| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15785  [Dalších 15725 >>]
Peťa, Monička04 a Radeček07 47449
12.9.2008 12:37:36
Hupsi to není Axe....blbne mi net tak koukám, že to poslal dvakráte...Alespoň že to poslal že:-D. Mrkla jsem vzad a fotečky jsou moc krásné. A k té školce Mika první týden to nesla špatně, ale další si už zvykla....je to prostě veliká zátěž a změna. A učitelky by si měly uvědomit, že tímto přístupem tomu dítěti nepomohou. Kamarádka mi taky psala, že malý nezvládá, začal se tam počůrávat a chtějí ho vyloučit - prý mají nárok na zkušemní dobu. Zkušební doba je pěkná blbost sprominutím. Od ségry chlapeček si zvykal rok a teď už tam druhý rok spinká a komunikuje i jí bez problémů. Ono je třeba trpělivosti a né si dělat školku ze samých super a bezproblémových dětí - ty ani neexistují a ta ředitelka je na palici. Mě stačilo co jsem si vyslechla první týden já, ale vyřešila jsem to z očí do očí - je třeba aby u toho byl i mužský to pak ty ředitelky jinak jihnou a bylo. Nenechat to jen tak, ale ani nátlakem, aby to pak neodnášel ten drobeček ve školce..Prostě rozumně si promluvit. Některé děti nesnesou změny dvě za sebou...říká se že půl roku až rok by neměla být větší změna v životě dítěte a to narození sourozence a školka, nebo třeba a stěhování či úmrtí v rodině a tak .... Takže jde o to zda se maličký tvoreček vyrovná s tou situací nebo ne. Pokud ne tak je lepší ho vzít domů a zkusit tam chodit s ním na zvykání .... Ono se to určitě urovná, ale musí to být spolupráce s učitelkami a ochota, když ta není tak to moc dobře nejde.
12.9.2008 12:32:49
Ahojky mamči.....a prosinčátka a další děťátka......

poooooomooooooc to je opravdu období na pobyt v Černovicích....Maličký prodělal střevní virózku co tu řádí a abych nebyla pozadu včera jsem do čtyřicítek, zvracení a průjmů spadla i já. Dneska je maličký už v pohodě a k dvoum zubáčkům nám konečně kouká na svět třetí zoubek. Ale jakým způsobem....plakání, kňučení, zvýšená teplota, nespí v noci (ikdyž jinak se jednou v noci napije a spí do rána), vstává i pětkráte a plaká. Je to děsné - doufám, že už to brzy přejde a nebude to u každého zubáčka...Nebo já budu brzy opravdu v léčebně pro duševně choré. Maličká se zlepšila trošku s jídlem a tak to už není u nás s brekem, ikdyž pravda je že moc toho nesníme....ale lépe něco než nic. Školka už super už tam spinkáme, zlobíme a našli jsme si kamarádku se kterou vytrapujeme kde můžeme...tak to je asi už adaptace na školku ukončená..No utíkám sebrat prádlo a vyžehlit, navařit na víkend, upéci bublaninku s borůvkama a utřít prach-dokavaď mi zabírá prášek a nemám teplotu. Všem maličkým přeju aby nebylo tak těžké to prořezávání zubáčků a maminkám pevné nervy s našimi školkáčky... co nejvíce hezkých a usměvavých chvilek než těch druhých. Ať se vydaří víkend vám všem

PS: dneska mi kamarád doveze stěnu do obyváku tak se moc těším - už aby byl celý byt hotový
12.9.2008 12:32:39
Ahojky mamči.....a prosinčátka a další děťátka......

