Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
8.9.2008 22:33:14
NAzdarek,
jsem ko.:)A jeste musim platit faktury. Takze moc nestiham cist zpet. Mates ve skolce ok. Dneska uz tam dokonce spal. Mame nastoupit do Uval do skolky, ale zatim tam nenasli zadnou pi ucitelku. Tak jsem na to zvedava. Simi, to jsem teda na Tebe zvedava. Nedame si prazska devcata sraz nekde dopo? Treba v posilovne.:))Nebo radsi v Ikei Nemate nekdo odkaz na to ubytovani v Letovicich? Jeste to na 100 pro nepotvrzuju.Ale snad to vyjde. Mohla bych vzit jednoho dospeleho a dite.:) Jdu makat Mejte se prima |
Katuna | 31056 |
8.9.2008 22:10:11
Ahojky...
Chtěla jsem vám jen napsat,že dnešek ve školce proběhl dobře,Kubíkovi se moc líbilo a snad mu to vydrží |
kaMyš | 6886 |
8.9.2008 18:47:25
Telegraficky: Market, zatím počítám, že dorazíme, na dvě noci! S jídlem je mi to v zásadě jedno, protože jsem se moc nedostala k tomu, abych zjistila, jak to tam je, jestli se dá poblíž třeba něco i koupit... Docela by se mi zamlouvala polopenze - jestli to teda vůbec vyjde levněji než si objednávat normálně jídlo.
Dneska první den v práci - trochu stresu z toho, co vlastně mám dělat, ale jinak skvělý pocit být hodnotný jedinec v kanceláři plné chlapů Teda ne že bych doma těch chlapů měla málo Síma to má dost ostříhané, ale pěkně! A nebojte, dlouhý to má furt, jen už ne až na prdel. |
shirin | 15589 |
8.9.2008 16:50:55
Ahojte holky,
my mame za sebou prvni spani a sara naprosto ok.Vylozene se ji to libilo,tak snad to tak zustane.A dle mych odhadu tedy nejen lezela,ale i usla:) Peto..ty jsi teda cislo.Takove problemy se zady a ty u toho delas remeslnika:)Kloubouk dolu! Market..teda ten Sebik ma perlicky:):)..jde videt,jak mu to v te hlavicce srotuje:) mizim,jedu pro johnnyho.bude to pro decka prekvapko:)Maminka odjede do obchodu a vrati se s tatinkem:) |
Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
8.9.2008 15:45:44
zdarek,
Market chachachachacha prdelní mandle hahahahahha Ajo večer si otevři skyp potřebuju se s tebou domluvit. jo a jsem ostříhaná docela dost chachachacha, Piškotek může potvrdit a Linda s Kamčou taky checheche...ale mám to pěkné :D |
Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
8.9.2008 9:46:00
Ahojky....všici.....
moc se omlouvám, ale nestíhám poslední dobou skoro nic a jelikož náš byt prošel celkovou rekonstrukcí - včetně omítek a vybavení pokojíčků a bytu...měla jsem internet na měsíc vypnutý a před tím jsem létala se zády nemocnice-RHB-doktoři...Ale musím zaklepat na dřevo, že se to zlepšilo o mnoho, tak jsem i rekonstrukci bytečku zvládla na jedničku. Neboť jsem škrábala zdi, nahazovala omítkou, bílila, malovala, tapetovala, sádrovala rohy a vše jsem dělala jako profík. Mám zrekonstruované svépomocí i vestavěné skříně a dala jsem dětem do kupy pokojíčky. Dokonce jsem jako předčasný dáreček k narozeninám Radečkovi namalovala mašinku a zvířátka na zdi v pokojíčku. Jsem sice KO a to mi ještě čeká daní do kupy vnitřku záchoda a koupelny, ale snad to zvládnu taky, když jsem už zvládla vše včetně dekorací i rozmístění starých kytek, nových kytek a obnoží. Maličký leze jako drak, a v pátek a včera v neděli nám vyrostly první dva zoubky. Takže jsme konečně mezi zubáčky....Monička začala chodit do školky oplakala jen první dva příchody a od minulé středy tam i spí. Jen poraďte moej milé maminky...Jak donutit dítě jíst....u nás po pobytu u babičky nastal zlom a nejíme nic a nechceme ani po domluvě, zlobení se, prostě nezabírá zhola nic......Dřív jedla báječně, teď za celý den pár soust k snídani - oběd na šestkráte a večeři odmítáme úplně....I ve školce papá tak na jeden zub......No pořád něco - dokola a dokola. Dokojila jsem a tak musím nastoupit na výpomoc do práce ---- musím si to tento týden dojít vyřídit do práce. Sice se mi ani trošku nechce, začít zrovinka s nástupem do školky chodit do nemocnice na víkendy, je to hodně změn na jednou pro moji princeznu, ale nedá se nic dělat pokud si chci svou práci udržet. NO a chtěla jsem vyřešit mé neustálé problémy s hormonálníma hladinama v těle...a nechala jsem si v květnu dát Mirenu, stála mě včetně všeho necelých 5tisíc korun - našla jsem asi tu nejlevnější v Brně. Jenže ty problémy, co mám od začátku zavedení bych nikomu nepřála. MS mám bolestivé dlouhé i 14dní, mezi nimi výtoky a stále nějaké komplikace. Ale jelikož výsledky z laboratoře jsou v pohodě a UTZ kontrolní je OK, tak to důvod k vytažení není. NO kamarádce se to prý upravilo dle jejich slov rychle..trvalo to pouhé dva roky (chacha co je to že proti věčnosti).No jestli mě to brzy nepřestaně dělat v těle binec..nechám si ji vyndat bez ohledu na nevrácení peněz....Jinak přeji všem krásný začátek září....dětem bezproblémové nástupy do školek a škol a maminkám tuze moc trpělivosti..Tak mechový den a pokusím se chodit častěji, ale známe to....a znáte mě.... |
Lusy+O+M | 63411 |
8.9.2008 8:42:18
Ahojky holky.
