| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 6294  [Dalších 5564 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
26.2.2006 13:59:20
Ahoj babulky,
kam jste se vsechny ztratily? Jak to ze zadna nepisete?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
22.2.2006 14:52:10
Ivo, tak to je teda sila:-( Drzim palecky at se brzy uzdravi a tobe at odpadne to behani po doktorech!!!!

Ja mam dneska ze sebe takovy dobry pocit:-)) Byli jsme s detma u doktorky, pak sli pesky do Palace Flora, pak tramvaji overit vysvedceni, pak na postu poslat prihlasku. A vsechno jsme to zvladli v klidu, bez nejakych kolizi. Tak treba si na tu Prahu jeste zvyknu:-)) I kdyz manzelovy se ozvali z Nemecka.:-)) Je to ta sama firma, ktera ho v rijnu odmitla a ted mu napsali ze by prece jen zajem meli:-)) Tak uvidime kde nakonec skoncime:-))

Dani - pokroky. Ondra chodi sam na zachod, bez pliny chodime uz i ven a odpoledni spani taky zvlada. Mluvi o sto sest - kdyz jsme jeli pred tremi tydny do Slatiny vlakem, tak bavil cele kupe, splet si pruvodciho s policajtem a nechtel si to nechat vymluvit:-)) jo a taky uz docela pekne frazuje pisnicky, takze uz to neni recitace:-))Ve Slatine mel trochu problem s "pindou", tak mu ho mamina pretahla, rval jak tur, ale udelala dobre(dneska ji dr.pochvalila), jinak by se mu tam udelal zanet uz ho to trochu bolelo, takze mu to jde uz pekne pretahnout a ma radost z toho, ze se muze koupat v hermanku:-))Dneska jsme koupili Lukymu prvni papucky, tak jsem zvedava jestli se tim rozchodi - jako motivace:-)))
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
21.2.2006 20:09:02
Luci, Anetka mela asi pred ctrnacti dny kasel, tak jsem jen tak pro jistotu bez jakehokoli duvodu (nebrecela, nesahala si do rozkroku, necurala vic nebo min) vzala s sebou ranni moc na kontrolu. V moci vysly tri krizky krve ze ctyr a zacalo to litat. Antibiotika, odbery moci na kontrolni vysetreni co dva dny... porad tam jakesi stopove mnozstvi moci zustava, nemizi to, dr dnes prohlasila, ze proste tam ta krev nema co delat, i kdyz je to stopove mnozstvi a tak ke specialistovi...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.2.2006 15:58:05
Ivco, tak drzime Anetce palecky, at to aspon zustane jen v urovni, ze vas budou buzerovat s kontrolama, ale jinak at je vporadku ;o].
I tak to clovekovi na klidu neprida, ze?
Tak dlouho jste holky nepsali nejake uspechy, tak jak jste na tom?
My mame cely den plinku, ale chodime vetsinou na wc curat a plinka je sucha, ale kakani porad ne a ne vychytat. Nejcasteji kakame na prochazce venku, nebo pri obedovem spani.
Jinak Krystof je sikulka {jako vsichni vasi milackove}, povida jedna basen, krasne loicky vyvozuje, stale nas bavi auta {:o{} a hlavne malovani, takze hodiny sedim u maleho stolecku a kreslim auta, ktera si K diktuje a on maluje taky ty svoje brambory, ale kdyz se clovek soustredi, je v tom auto poznat.
Bavi ho barvy, ty rika jako z partesu a zacal sam od sebe s pocitanim, nejlip mu to jde od 5 nahoru do 12, tam neudela ani jednu chybu. Jo, taky pokojicek se meni, stale pribyvaji plkaty s dalsimi auty {jeste ze je kam je lepit}.
Uz se nechce ani trochu poponest, obcas do kopce, le to mu dam napit, opru si ho zady o nohy, on doplni energii a jede dal sam. K tomu byla navsteva u babi super, ona ho nenosila, tak se naucil tapat sam.
Oblibena veta je Kiki pomaha a to nosi veci, treba z obchodu, nebo z velkeho nakupu z auta do baraku, krasne luxuje, sice vzdycky jen prvni pokoj a to plovouci podlahu nebo dlazbu, koberec ne, ale vydrzi ten jeden pokoj udelat, parada.
Uz je to takova mala osobnost a je cim dal jasnejsi, ze s im musi clovek diskutovat, zadne prikazy/zakazy.
Nepovedlo se mi jej jeste zmerit, co prijel od babi, ale vahou sel dolu na 13,2kg, i kdyz babi tvrdila, ze tam ji o 100 sest. Asi mel i vic vyuziti.
Cjodime spat tak kolem 20 hod. precteme pohadku a spi do 7 do rana. 2x se v noci vzbudi na napiti a spi dal. Ani jednou nam z postele nespadl, tak myslim, e se tak uz ani nestane.
Zacina jist sam, tedy jako co a jak kdy,a le kdyz se do toho da, ji krasne, hodne a ciste. Joguirt maou lzickou ne,a le jidla vidlickou nebo polevkovou lzici ano.
Se svlekanim pomaha, ale kdyz se mu nechce, tak s nim nehnu, ale nenutim ho. Oblikani, to ho vubec nezajima ;o{.
Na prebalovaci stul si vyleze sam pres stolicku, tak uz ho nemusim ani tahat.
Tak to by bylo vsechno, no a dole nam stale chybi v pravo 2 a 3 zoubek. Trojku uz citim, le ta 2 ne a ne.
7.3. jdeme k te zubarce, aby se koukal, co ma s temi hornimi zoubku {psala jsem to tady vubec?}, vypada to jako ze mu tam u dasne chybi milimetr sklovina. Tak uvidime.
Co se tyka hygieny, tak ruce a pusu si myje am a utira a zuby taky, no nic jineho me k chlubeni nenapad.
Treba az se vytasite vy, taky si jeste vzpomenu ;o].
Ale pro men je ten nejuzasnejsi, nejsikovnejsi a nej a hlavne s NIKYM ho nesrovnavam a to asi delam dobre, protoze kazdemu jde neco jineho.
Ta kamaradka, co ma o 2 mesice starsiho kluka, tak ten zase chodi bez plen i v noci a ji uz jak dlouho lzici {ale osklive}, ale vubec nemluvi. Takze si myslim, ze Kacko bude inteligent vysokoe urovne {nejaky vedec} ti dlouho nezvladali a neresili plinky. Vsude v odborne literature to pisou ;o].
Luci, Ondra 24.09.03 15412
21.2.2006 13:06:31
Ivo, diky za radu i za stranky!!!

