Přidat odpověď
Ahojky mamči.....a prosinčátka a další děťátka......
poooooomooooooc to je opravdu období na pobyt v Černovicích....Maličký prodělal střevní virózku co tu řádí a abych nebyla pozadu včera jsem do čtyřicítek, zvracení a průjmů spadla i já. Dneska je maličký už v pohodě a k dvoum zubáčkům nám konečně kouká na svět třetí zoubek. Ale jakým způsobem....plakání, kňučení, zvýšená teplota, nespí v noci (ikdyž jinak se jednou v noci napije a spí do rána), vstává i pětkráte a plaká. Je to děsné - doufám, že už to brzy přejde a nebude to u každého zubáčka...Nebo já budu brzy opravdu v léčebně pro duševně choré. Maličká se zlepšila trošku s jídlem a tak to už není u nás s brekem, ikdyž pravda je že moc toho nesníme....ale lépe něco než nic. Školka už super už tam spinkáme, zlobíme a našli jsme si kamarádku se kterou vytrapujeme kde můžeme...tak to je asi už adaptace na školku ukončená..No utíkám sebrat prádlo a vyžehlit, navařit na víkend, upéci bublaninku s borůvkama a utřít prach-dokavaď mi zabírá prášek a nemám teplotu. Všem maličkým přeju aby nebylo tak těžké to prořezávání zubáčků a maminkám pevné nervy s našimi školkáčky... co nejvíce hezkých a usměvavých chvilek než těch druhých. Ať se vydaří víkend vám všem
PS: dneska mi kamarád doveze stěnu do obyváku tak se moc těším - už aby byl celý byt hotový
Předchozí