My měly docela šíleny víkend. V patek jsi mlady strčil kuličku do nosa tak jsme ji jely do nemocnice vytahovat.Pak jsem mu konečně koupily postel tak je nadšeny. No a o víkendu jsme byly na hodech v Dubu.Maly jse potočil a vydováděl,a ja jse přjedla nezdraveho Jinak k počuráváni my byly bez pleny od dvou let,a musim zaklepat že Ondra jse nepočuraval a vždycky vydržel přes noc a to taky dost pije.Jo ze začatku sem tam jse počural v noci ale to byla vyjímka.Jsem na jednu stranu rada že jsem to zvladly tak dobře.No uvidím jak druhé dítko. No ja na srazík určitě nedojedu,rada bych Vás už konečně poznala,ale tedka to nejde snad jse to nekdy už podaří. |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
8.9.2008 7:30:32
Ahojky,
mám dneska po náladě.Včera jsem přišla docela ztahaná z práce a doma mě čekal lazaret.Oba kluci mají teploty,nevím,co se děje.To jsme tu v září ještě neměli.:-((( Market,Sebík fakt boduje!Myslím,že si s ním ještě užijete.)) Sraz potvrzuji na 2 noci,doufám,že budeme ok.Na jídlo bych domluvila jen snídani a pak by si každý objednával,co chce.Ale to je jen můj názor. |
Market+3 | 18362 |
8.9.2008 0:33:25
Tak ženy, sraz se blíží!!!
Počítám, že na obě noci přijedou: Piškotek+2, Jutka+2, Shirin+2, Ája+2, Lenka+2, já+2, Jana+1, Simča+1, Lucka+1. Dada+1 dorazí v sobotu na 1 noc. Lynn+1 zatím nevím - 1 nebo obě noci? Kamča se ještě rozhodne, snad přijedou. Beznocležníci dojíždějící z domova: Píďa, Katuna, Pavla, Marsel. Petruše uvidí, co dovolí práce... Ivka ??? Moc rádi bysme vás s Klau viděly, zvaž to ještě, třeba na to tvoje trápení něco vymyslíme nebo aspoň přijdeš na jiné myšlenky Ájo, rozdělení do pokojů zatím není, nechávám to na poslední chvíli, abysme to s paní pořád nepředělávaly. Předpokládám, že v zásadě by maminky se 2 a více dětmi měly vlastní pokoj, ostatní by se posdružovaly. Jak to vidíte se stravováním? Polopenzi nebo plnou? Jinak máme za sebou vyšetření nosní mandle, je sice zvětšená, ale na operaci to zatím není, uf to jsem ráda!!! Sebík mě hrozně překvapil - samou radostí z toho, že nedostane injekci byl na vyšetření tak v pohodě, že když mu do nosu strkaly ty tyčinky, tak se smál, že ho to šimrá Ještě vám musím napsat, že v souvislosti s nosní mandlí Sebík dospěl k následující úvaze: asi před 14 dny si pořád stěžoval, že ho svědí v zadečku, takže jsme byli u Dr., jestli nemá červíky, museli jsme nasbírat vzorky a ty pak odeslali do labky. Vyšetření žádné červíky nepotvrdilo, což Sebík zhodnotil tak, že to teda asi bude "ta prdelní mandle". K počítání - 1-10 v pohodě, u nás pak ovšem následuje 11, 12, 80, 21, a to tak, že vždycky už asi 3 měsíce a nedá si to vymluvit. |
Ája25 | 17347 |
7.9.2008 23:24:35
Ahoj holky!
Já nějak nestíhám psát... U nás školka v pohodě, dokonce se tam těší, tak to jsem moc ráda. A tvrďácky říká, že si tam vezme pyžámko a bude tam spát. Nemůžu tvrdit, že by mi to alespoň 1x týdně nebodlo. ;o)) K čurání - tak s tím jsme bojovali docela dlouho. Ondra je chlastometr, vždy, když se večer napil, byl mokrý. Pomohlo až to, že mu nedáváme večer pít, maximálně trochu vody. On je totiž schopný exnout půl litru, tak to se pak není čemu divit. Taky jsme budili, v tom bych neviděla problém. Markét, chtěla bych přijet už v pátek, takže s námi počítej na 2 noci. Myslíš, že budeme mít pokoj sami pro sebe? Napiš předběžně, kdo vlastně jede. ;o) Agátka je pořád hodná, Ondra už míň, ale má to chudáček těžký. Je mu smutno po tátovi, do toho školka a já na něj nemám kvůli Agátce tolik času... Doufám, že se to vše trochu uklidní, je to teď takové náročnější... ;o))) Mějte se moc hezky!!!!!!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.