Ahojky!
Market, prosím tě, moc se omlouvám, ale moji a Áni účast na srazíku musím bohužel zrušit. :-( Kryje se nám to nakonec s tou svatbou. Tedy svatba je v pátek, ale s kamarádama se to slaví až ze soboty na neděli. Hrozně mě to mrzí, tolik jsem se na vás všechny těšila. :-(
Jinak u nás nový týden ve školce nezačal moc z vesela. Došlo i na slzy. Už ve čtvrtek byla hodně na měkko a včera i dneska se taky plakalo. Naštěstí jen v šatně a né už doma, protože to by mě trýznilo děsně. Doma jen protestuje, že do školky nechce, ale spolupracuje a oblíká se atd. Pak prý chvíli kňourá, ale po pěti minutách už je klid a hraje si. Dneska mi dokonce volali.
Prý abych se nebála (musela jsem vypadat asi dost zkroušeně), že je dobrá a svačí a zapojuje se do aktivit. Když si pro ni po obědě přijdu, naopak mi tenhle týden připadá víc v pohodě. Předtím se stěžovala, že jsem byla dlouho pryč. Teď přijde veselá a hned mi něco zpívala. Už mi nějak docházejí argumenty. Nevím, co jí mám pořád optimistického povídat, když pláče, že se jí stýská.