| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 6294  [Dalších 5594 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
7.3.2006 16:09:17
Lucii, ani se nedivim, ze kluci vyhravali ceny, jsou uzasni, ty masky se ti povedly!!!
My mame za sebou zubaka, tak je to demineralizace chrupu, neda se to ovlivnit, musel by pit od narozeni neslazenou vodu a caj.
Takze sklovina tam je, ale oslabenma. mam mu 1 tydne davat na noc na to elmex gel a to pry tu sklovinu ochrani.
jinak dneska fofr, tak fotku mimi vlozim vecer, pa.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
6.3.2006 21:36:12


Tak jedna fotecka! Doufam, ze se mi to povedlo. Jinak ostatni jsou na nasich strankach.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
6.3.2006 21:31:45


Tak jedna fotecka! Doufam, ze se mi to povedlo. Jinak ostatni jsou na nasich strankach.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
6.3.2006 21:01:19
Ahojky,
tak hlasime stastny navrat! Opet jsme tam pekne zapadali snehem:-))
Maskarni byl super, deti si to tam pekne uzili. Vypadali docela dobre, fotecky dame co nejrychleji na internet:-)) Ondra vyhral spoustu darku v tombole:-)) A taky priserne sladky dort:-) V nedeli byl u babicky a dedecka - tak byl spokojeny. My jsme byli lyzovat na Pustevnach, parada, po dlouhe dobe jsme si s Ivanem zalyzovali spolu. Vecer jsme ale skuceli jak dva duchodci - priserne nas bolelo telo:-))
Dneska jsme byli u zubare. Ja jsem tam mela kaz - tak mi ho vyrtala, deti tam staly a koukaly co ze to ta hodna pani doktorka mamine dela:-)) Oba si nechaly prohlidnout zuby a vubec nebrecely. Kdyz se zubarka ptala Ondry jestli rad papa bonbonky, tak sahl do kapsy a ukazal ji lizatko(ja jsem vubec nevedela ze ho tam ma):-)) Oba maji zuby v poradku, Ondrovi lezou horni petky, tak snad to probehne v pohode.

Tak holky prazandy, kdy me prijdete navstivit? A nebo nejaky srazik?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.3.2006 8:26:36
Je Lucii, to je fajn ze uz mas potvrzene srdicko a vse ok ;o].
Renco u Apolinare rodila kamaradka a nestezovala si...
Jeeee holky, vy se sanzite to jaro privolat temi botkami? My budeme muset merit znovu, noha nam moc neroste, tak o jedno cislo, tak to vidim na 24 az 25 podle strihu, zimni mame, bez ponozky i lonske dobre, takze mame dvoje ;o].
Vazi 13,3, ale zmerit se mi ho nedari, snad to dneska vyjde ;o].
Tady bylo slunecno, jezdili jsme z kopce na pytliku, ale zacalo odpoledne desne fucet a dnes je zatazeno ;o{.
V sobotu jsme meli navstevu, tak Krystufek po obidku nesel spat a vecer byl utahany jako boruvka a usnul u cteni a spal jakz takz celou noc, jen 2 chtel napit bez revu. Dneska v noci to bylo taky dobre, zadne desy se nedely, tak uvidime a budu tise klepat na dreveny stul ;o].
Emma78 8067
5.3.2006 13:10:01
AHoj holky,

Renčo taky držím palce ať je vše v pohodě a moc tě při konci těhu nestresují.

Lucko gratulace k bijícímu srdíčku,to je další meta v těhu,viď? Po dvou čárkách samozřejmě:o)))).