poooooomooooooc to je opravdu období na pobyt v Černovicích....Maličký prodělal střevní virózku co tu řádí a abych nebyla pozadu včera jsem do čtyřicítek, zvracení a průjmů spadla i já. Dneska je maličký už v pohodě a k dvoum zubáčkům nám konečně kouká na svět třetí zoubek. Ale jakým způsobem....plakání, kňučení, zvýšená teplota, nespí v noci (ikdyž jinak se jednou v noci napije a spí do rána), vstává i pětkráte a plaká. Je to děsné - doufám, že už to brzy přejde a nebude to u každého zubáčka...Nebo já budu brzy opravdu v léčebně pro duševně choré. Maličká se zlepšila trošku s jídlem a tak to už není u nás s brekem, ikdyž pravda je že moc toho nesníme....ale lépe něco než nic. Školka už super už tam spinkáme, zlobíme a našli jsme si kamarádku se kterou vytrapujeme kde můžeme...tak to je asi už adaptace na školku ukončená..No utíkám sebrat prádlo a vyžehlit, navařit na víkend, upéci bublaninku s borůvkama a utřít prach-dokavaď mi zabírá prášek a nemám teplotu. Všem maličkým přeju aby nebylo tak těžké to prořezávání zubáčků a maminkám pevné nervy s našimi školkáčky... co nejvíce hezkých a usměvavých chvilek než těch druhých. Ať se vydaří víkend vám všem

PS: dneska mi kamarád doveze stěnu do obyváku tak se moc těším - už aby byl celý byt hotový
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094
12.9.2008 11:24:13
Ahoj, u nás to vypadá všelijak, neb Mikův nejlepší kamarád má ten víkend narozeniny a oslavu na chatě a Mik tam samozřejmě rozhodně jede. Takže to momentálně vypadá, že bysme snad jeli s děckama i na spaní, ale ještě nejsme vůbec dohodnutí, Market dám vědět. Každopádně nepřijedeme na sobotu, jak jsme plánovali. Buď na jednu hebo obě noci a nebo vůbec, na tu oslavu jsme totiž zvaní přes den taky, ale na noc bych musela s dětma domů, tak to mi za to nestojí;)
shirin 15589
12.9.2008 10:56:17
Ahoj,
..na VOjtu jsem uplne pozapomnela:(..no jak jsem psala,ja to s nim jeste proberu.My bychom prijeli taky kolem treti..
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277
12.9.2008 8:41:45
Ahoj,
dneska čekám návštěvu,tak už se těším.Přijede bývalá spolužačka z chlapečkem.

Market,jo,jo,u Kaštanu,štrůdl jsem ani nezaregistrovala.:-)Jsem i přemýšlela,že by jsme tam jeli někam na dovču a chodili tam každý den jídlo.To mi ani nedocvaklo,že tam někde bydlíš....

Piškotku,já bych taky asi dojela někdy v pátek odpoledne,ještě se mrknu na ty vlaky.
Jutka 27795
12.9.2008 8:39:15
Já postýlku nepotřebuju, spíš bych ocenila pro nás 3 kousky manželskou postel ;))
Jutka 27795
12.9.2008 8:36:55
Piškotku, já Dodo beru a ona je celkem hazardér. Snad aspoň večer odpadne :OOO I když uspat je obě je dílo - Ema furt pindá a Dodo ji chodí lechtat :OOO

Jani, kolik nás bylo v kostele nevím, ale "u stolu" 110 :DDD
Market+3 18362
12.9.2008 8:36:54
Ahoj Piškotku, Šimonka vem, v sobotu přijede Pavla, tak by tam byli všichni 3 :-)

Jinak, ještě jsem zapomněla, holky, kdo budete chtít dětskou postýlku, tak dejte ještě vědět, paní jich má k dispozici sice dost, tak je připraví do pokojů, ale jsou bez lůžkovin, ty musíte vzít vlastní.
Piškotek 14942
12.9.2008 8:28:42
Ahojte!!

Moc nestíhám, jen nakukuji co prtata jak to zvládají...no snad už to bude jen lepší, i když vlastě my měli krizi až tak po dvou týdnech, kdy mu docvaklo, že je to už tak napořád;((

Jinak pokud se u nás nic nepřihodí, my pojedem už v pátek na spaní takže tam budeme asi brzy, počítám tak kolem 3, se snídaní souhlasím...ještě pořád přemýšlím jestli brát Šimona, bez něho by to byla pohudka, ale zase mi to bude líto...no ještě uvidím, mám strach že s ním si s vama vuubec nepokecám
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15785  [Dalších 15725 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.