| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 6294  [Dalších 5664 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.4.2006 8:41:20
Tak Renco, snad uz to mas za sebou a tesisi se z miminka. Drzim palecky a tesime se az napises :o].
Tak Luci nevim, nevim, pochybuji, ze budeme bez plinky na noc ;o{. My mu nechavame piti dle libosti v noci a tak s tou plinkou pocitam na dyl, teda v noci ;o].
Tady mrzne, ale sviti slunicko, takze pujdeme na dlooouhou prochazku k rybnikum s kamaradkou a jejim chlapeckem. Jinak uz jsem vcera zase vytahla oteplovacky, protoze je furt -1 stupen. Ale to je zase problem s curanim, nestiham svlikata musim svlikat celeho, ale plinku mu davat nechci, aby ho to nehodilo zpet. Nejak mi to pocasi nehraje na ruku :o].
Renca a 2 34362
5.4.2006 16:54:59
Ahojky,tak jsme byli dneska v poradne a mimco se otocilo,ale stejen dekuji Jani za e-mail..Uz to nebude potrebas..nebudu se tady rozepisovat,ale momentalne mam kontrakce cca kazdych 12-15 minut,takze predpokladam ze bude mimco do rana na svete..uz s tima kontrakcema s delsima intervalama bojuji od pul 3 od rana..Uz se to zkracuje,takze hura...
Az se narodime tak pisnu,bohuzel nemam na zadnou z vas mobilni cislo takze jinak to nepujde nez ze vam jsme hodim o nas informace az nas pusti...

Mejte se pekne :)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
5.4.2006 11:57:18
Ahoj babulky,
Mirko - vse nejlepsi k vyroci!! To je fakt pekny darek:-)) Tak at se miminko rychle uzdravi a ma ho svagrova doma!! S ti mtrenovanim my povidej - v sobotu jsme tu meli vsech sest deti - tak jsme malovali vajicka.:-)) Ale ty to zvladnes!!!! Lenicka uz je sikulka a bude ti s mimiskem pomahat!

Tak kluci dostali precejenom antibiotika,z vyteru vyslo, ze maji Hemofila. Takze dostali Augmentin, teda alespon myslim, ze se to tak jmenuje - ted se mi nechce to hledat - ale vy si s tim poradite, ze? :-)
Takze zase budeme sedet doma, alespon do patku, at se mi konecne vyleci. Doktorka nam prihlasku potvrdila - na ockovani napsala vse, takze s tou TBC muzu jeste pockat:-)

Musime se taky pochlubit, ondra uz spal druhou noc bez pliny a zatim dobry:-)) Tak doufam, ze se nam to ted nepokazi:-))

No Dani vidis, treba se fakt vyplati pockat, az to to dite pochopi, pak to jde i rychleji. Uvidis, ze pristi tyden uz budete bez pliny i na spani!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
5.4.2006 8:41:26
Ahoj holky,
Mirko to jste meli pekny darek k vyroci. ono se to fajn trenuje s vetsim nebo stejne starym ditetem,a le s mimi je to jinaci ;o].
Tak k te poporodni zloutence fakt nevim, to je jak kde. Ted to ma snad kazde mimi. My jsme taky meli slabou, ale ja jako mimi jsem ji mela taky, pry k tomu mohou byt rodinne dispozice.
Jak ma co ktery lekar zazite, tak prodava dal ;o].
tak my zdarne wcckujeme a nocnikujeme, jen jedna nehoda za den {kakani}, ale uz i kakal na nocnik, do zachudku ne. Tak mam radost, snad uz to nepolevi.
Janijaja 19205
4.4.2006 22:06:12
Mirko, to je teda dobry :-) Ja jsem mela zlutyho jenom Honzika - narodil se 14 dni pred terminem. Kacka zluta nebyla vubec - a je narozena 4dny po terminu. Tady zase rikaji, ze na zloutenku trpi spise deti nedonosene, nebot jeste ne uplne zrala jatra neumi rychle rozlozit prebytek cervenych krvinek...
Emma78 8067
4.4.2006 16:34:44
Všechny moc zdravím,

Renčo,tak ať vám to všechno dobře dopadne a jste s malou(čekáte holčičku,že?) brzy a bez problémů spolu.