Co je s Anetkou? Neco mi asi uniklo, behem tech trech tydnu!
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
21.2.2006 10:51:57
jinak jsme měli vajíčko , pak od 9-18 maxi-cosi, v té jezdíme a teď máme od 15-36 romer VIP

na stránkách www.mc-maj.com je někde vpravo dole v rubrice "Jiná MC" odkaz na německé stránky, kde jsou loňské testy ADAC
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
21.2.2006 10:47:56
ahoj holky, my jsme koupili autosedacku 15-36 kilo romer vip, vítěz loňských bezpečnostních testů. druhá byla myslím maxi cosi, která byla k mému překvapení dražší, protože vždycky býval romer(v anglii britax) nejdražší značka na trhu.
problém není v kilech ale v délce prcka-tahle sedačka se připoutává pásy pro dospělé, pás nesmí jít přes krk dítěte a takovou tu hlavovou opěrku musí mít pěkně kolem hlavy, ne že bude mít v úrovni spánků spodní hranu hlavové opěrky
Což jsme zjistili, že ještě nedosahujem, ale počítám v létě snad už jo

jinak anetka moč pořád blbě, takže skutečně poputujem na tu nefrologii, jak to tu někdo říkal, že chodí

jsem z toho nadšením bez sebe, tkaže místo těhotenského tělocviku budu lítat po doktorech. mi připadá, že už nic jiného neděláme, to je pořád něco, gyn, dětská, odběry, teď půjdu na cukrovku, ještě nemám razítko do těhu průkazky od obvoďáka, do toho ta nefrologie
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.2.2006 9:06:03
Ahoj holky,
tak my se chystame zitra do Clovickova kolem 10 a 10:30, budete tam nektera?
Luci s Amaiou, to je dobre ze je prstik uz zdravy, uzijte si hor a ty opatrne ;o].
Mam nejakou vnitrni novou energii, vic si Krystufka vychutnavam, mam lepci nervy, asi to je i tim, ze uz se nejke to blbe obdobi preklopilo, ani mi neni tak moc spatne, tak kdyz se po obidku natahnu, zvladame vsechno ;o].
Emma78 8067
21.2.2006 8:10:05
Lucko koulipi jsme Maxi Cosi,teď nemůžu najít ty papíry pro upřesnění typu,ale prý patří k těm nejbezpečnějším.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
20.2.2006 23:19:17
Mirko, prosim te a co jste kupovali za znacku?
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 6294  [Dalších 5564 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.