| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 6294  [Dalších 5584 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
3.3.2006 8:50:41
Je Renco, to ti to uteklo, uz jste u konce :o].
Ale to je divne, ze te tak ke konci stresuji?! mamina ma byt v klidu a ne poslouchat kecy. Treab chteji ten porod vyvolat driv, kvuli te cukrovky. deti s cukrovkou jsou moc velke a pak by jsi musela rodit cisarem.
Ale to je fakt divne, ze se to projevilo az ted. A proc nemuzes jit do te Krce?
Tak spani s Boninkou bylo lepsi, ale usinani bylo spatne, v noci se vzbudil jen 2x a zase rychle usnul neb pes chrapal tak, ze to slysel a byl klidny, ale ja uz bych se potrebovala vyspat. Ale nemuzu, ani kdyz je tat doma, tak se budim a litam tam mnohem driv nez on ;o[.Trenuji na kojeni ;o]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
2.3.2006 21:36:21
Renco, tak to uz mas opravdu za par!!:-)) Tak at ti vse dobre dopadne jak s tema testama tak i s porodem! Proc ti nedoporucili Krc? Kamaradka tam byla spokojena! Nebo je to spise s odborneho hlediska?
Jinak vam nastavajici maminky musim rict, ze se ve mne taky budi hormony:-)) Jak vidim miminko, tak dostavam chute:-)) Ale pak mi staci jedna cesta MHD a je po chuti:-))) Ale Reni ty miminkovske veci - no...:-))

Dneska jsme byli v Tramtarii, tak se tam kluci zase pekne vyblaznili. Hlavne Ondra, Lukymu se libila klouzacka a taky zrcadla:-)) Byli jsme tam pozde odpoledne, sli jsme i s detma od svagrove, jak jsme jeli zpatky domu, tak mi Ondra usnul v tramvaji, jeste ze se mnou jela ta svagrova, protoze se nam ho podarilo probrat az venku:-) Ale byli oba tak utahani, ze nam dneska unusli sami, jinak s nimi musime chodit - no jak jsme si je naucili takove je mame, ze?! :-))