My jsme s manželem v pátek slavili 5. výročí od svatby a švagrová nám k němu nadělila synovečka Jindřicha. V neděli jsme ho byli omrknout a je nádhernej,akorát dopadl stejně jako lenička(prý na to přenášené děti trpí),má žloutenku a dneska místo domů šel pod lampy,tak snad to brzy klesne a budou moct jít domů. Včera jsme tu s Leničkou měli bráchovu starší,protože musel do práce,tak jsem trénovala na dvě děti;-) a byla aspoň legrace.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
3.4.2006 8:59:36
Tak 2v 1 :o], at to je bez problemu, svagrove se mimi otocilo pri porodnich kontrakcich a byl klid. drzim palecky.
Taky jsme to vysvetlili, Krystof pochopil, dneska cura a kaka a rika. vcera odpoledne jsme byli i venku bez plinky a po obede byla plina po spani sucha.
Tak uz si vyskam, i kdyz vim, ze bude jeste hafo prani.
Ale mam jiny problemecke {my furt neco mame :o]}.
Nakoupili jsme spousty slip s Borkem a tak co ma rad, co si sam vybiral pred rokem, kdyz chodil na zachudek, ale ted nechce slipy, pry ho tlaci a jen trencle. mame 2 a to mu jedny padaji. Nevite kde koupit trenyrky na male prdelky, ale fakt male?
Renca a 2 34362
3.4.2006 8:04:12
Ahojky maminky,tehulky..
Tak vas opet zdravime po pomlce.
Danysek se ma skvele,zatim stale nocnikujem a venku bez plen.Jinak jsme ho prihlasila do skolky jeste pred oficialnim naberem a mam uz doma dopis o prijeti..kdo driv prijde..Akorat ted na me jde pocit zda to malej vubec zvladne,reditelka rikala ze ma mit socialni navyk a nic jineho nepotrebuje.Se zachodem nas malej komunikovat odmita tak snad to do 4 zari dopilujeme.Konecne sjem ho nechala naockovat proti obrne,meli jsem jit loni,ale diky salmonele se nam to posunulo a jsem porad mela v hlave ze nato nesmim zapomenout..
Chodime uz na pisek tak je maly v 7 nebi,tam jsou deti a to on rad..jen me s tim briskem nejka neba..babovky s nim delat mohu tezko nechci sedet prece jen to neni moc vyhrate na bobku vydrzim max 5 minut a maly taky prohlasuje ze na pisek chce s babickou :(

Co se tyka naseho mimca tak jsme stale 2 v 1 :) Jsem ve 40 tt a pred tadnem ve stredu jsem byla u Apolinare na kontorole,tak cukr ba usel,na monitoru byli mensi kontrakce,ale na porod to ani zdaleka neni,ale naskytl se nam maly problem a to ze naposledy jeste na gynde jsme byla na ultrazvuku v 36 tt a mimco bylo hlavou dolu a doktorka rikala jak krasne se bude rodit.Jenze v 39 tt v tu stredu u toho Apolinare utz ukazoval neco jineho a to ze mimco je na pric hlavu ma v levo a dle me se jeste neotocilo doted.Ma malo plodove vody a uz se spis neotoci nez otoci..Behem 3 tydnu takovato zmena..No nicmene pokud se nenarodi do stredy a pokud ano jde ven cisarem protoze zatim otocene tedy neni a pokud ani do stredy teto to s nim nehne tak jdme do konce tydne na prijem a na planovany cisarsky rez.Jsem z toho fakt unesena :(

Tak vam dam vedet zas az budeme mit nejaky pokrok,nejpozdeji ve stredu jak jsme natom to jdem na kontrolu.
tak alespon to porodne mame jiste :)


Jinak jak to dopadlo s Krystufkem? Vycural se az odpoedne nebo se vam to pomohlo mu to vysvetlit.Nas malej si rekl ze dne na den ze bude pouzivat nocnik,tak ho zkus nechat treba mu to jeste nedocvaklo..navic pleny jsou pro ne pohodlnejsi..Coz ovsem pro nas jako rodice ne..

Uz delate vajicka,tak ja letost vajicka stornovala..nevim zda tou dobou nebudeme jeste v prodnici,tudiz Danysek na venkov nepojede a tady v Praze nic velikonoce nepripomina...Mozna babicka s malym neco ukuchti a vytvori az budeme v porodcve ale nechavam to nanich.A mezi nama myslim ze tech vajicek by nam s Danyskovou pomoci moc nezbylo jestli vubec nejake..

Tak jdu uklizet..mejte krasny pondelni den a tehulky opatrujte se :)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
2.4.2006 9:27:00
Ahoj Luci,
posilam klukum uzdravnicko, ale je jaro a to hodne promenlive, budou v noci minusove teploty, takze se da cekat, ze deticky budou nachylnejsi k prskancum ;o[.
Tak Krystof uz si vybral, co chce ze to, ze bude chodit suchy, ale asi to pochopil spatne a nechce od rana curat a ani kakat. Sakra, aby se mi tak nejak zasprajcnul....No, snazime se mu to vysvetlit horem dolem, ven chodime jeste s plinou, ale doufam, ze na to neceka a neudela to vsechno do ni. I kdyz i to je posun. Zatim jsme chodili na wc a nocnik bez Krystufkova rikani, proste jsem ho posadila a rekla jsem zatlac a bylo to.
Nedelam neco spatne?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
31.3.2006 10:44:47
Dani - tak mi sedime doma. Kluci byli nemocni, Ondra mel od pondelka horecky, dneska uz je v pohode, za to zacal kaslat a snoplit. Luky porad kasle - tak nevim jestli to nema nejakou alergii:-( Dneska se chystam vyfukovat vajicka - chci si nejake nazdobit, i Ondra se tesi, tak jsem zvedava kolik jich zustane v celku! :-)

Jani ockovani proti TBC je v Nemecku zakazane! Alespon tak mi to rekla nase byvala detska doktorka. Taky zvlastni, je tam take mensi vyskyt TBC nez u nas. Manzel je hrozny - vcera mi rikal, ze nechape proc si z toho delam hlavu, kdyz z jinych ockovani si hlavu nedelam a neresim je, tak proc zrovna TBC (i kdyz je pro ODS, tak ma nekdy tak zastarale nazory :-))), ale ma castecne pravdu, ja fakt nevim proc mi to TBC lezi v zaludku! No nic zadne stezovani!!!

Kdovi co Renca? Nemela uz mit mimi?
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 6294  [Dalších 5664 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.