Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
7.9.2008 7:56:08
zdarek,
Piškotku, ještě jsem si vzpomněla na jeden výtečnej pořad na Jetixu - Lazy Town, Jeník na tom dost ujíždí, Sportakus je jeho vzor hahahahahaahahaha. |
Alienka+ Viktor04+Zoja06/08 | 17486 |
5.9.2008 11:16:06
jo a pochvalim teda Viktora, sice sa pocurava, ale bezchybne pocita do 20 hrozne ho to bavi, furt by len nieco spocitaval a ukazuje na prstoch co napocital, chlapec nas...ale zas kreslôenie ho absolutne nebavi a su to len haky-baky
|
Alienka+ Viktor04+Zoja06/08 | 17486 |
5.9.2008 11:14:02
ahoj holky, tak s pocuravanim, to je momentalne tiez nasa tema. cez leto sa takmer nepocikaval, ale teraz posledny tyzden uz stvrtykrat za sebou. dik za rady, ktore ste davali Kamys, pouzijem ich aj ja. Budem ho v noci asi budit, alebo prenasat na zachod, to kazodennne pranie plahty ma uz nebavi.
no neviem, ale mozno to suvisi aj s tym nastupom do skolky. ze ma vela novych zazitkov a v noci tvrdo spi asi...strasne sa mu tam paci a rano ma budi, ze ho mam odviezt do skolkyNo ale u nas to bude urcite aj tym, ze my sme si uz svoje odrevali pri nastupe do jasli...Viktor je v skolke od zaciatku od 8-15.00 a krasne tam spi, co doma nerobil uz pekne dlho... chcem povzbudit holky, ktorym decka teraz na zaciatku plakavaju, baby, urcite to bude dobre, len nesmiete podlahnut tomu vydieraniu, ako pise aj Saimi...do mesiaca sa to urco zrovna:) Shirin, Samik je pekny skolacik:) a viac uz neviem |
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
5.9.2008 9:41:38
Ahojky, u nás se dnes taky plakalo, musím říct, že jsem taky byla tvrdá matka a nechala ho tam, ovšem jen proto, že mi taky tekly slzy, tak jsem rychle prchla... Jsem zvědavá, co bude povídat paní učitelka, až si pro něj půjdu. O školce mi taky zatím moc nepovídá, jedině když se zeptám na něco konkrétního, ale občas z něj něco vypadne, třeba včera, že ho paní učitelka nosí a fakt když dnes brečel si ho vzala do náruče a něco mu ukazovala a vůbec se ho snažila fakt pěkně zabavit, no je prostě senzační... Taky říkal, že tam mají garáž a že už zná jednoho Kubáska.
Lynn to je blbý, že je tam Anička tak na ocet, kdyby tam Kubas neměl Ondru, tak by asi řval furt, takhle se spolu přece jen dost zabaví... Počítat Kubas moc neumí, nějak to do něj nehustím, myslela jsem, že je ještě brzo:o) Ale v noci se teda počural jen jednou tu noc, kdy podruhé neměl plínku a od té doby ne, tak aspoň v něčem je šikula:o) Kami já než pořád prát bych ho taky budila... |
Lusy+O+M | 63411 |
5.9.2008 8:50:44
Tak to u nás je školka v pohodě,mlady mi vyklada co dělaly a co měly na jídlo.Ráno tedy musím číst jídelníček at ví co mají.
Jediné co mě na školce štve,že ho nechaly s maloškama a s nováčkami,a přitom jeho vrstevníci jsou v jiné třídě.Ale bude 16.9 schuzka tak jse poptam. |
lynn+Áňa | 17834 |
5.9.2008 8:46:17
Ahojky!
My dneska máme od školky oraz a jsem docela ráda. Snažím se teda Áně připomínat, že si teď tři dny užije s mámou, tátou a babičkama a v pondělí se zas bude těšit do školky a tvrdí, že jo. No, uvidíme. Hlásím, že včera byl zatím nejukňouranější den. Doma to docela šlo, pořád se jí snažím rozptylovat aby se nesekla už doma. Po příchodu do školičky byla ale smutná a natahovala. Taky ji v tom podporoval chlapeček, který už dělal scény čtvrtý den a maminky se s ním chtěla vrátit domů. Když jsem pro ni přišla, hlásila její učitelka, že trochu plakala, ale pak byla dobrá. O školce se se mnou doma bavit moc nechce. Nemůžu z ní dostat, co vyráběli, zpívali, s kým si hraje... Tak ji nechám, snad se rozmluví sama. Prý jsou tam jen tři nové děti z toho jedny dvojčata, takže mazáci si hrajou spolu, dvojčata taky a Áňa se holt musí k někomu připad, což asi bude chvilku trvat. |
Lusy+O+M | 63411 |
5.9.2008 8:39:08
Ahojky holky.
Maly je už tyden ve školce aje velmi spokojeny i rano pěkně vstava. V utery jsme byly pro vysledky na alergologii a nejsme na nic alergičtí tak jsem si oddechla.Ve středu jsem absolvovaly pul roční prohlídku u zubaře a to jsem koukala jak mlady byl ukazkovy.Sedl jsi sam do křesla ukazal zoubky uplně bez řečí.Jsem říkala že to díte po mě není ja už zvala ve dveřích. Jinak jste řešily počítání Ondra napočíta už do pěti ale někdy to ještě plete.S čímn ale bojujeme je držení tužky,pořad ji drží blbě.Tak ho opravuji ale stejne jsi ji pak vezme zas jak ji dzžel před tím.Znama mě doporučila pero ktere naučí držet tužku ,ale my bysme spís potřebovaly pastelky.Máme ty trojhranné ale zdají jse mi dost tlusté. Jinak miminko jse má dobře a ja samozřejmě taky,už jenom 3měsíce,zdá jse mi to že to celkem uteklo.Myslím že ten konec jse povleče.No a sbydlení jse nam to opet komplikuje,u pondělí nam měly z uveru poslat peníze na učet at mužeme pokracovat a peníze zatim poslany nejsou.Jsem říkala co stavíme pořad máme nejak problemy,ale doufám že to stihneme do Vánoc,no spíš musím to stihnout.Nejhorší je že už máme dlažbu a obklady na skladě ve stavebninach a peníze nejsou. |
4.9.2008 23:01:14
Market chachachachacha
|
4.9.2008 22:59:50
Zdarek,
Kamčo Jeník když je přetaženej a usne a nevyčůrá se tak se zásadně počůrá, ale jinak je ok PAVLI....Jeník mi taky ráno bulí, že do školky nechce a dneska plakal i po vstupu do třídy....JSEM TVRDÁ MATKA, tak na to nereaguju. HlAVNĚ HO NEODHLAŠUJ A VYDRŽ JEHO BULENÍ. Pokud nebulí celý dopoledne tak si zvykne, prostě vydíračka.... ve třídě u Jeníka je chlapeček, kterej už čtvrtej den bulí a bulí a bulí a to dokáže bulet celou hodinu...a pak je vpoho. normální vydíračka. Maminka už dneska plakala, když odcházela....... fakt to chce vydržať pioněér |
Iva a Klau | 4781 |
4.9.2008 17:39:59
Ahoj holky!!
něco jsem vám šoupla do vzkazíku!! VŠEM ŠKOLÁKUM A SKOLKOVÁKUM,přeju jen krásný rok plný pohody!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.