Renca a 2 34362
2.3.2006 15:29:54
Jinak gratuluji k dobrym pondelnim vysledkum a utz..Mate jeste neco pred sebou ale utece to rychle zvlast s malym doma..a Krystufek je jiste taky maly aktivista,oto to bude rychlejsi.. :)Budeme drzet palce at ta genetika dopadne dobre.
A co se spani tyka,tak maly se k nam obcas v noci take stehuje ze sve postele,ale bud jeste odejde do sve a nebo zustane..obdobi ve vztavani ve 4 ho uz preslo samo..jendou jsme ho utahala tak ze pres obed nespal a vecer padnul z venku v 19 hodin a probudil se druhy den v 6 a tim ponocovani skoncilo..to bylo ale leto...
Ono ho to prejde.Ted k nam chodi nad ranem vetsinou tesne pred 6 kdy tatovi zvoni budik..
Dneska opet jsme nespali takze padne brzy a ja jdu zapnout pracku s dalsim miminkovskym oblecenim..
Renca a 2 34362
2.3.2006 15:21:58
Ahojky...
Tak u nas je to vse porad stejne co se maleho tyka jen vice chaoticke...pripravujem se na mimco tedy zacala jsme v utery a uz me to nebavi..to je veci by jeden neveril..Peru,vesim zehlim..jak robot :)
Jinak jsme byli v pondeli v poradne a meli jit i na utz ale sestra zapomnela ze ma doktorka dovolenou takze tam jdmem az 13.3 a to uz jiste napposledy,To budou vysledky kultivace,jinak krev nam dopadla dobre,ale nasla nam v moci cukr,takze jsem dneska prodelala glukemicky test...no dalo se to prezit,nejhorsi bylo vydrzet do 9 bez jidla.Vysledky budou zitra rano..tak se modlim a doufam ze tam nic nenajdou..Sladke nejak moc nemusim jim porad stejne takze sestra mi moc nadeji nedala,ale stejne verim :)
Kazdopadne to meli zjistiti do 28 tt a ne to resim ke konci 35 tt..no jo nase lekarstvi.
Navic mi nedoporucili rodit v Krci jak jsme chtela puvodne ale u Apolinare..navic uvazuji o vyvolani porodu v 38 tt..to uz me vubec nepotesily,me desne boli trisla a mimco je dle prohmatu dost nizko,tak mela sestra pocit jestli vubec vydrzime do toho 38tt... Takze zase nevim nacem jsem :(Kdyz budem v poradne toho 13 tak budeme 37 tt a ja teprve tehdy budu mozna vedet kde rodit..tak snad to neprijde drive :)
Danielek si zatim vubec neuvedomuje ani s vecma a pripravama ze by mel mit sourozence tak jsme zvedava na jeho reakci..
Tak se mejte zatim pekne..
Evča (Adam 02/04, Ela 04/06) 11670
2.3.2006 14:05:04
Ahoj maminky, které bydlíte na Praze 2 nebo poblíž, chtela jsem Vam dat tip na cviceni maminek s detmi. Je to v Uruguayske ulici ve fit centru Body Island, kousek od Namesti Miru. My tam chodime s Adamkem uz pul roku a je to bezvadny. Navic to stoji na 60 minut jen 80 Kč. Je to každou středu od 10-11 hodin. http://web.quick.cz/bodyisland/ Cau Eva
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
2.3.2006 8:46:07
Ahoj holky, to se nam to tady zase hezky rozepisuje ;o].
Lucii, ja kdyz se ptam Krystofa, co by radsi, tak jednou je to holcicka Kaja a jednou kluk Kubik, nejcasteji je to "mimi", ale uz vim proc spatne spi.
Boji se, dnesk mi to rekl, zda by s nim nekdo nespal, ze se boji, tak jsme se dohodli, ze az se narodi mimi da si ho do pokojicku, ale nesmi plakat a budit ho, musi vstat a dojit si ke mne, ze neco chce a prozaim mu dame do pokoje psa, zkusime co to dneska udela.
Asi mu Bonina poleze do postele, kdyz ji nebude nikdo pucovat, ale i tak tam bude mit dost mista.
Kaculdo, jak to myslis ze Venda pujde nejdriv do recke skoly a o rok do nemecke, tomu nerozumim? To bude navstevovat dve nebo bude mit 2 prvni tridy? To je recka lehci nebo jak?
My si pojedeme do soukrome skolky pro domluvu, ze tam ted od jara zkusim byt par hodin v mesici, tak 2 hodinky jeden den a od zari treba casteji, uvidime, jak se mu bude chtit byt doma s miminem.
uz jste nektera byla na zapisu do skolky? Jak to probihalo?
kaculda 17148
1.3.2006 22:27:01
Ahojky.

Luci, pekne fotecky, vzdycky kdyz nekdo vypravi o horach, tak tise zavidim:), to prostredi mam moc rada, ale s lyzemi moc velky kamarad nejsem...:o). Rikam si, ze jsem proste letni typ:o)). Asi jsem neco preskocila, uz jste zabydleny v Cechach???:)

Lucko s klucikama, ja jsem tu asi taky naporad. Zatim o tom radeji nepremyslim:(. Manza chce zpatky do Recka, ale ja se zatim branim zuby nehty, preci jenom je to od nas " kousek". Venda zacne od zari chodit do recke skoly a o rok pozdeji do nemecke, ceskou bych asi doma nezvladla, i kdyz bych si samozrejme moc prala, aby umel skvele psat, ale zatim mi staci, ze bezchybne bude mluvit.

U nas konecne uspechy, Johanka zacala mluvit:o))), to je parada:o)). S nocnikem zatim kamaradi tak, ze si na nej uz i sedne ( uspech) a po trech hodinach bez pliny place, ze ji mam dat plinu, ze musi curat, uz jsem zkousela ji nedat, ale kroutila se , jak uz ji bolelo brisko, takze snad to brzy zvladne. Srandovni je, ze pokazde kdyz na nem sedi, tak si utika pro kousek toaletaku a pet minut se pucuje;o))).

Uz se moc tesim na Vase miminka:o)))).