Káčuldo,jo,jo,Lenička má zimní boty 28,jarní koupíme asi stejnou velikost,takže na léto už pomalu budu koukat po číslech začínajících na 3,ale třeba se to jednou zastaví;o).
kaculda 17148
3.3.2006 20:35:20
Renco, drzime palce, ja jsem mela take teh. cukrovku. S Vendou jsem na tehotenske prohlidky chodila v CR, musela jsem drzet jakousi dietu, presto nikdo nikdy nemluvil o vyvolavani, ani v papirech, ktere jsem si prevazelo nic nestalo:o(, a to jsem Vendu prenasela dva tydny , pak mi porod vyvolali koktejlem se sampanskym:o))). Je zajimave, ze u Johanky se neobjevilo vubec nic, narodila se driv a mela vic nez Venda. Mela jsem dva slony;-) a ted mam trpaslicky, takze Johanna byla velka kvuli cukrovce, nedovedu si predstavit, ze bych ji prenasela, to by mela snad 5kg.uuhhhh:o)), uz takhle mi to stacilo:o), a stejne bych do toho sla znova:o)), ale to bych asi rodila doma, ne ze bych chtela, ale u me se cas rapidne snizuje:o))).

Danco, v Recku chodi do skoly od peti, takze ho soupnem do recke skoly jiz letos, neni to takovy zahul, jen trikrat tydne odpoledne, o rok pozdeji pujde do nemecke prvni tridy (v recke druha), tak si myslime, ze v recke si zvykne na skolni povinosti a hlavne, aby nesel do obou prvnich trid zaroven.

Nam tu ted dva dny nepretrzite snezilo, a pred dvema hodinami zaclo prset a vse je pryc, snad uz nenasnezi a ohlasi se jaro!
Byla jsem uz omrknout jarni boty a uz maji i sandaly, vypada to, ze budu kupovat na leto cislo 24:o)))). A co Vy??? Miri, nemela minuly leto Lenicka 25??? Zato Vendovi od Vanoc vyrostla noha o dve a pul cisla:-(, a v obchodech uz nemaji zimaky:-(, takze jsem dneska musela koupit takovy vandrovni a ma je s tlustou ponozkou:o)).
To jsem se nejak rozepsala...mejte se:o)))
Renca a 2 34362
3.3.2006 18:58:25
A
tak vam dekuji za drzeni palcu,ale i presto jsme dnes volal do poradny a me em tehu cukrovku a poslal nas rovnou do diabetologicke poradny k Apolinari s tim ze by bylo moudre to tam i odrodit a to prave proto ze jsou tam specialisti udajne na tehu cukrovku a maji tam i poradny nato,JIP jak pro deti tak matky atd a tisic dalsich duvodu by mi jiste zvladla vyjmenovat..To mi staci,na ans by to bylo moc komplikovane takze budem u toho Apolinare..
Ted v utery jdemem na prvni kontorlu do te dia poradny k Apolinari tak uvidim co mi reknou...Alespon uz vim kde budu rodit,to je pozitivni :)
Predpoklad vyvolani by byl ten ze by mimco balo moc velke s tim ze do 40-41 tt presahlo hmotnost 4.5 kg.. tak sjem zvedava na 13 kolik vazime to budeme 37 a pka muzem jit za tyden rovnou rodit,ale snad ne..Ja chci zvysene porodne :)
presto to necham na prirode..
Rada bych do Krce narodil se tam malej a mela jsme naplanovano jit tam znova,ale no neva ono to bude asi vsude stejne...
Dam vam zase vedet jak valcime
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
3.3.2006 13:09:07
Renco tak to uz mas fakt za par! Taky by me zajimalo, proc ne Krc, ja jsem tam byla taky moc spokojena. kvuli tomu vyvolani? DOufam, ze ti to dobre dopadne a drzim palce!

Luci, my byli v Tramtarii dneska dopoledne;o)

Jinak jsme dnes byli na UTZ, mimco je tam, kde ma byt, srdicko tluce. Akorat je o tyden mensi, coz presne potvrzuje moji teorii, ze jsem ovu mela pozdeji a ze tedy bylo pocaty behem naseho usmirovani;o)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
3.3.2006 12:50:29
Dani, tak to je fajn, ze se s Boninou Krystufek neboji, treba se to spravi! Ty zkus odpocivat co to da!:-)
No nic, jdu se dobalit a uklidnit deti, zase tam mydli:-)
Tak pekny vikend!
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 6294  [Dalších 5594 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.