomněla jsem napsat studující - to obdivuju snad úplně nejvíc. Mám pocit, že můj mozek už odmítá vstřebávat cokoli nového. DD Vidím to, jak nejsem schopná se ani naučit stahovat fotky a mi to manžel ukazoval už několikrát.
|
lynn+Áňa | 17834 |
11.9.2008 14:52:14
Nazdárek!
Shirin, určitě se to se Samíkem srovná. Je to velký skok ze školky. Páni, mám pocit, že už bych snad měla přemýšlet, kam půjdem do školy my. Tak máme pro tento týden od školky s Áňou pokoj. Jsem docela ráda, že jsem ji ty pátky nepřihlásila. Nějak mě to ranní vstávání a pak ten rozcouraný den zmáhá. Nejsme zvyklé být takhle akční. Ale musím si zvykat. Jestli mi ty necelé čtyři roky a Aničkou rychle utekly, tak tyhle dva týdny jsem si ani nestačila pořádně uvědomit. A bude hůř, já vím. Poletí to čím dál rychleji. :-( Pořád se peru z rozpolcenými pocity. Přetím jsem měla pocit, že ty dny dost proflákáme a teď mám zas dojem, že se pořádně neužijem. Vždycky Aničku uklidňuju, že jí to dopoledne ve školce rychle uteče a pak máme celé dlouhé odpoledne pro sebe a taky pátky a víkendy. Ale ta odpoledne letí strašně. Od října je přihlášená na nějaké tanečky jednou týdně a nevím, jestli se mi tam bude chtít chodit. Ještě bych měla začít chodit na dva dny do práce, tak se uvidíme miň a navím, kde budu brát energii něco dělat doma. Fakt máte můj obdiv, všechny s více dětma, pracující, tvořící, výletující, sportující... DD |
shirin | 15589 |
11.9.2008 11:28:22
jani,asi jo...navic bych si uvazala bic na sebe i na nej.Protoze i pro me by to bylo narocne.Uvidime za rok...diky za nazor.Sammik zatim zadne ukoly nema,ale je mi jasne,ze to co nevidet zacne...
|
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
11.9.2008 10:50:40
Shir,
je to fakt těžký všechno skloubit,aby to časově vycházelo a hlavně,aby děti měli nějaký volný čas.Já právě minulý rok,co Jonáš začal chodit do školy,musela vynechat všechny odpolední aktivity,co jsme mívali,když chodil ještě do školky.Protože přijít kolem 15h ze školy a za chvíli jít ještě někam a přijít večer,tak to podle mě nemá cenu.Navíc se musí nachystat do školy na druhý den a my bychom ještě každý den měli aspon půl hodiny hrát na klavír. Navíc si říkám,že v první a druhé třídě mu ještě nic neutěče,když by třeba chtěl ještě potom chodit do nějakého kroužku,co by ho bavilo,tak má na to do 9.třídy času dost,ne? Ted mě třeba trochu vadí,že s Tobiášem bych zase někam ještě chodila,ale jak to udělat jít jen s jedním dítětem?Jonášovi by to určitě bylo líto,že jít nemůže...no,ještě uvidím. |
shirin | 15589 |
11.9.2008 10:42:53
ahoj holky,
Jani..ja uz jsem o tom sammikovi vcera rikala,ze si muze vybrat a zatim to spis vypada,ze zustane s nasima. A vyucovani maji tak,ze se uci tri hodiny,pak maji hodinu pauzu,kdy jdou hromadne na obed a po obede maji bud jednu nebo dve vyucovaci hodiny.A potom cas do pul treti vyplnuji rizene krouzky.Ale vlastne jen dva dny ma aktivni krouzky(pocitace,dramatak),ty dalsi dva dny maji"free time".Spolecne s ucitelkou vymysleji,co by chteli delat..no a pak od pul treti je druzina,do ktere chce sammy chodit,protoze blbnou s klukama na hristi.Takze pro nej chodim kolem treti.Ale je fakt,ze je to hodne.Dneska me zase premlouval na to karate...nevim nevim.TO by znamenalo,ze dvakrat tydne sotva prijedeme domu,budeme se za chvili sbirat na to karate,pak tam na nej budu hodinu cekat(konci v sest),no a pak prijedeme domu,sni veceri a bude muset jit spat. Vcera usnul opravdu o pul osme a dnes vstal pred budikem s dobrou naladou.Takze mozna staci,ze budeme dusledni v tom spani.Uvidime,snad se to upravi. |
11.9.2008 9:41:08
Ted jsem ještě zjistila od babičky,že ta Havírna je od vlakáče doleva přes mostek a pak se asi zeptám.V těch končinách to moc neznám.
|
11.9.2008 9:39:41
Jutko,
tak to je dobrý.Kolik vás bylo?Na mě tam působil hlavně ten klid,co tam je.Jedna starší řádová sestra nám o tom vše vykládala.Bylo to moc fajn. |
Jutka | 27795 |
11.9.2008 9:28:10
Jani, v Lomci jsem byla o víkendu-vdávala se tam kamarádka :)))
|
Jutka | 27795 |
11.9.2008 9:24:59
Tak já taky teda snídani :) A asi pro mě a Emíka-holky se podělí.
Dorazíme asi na večer, máme v pátek ještě ve školce zahradní slavnost. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.