Jeste jsem zapomnela pochvalit fotecky kluciku " pres kopirak", to je fakt bomba:o)))) Petulo:)
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
1.3.2006 13:57:39
Mirko, ja se ptala Amaii, co by chtela radsi a ona, ze holku, sestricku. Manzelovi odpovedela to same;o)))

Dandulo, ony se holky spis jen tak vozily a seznamovaly s lyzema nez ze by lyzovaly. S opravdickym lyzovanim zacneme skutecne az pristi zimu. Postavily jsme je proste s Martinou na kopec na storc, ony se samy srovnaly spickama dolu a jely za nama a my pred nima behaly pozpatku a chytaly je, kdyz uz se moc rozjely. Ale na turisticke se jim vedly takove 200 m dlouhe jizdy (bez padu), hlavne jsme je snazily ucit spravny postoj, holky jezdily s krasne pokrcenyma kolenama, rukama na kolenou, hlavne jsme hlidaly, aby se neopiraly dozadu o prezkace a nezaklanely. kazde dopoledne se vozily tak pul hodiny, naucily se trosku prenaset vahu, srovnavat za jizdy lyze, kdyz se jim rozjizdely (to jsme cumely, jak jim to slo!). A prave vubec nepadaly! A strasne se jim to libilo!
Ja vim, ze v Clovickove byla rekonstrukce, ale od te doby jsme tam nebyly. Tak to jsi me docela odradila. My nakonec dneska nesly, nemohla jsem Amaiu vykopat ven...
Luci, Ondra 24.09.03 15412
1.3.2006 13:47:25
Ahojky,
Luci taky chvalim fotecky. Amaia tam vypada dobre!! Taky by me zajimalo jak ji to slo na tech lyzichM:-) Vypadala spokojene! U nas se Clovickov nekona, Ondra ma porad rymu a ty ocicka ho taky trapi:-(

Kaculdo, prave jsme vcera s manzelem vzpominali na bujare veseli, ktere vzdy provazelo karneval v Mainzi, hehe a taky ten neporadek:-)) No a taky jsme probirali nasi budoucnost a porad nevim co s tim, oboum uz nam jde z toho hlava kolem:-) Uz jsem rezignovala a prohlasila, ze zustaneme v Praze, ale ne v centru! Takze otazka na "prazulky" poradite, kde by bylo pekne bydleni? Neco kde je vse v dostupnosti pesky a nebo autobusem(z metra mam strach), kde je pekne prostredi pro deti atd.
Do Nemecka bychom sli taky radi, ale nevim nejsem si jista, ze bychom se za tri roky vratili zpet,tak aby mohl Ondra do skoly, asi uz by to pak bylo na porad.

Masky - nic zvlastniho ani tezkeho, je to jen na nas vesnicky plesik. Pujdou oba za certiky. Uz dva tydny pro ne shanim cerne leginy a nic:-( Tak asi pujdou v puncoskach), potom poslu fotecku:-)

Sedacka - muzu jen potrvrdit to co jste rikali o Romer. Ondra ji zkousel a vubec se mu v ni nelibilo, tlacila ho do tvari a porad vystrkoval krk, takze i ta prodavacka nam doporucila tu MaxiCosi. Kaculdo, Ondra taky nema jeste 15kg, ale Luky uz potrebuje jeho sedacku:-) ale Ondra ma tu vetsi taky dobrou, tak jen doufam, ze ho ty pasy od auta pri narazu nerozmackaji:-( No musime jezdit opatrne!

Tak ja jdu neco delat, at jen nesedim u PC!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
1.3.2006 8:39:29
Ahoj holky,
tak Luci, koukam ze si to holky uzily, opravdu lzyovaly? neriakal jsi ze pockate do 3 let? jak to Amaie slo, neplakala, kdyz spadla?
Nevim, kdy jsi byla ve clovickove naposledy, ale my tam byli minuly tyden a maji to tam predelane, houpacka chybi, prostredni skluzavka taky, ablonky taky, prijde mi, ze to uzpusobili na mensi deti. A placek an jezdeni trikolkama ohranicili, aby se nedalo jit ven. My jsme i tam minule moc npohrali ;o{.
Ale zitra nemuzeme, kdyz tak nekdy pristi tyden.
Jinak co e tyka toho spani, to nejsou nocni besy. O tom jesem neco precetla, niceho e neboji, ael nechce usnout, asi je malo unaveny. Musim preprogramovat program dne, bude chodit spat po obidku driv, aby mel do nocniho spani aspon 5 hodin zabavy. V lete to bude lepsi, kdyz bude porad litat venku. Dneska uz v noci sie vstaval, ale hned po napiti usinal, jen ve 4 e vzbudil a musela jhsem s nim sedet do 4:45 a pak byl v 6:30 vzhuru a sel ke mne do postele, ale uz jen povidal a nespal :o{.
Mne uz neni spatne,a le jsem uanvena a potrebuji si na hodinku lehnout po obede a v noci se vyspat a tohle prerusovani mi nejak nejde k duhu, snad to brzy prekona ;o]
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 6294  [Dalších 5584 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.