| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6294  [Dalších 5574 >>]
Emma78 8067
1.3.2006 7:38:06
Ahoj holky,

Peťo jo,jo letí,ještě pár dní a snad jsme za půlkou(pokud se tenhle mimís taky nebude chtít nosit o pár dní dýl jak Lenička;o)),jinak pohyby už cítím i rukou přes bříško,příští týden nás čeká velký UTZ a opět si nedáme říct pohlaví,ale Lenička mluví jen o sestřičce,tak uvidíme;o).

Kačuldo,ještě k těm autosedačkám,známí právě koupili před vánocema toho Romera a když jsme u nich byli na chatě a nešli nám nasadit řetězi,tak nás právě známý vyvezl s Leničkou do chaty a ona si jízdu v něm zkusila a je to přesně jak říkáš,určitě hodně bezpečný,ale ona je moc velká(včetně hlavy:o)) a živá,takže jí to skutečně moc pohodlný nebylo,v Maxi Cosi je to určitě lepší.

Lucko a Amaiou,moc Vám to na horách slušelo a mylým to určitě prospívalo,když vidím tu barvu tvářiček:o).

Jinak u nás teď běží fantazie na plné obrátky,takže jsme měli za poslední měsíc asi třikrát noční děsy,Lenka nikdy nebyla zvyklá spát u nás ani aby my jsme spali s ní,ale v těhle případech si k ní lehnu dokud neusne,povídám jí a vysvětluju,že se nic neděje a zpívám,aby se uklidnila a rozhodně mi nepřijde,že by si zvykla. Poslední neklidnou noc,měla z Ruprechta ve večerníčku,no aby ne když jí pořád rodiče tvrdí,že strašidla nejsou a tam je jedno jako vyšitý,no musíme tu její fantazie trošičku krotit a vysvětlovat rozdíl mezi pohádkama a skutečností.
kaculda 17148
28.2.2006 22:20:30
Luci, kam jsi si nakonec podala prihlasku???
A co navrat do Mainzu??? Ze by jsme se sesly tady???
kaculda 17148
28.2.2006 22:16:41
Ahoj holciny,
nepisu, ale ctu:o). Teda poslednich par dni ne.

Nam kupovani nove sedacky nehrozi, i kdyz Johanka kazdy den rve, za chce sedet ve Vendove sedacce. Venda ma Maxi Cosi Rodi XP, pro Johanku ji 100% koupim taky, ale jeste nema zdaleka 15kg. Minuly tyden jsem byla v baby marktu a zrovna tam byl chlapik se sedackami z ADAC, a ja se s nim bavila, ohledne Rodi Xp a Römerem, ktereho mi prodovacka primo nutila:-(, ale mne kdysi Römer pripadal hrozne uzkej u hlavy, a ten chlapik mi rikal ( trosku zjednodusim), ze RÖmer je pro klidne deti, ktere hlavu v operkach udrzi delsi cestu, jinak je to na nic, aby dite melo hlavu preklonenou ( poceni bylo take jedno z kriterii), a jelikoz jezdime casto dost velke vzdalenosti, tak jsem koupili Maxi CosiRodi XP pro Vendu. Pro Johanku mame Römer King a zatim ma nad hlavou dooost mista ( asi ji bude mit az do ctyr).Myslim, ze probehla i debata ohledne techto ( prostrednich) sedacek, s jistotou muzu rici, ze Maxi Cosi je ta nejvetsi, moje kamaradka ma obe deti hrozne velke, takze jich dost poznala:o))).

Co Renca, nema uz mimi??? Nepamatuju si presne, kdy ma termin.

My mame dneskem karnevalove silenstvi za nami. Venda chodi uz tyden v prevleku, je kovboj ( rika ze sherif) a Johanka i ja jsme jahudky:o)).

Na Velikonocni svatky se chystame do CR, tak kdyby se nahodou delal nejaky srazik, tak bych se pripojila:o), ale na svatky budete asi zase Vy ujizdet :o).
Zitra jsem s detmi objednana u zubare, tak jsem zvedava na Jozinku, nechce si nechat kouknout do pusy, tak snad to zvladnem bez kriku.

Preji Anetce brzke uzdraveni, a hlavne at Vam skonci honicky po doktorech:o)).

A uz nevim, na co vsechno jsem chtela reagovat;-). Jdu docitat.
Bajka + 2 brouci 5337
28.2.2006 17:29:28
Ahojda, zdravíme :-)
Sedačka je taky hot aktuál u nás, uvažuju mezi Maxi Cosi (tu má teď a vyrůstá z ní) co psala Luci s klukama a ještě mám v merku Römer Kid Plus tuto:


Tak holky těhulky, držte se :-) Miri už 20.tt, to to letí co? A co mimi, předpokládám, že kope, ne?

Luci s Amaiou - fotky prima, holky, prostě vám to slušákuje! :-))

Ke spaní... nám Honzajs relativně chrupe, je teda pořád za špruclema v tý větší postýlce, ale vypadá celkem spokojeně a mně odpadá náročný uspávání večer, přečtem pohajdu a on se tam pak prostě ukecá, my mu odpovídáme, spokojenost - snad - na všech stranách. A jsem docela ráda, že tím pádem máme odbouráno, že by k nám chodil do hajan, protože tam to má k ránu holt obsazený Jindřajs a navíc já mám ráda jisté pohodlí. Spíme taky při rozsvícené lampičce a otevřených dveří děcáku.

Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
28.2.2006 16:23:00
Dandulo, to je prima ze uz jsi za "krizovkou". Mne jeste nejaky ten tyden ceka. S tim spanim ti neporadim, nam se to nikdy nestalo. Ale pripada mi, ze se Krystof neceho boji a ze to je obdobi.
Luci, jake budete delat masky? Jsem zvedava na tu autosedacku, taky se chystam koupit Rodi XP, tedka jsme po dlouhe dobe pouzili autosedacku, kdyz jsme jeli na hory a zjistila jsem, ze Amaie uz hlava precuhuje pres operadlo...
Minuly tyden jsme teda byli na horach (Misecky), bylo to super, fotky jsou tady. A tenhle tyden jsem nejaka desne unavena. Zadny extra priznaky tehu nemam, blbe mi neni, prsa mi nerostou ani neboli, proste pohoda. Byly jsme tam samy s Martinou a Kristinkou (obcas se tady kdysi ukazala, asi si pamatujete tu prihodu se snedenou barvou na velikonocni vajicka a nasledne Kristinciny barevne bobky), holky se fakt vyblbly. A v patek za nama prijel manzel, takze jsme si v sobotu zalyzovala i ja. Mela jsem pujcene zavodni obracky, hmmmmmm:o)
Zitra se chystame na 10.30 do Clovickova, nebudete tam nekdo?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
28.2.2006 15:55:01
Je Luci a jake masky budes klukum delat?
Ja jsem maskarni letos nestihla, jak mi bylo blbe, tak na pres rok.
Uvidim, zkusim to do patku vydrzet a uvidime co se bude dit, zkusime ruzne finty. Brani do postele k nema nebo lehani si k nemu neprichazi v uvahu. Do ted to nedelal a nechci ho to ucit.
tak kde jste vsechny, co delate?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
28.2.2006 9:14:22
Ahoj Dani,
tak to je super, ze je s mimim vsechno v poradku! Co se tyce Krystufka tak v tom ti moc neporadim, treba to je jen obdobi:-( Ondra taky nechce vecer spinkat sam, odpoledne usne v pohode, ale vecer place jak o zivot, takze ho chodim to e uspavat - sedim u neho a zpivame a nebo pocitame ovecky. Pres noc se budi taky - vlastne, kdyz se vzbudi tak si ho bereme do postele a spime s nim, pak uz je to v pohode. Taky mam pocit, ze se neceho boji, ale rika ze ne, tak nevim:-( Treba te ted jenom vice potrebuje!

Jinak my jsme vcera koupili Onrovi novou sedacku, vyhrala to Maxi Cosi Rodi XP. Mel ji uplne akorat, pas sel tak jak mel a i ta operka hlavy mu sedi. Tak ji hned v patek vyzkousime, jedeme na Moravu na Maskarni ples. Jeste musim detem udelat masky - to bude sranda:-)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
28.2.2006 8:17:09
Ahoj holky,
tak jsem zdarne ukoncila 3 mesic tehotenstvi, mimi je zdrave, mrska sebou jako dive, mam fotku {jen co ji stahnu, tak ji sem soupnu} a 22.3. jdu na genetiku.
Krystufkovi se mimi na monitoru libilo, chtel jeste :o].Jo, a spatne uz mi neni.
Ale mam jiny dotaz.
Jiz druhy den mi Krystof spatne, spi vecer. Po obidku da tak hodinu a pul az dve hodinky, vecer jde do postele po 20 nez docteme a dozpivame, je 20:30, ale tak do 21 tam musim chodit a zpivat. Nakonec zabere sednout si k nemu na postel, hladit ho az usne a pak odejit. Upozornuji, nikdy nespal po tme, stale ma pootevrene dvere na chodbu, kde se clou noc sviti lampickou, nerusi ho to, ale ma svetlo. Tmy se boji i kdyz vecer prijdeme domu, musim svitit hned. V noci se 2x budil na piti, stacilo dat napit a spal dal az do rana, ted se budi x krat {tak 5 az 7 krat} a nemuze usnout, rekla bych ze se brani. Zase zabere az hlazeni a jeho x te ujisteni se ocima, ze tam sedim. Nikdy jsme ho nicim nestarsili,a le na Mikulase ho vystarsil cert, nikdo mu to nepripominal, ale on ted porad mluvi o tom, ze se boji certa a kocky a pes taky a ze cert odjel autem domu do pekla. To jspou vety,co jsme mu rikali na Mikulase, kdyz mel ten strach, ale od te doby mu to nikdo nerekl a on to vytahl sam.
Myslite ze ma nejake nocni mury? Co pro to mam delat? Vim ze jsou nejaka homeopatika na lepsi spani, ale chci to zkusit jeste bez nich.
Poradite mi? Mate s tim nektera zkusenost?
Emma78 8067
27.2.2006 10:43:17
AHoj holky,tak jsme přišly od zubaře,obě máme zuby v pohodě,Lenička už celý mléčný chrup,já bez kazu(což mi spadl kámen ze srdce),akorát mám pocit a dr. taky,že se děje opět něco s mou osmičkou,která už mě dvakrát pěkně potrápila,naposledy o Vánocích co se Lenička narodila,kdy jsem teda poprvé nefňukala při myšlence,že nekojím a byla ráda,že si můžu vzít něco pořádnýho na bolest,tak doufám,že mě to nechytne te´d v těhu,to by asi bylo neveselý.

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
27.2.2006 9:26:43
Taky nevim, kde jste vsechny, na horach? Prijedte se podivat na krivoklatsko, tam mrzne a je hodne snehu.
Jinak ja dneska jdu k doktorovi, tak odpoledne nebo vecer dam vedet.
ted sedim v kanclu v praci, tak nemuzu moc psat, tady jeste nikdo nic nevi.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6294  [Dalších 5574 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.