| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 6294  [Dalších 5674 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
12.4.2006 13:03:23
Mirko - hehe, to vis, ja na nik nekoukam:-))) Ale mas pravdu, kdybych koukala tak bych se nemusela hloupe ptat:-))) Kazdopadne vypadas dobre - to ja uz jsem vypadala jako "velryba" a uz se tesim az budu zase vypadat:-)) Vcera jsem si delal testik, protoze se mi neco nezdalo, byl negativni, tak se asi moje telo zblaznilo. Ale byly to pekna muka - protoze beru antikoncepci, tak jsem se bala. Jinak dobiram posledni plato - v utery jdu k doktorovi, tak uvidime, asi tomu zase nechame volny prubeh a nebo se s nim domluvim na telisku, nechci uz do sebe cpat hormony:-)) Mam z toho totiz sileny migreny. Pfuj to jsem se zase trochu rozepsala o tom co mi prave lezi v hlave:-))
Emma78 8067
12.4.2006 11:46:19
Jo a jinak k těhu,cítím se dobře,všechno vypadá zatím v pořádku,ale i tak už se těším na červenec:o).
Emma78 8067
12.4.2006 11:43:05
Lucko,jsem ve 26.tt(mám to v nicku;o))), co se týče velikosti Leničky,tak má pár cenťáků přes metr cca 104 cm. Kolo jsme koupili 16 a šlape na něm docela dobře,děda od někoho donesl starou 12,ale přišla nám letos už malá a mimo to má takevej ten"cvrk",jak můžeš prošlapovat i do zadu a na tom nebyla schopná se rozjet,tady je ale normálně zadní brzda,takže tě to šlapat do zadu nenechá a jezdí na tom hezky a hlavně ji to baví.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
11.4.2006 21:33:17
Renatko - obravska gratulace!!! At vam Anetka pekne roste a at je zdravoucka!!! At vam dela samou radost!!!

Kaculdo, tak to ti verim, ze uz se tesis domu!!! My take jedeme na Moravu k rodicum, i kdyz jezdime co 14 dni stejne se tam vzdycky moc tesim, protoze si tam odpocinu. Ondra porad chodi a rika, ze chce bydlet ve Slatine, tak nevim jestli jen opakuje mne a nebo tam chce opravdu bydlet s babickou:-)))

Dani tak vidis jak to Krystufek dobre zvlada - urcite budete uz v lete bez pliny, uvidis kdyz jsou starsi tak to jde rychle. To kolo zni dobre!! Pisni mi prosim cenu na mailik - nebo odkaz, prosim, prosim:-))

Mirko - Lenulka je sikulka!!! Nevim, ale jestli ta fotka tak zkresluje, ale prijde mi hodne velika:-)) Ondrovi to slapani moc nejde, spise se jenom necha vozit:-)) V kterem tydnu vlastne jsi? Vubec nejde poznat, ze by jsi byla tehotna:-))) Vypadas vyborne!!!! Jak se jinak citis?

My jsme dneska byli v Clovickove se svagrovou - decka radily jak cerne ruky, Luky dokonce jezdil sam na te velke zelene klouzacce (ja ho jen pridrzovala), samozrejme, nez jsme dojeli domu tak nam usnuli a ted jeste nespi.:-(
Emma78 8067
11.4.2006 8:46:30
Taky moc blahopřejeme Renči k Anetce a celé rodině přejeme jen to nejlepší.

My jsme v pátek koupili zase Leničce kolo a hned jsme ho jeli vyzkoušet ,proto nemá přilbu,tu jsme sebou na nákup nebrali,ještě uvažujeme i o chráničích. Lenka před prodejnou sedla na kolo šlápla do pedálů a jela:o), i teď je nadšená,akorát se nám tu taky zkazilo počasí,takže další trénování je odloženo. Hlavně ji musíme naučit brzdit;o)

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
11.4.2006 8:35:00
Ahoj Renco, prejeme Anetce krasne dny plne nevsednich zazitku se super braskou a prijatelnymi rodici ;o]. Snad jsi vporadku, nic nepises, tak to asi bylo bez problemu a male asi take nic neni, ani ta cukrovka...
Tak holky, mely jste vsechny pravdu ;o], Krystufek plynule prechazi i na kakani na nocniku, vetsinou cura a rekne si ze tam chce sedet dyl a je to, nenatahuje to, neni problem. Tak mam radost. No a snad do podzima zvladneme i spani bez plinek, ale to mne tak netrapi. To at si klidne chodi s plinkou na noc, do 15 tak chodit nebude, ja jsem nenarocna maminka. Teda ted, kdyz uz chodi na zachod sam. Ven v te zime chodime na prochazku s plinkou. Kdyby to nestihl, tak at neni 2 hodiny venku v mokrem :o].
Tak jsme vcera koupili kolo od BMW, je to odrazetko bez opernych kolecek a pak az bude moct se tam namontuji slapky a retez. Takze parada, je nadseny, ovsem pocasi se nam pokazilo ;o{. Uz jsem byla natesena na jezdeni venku po lese a uceni se brzdeni...a nic, jezdime dim. Ale kolo je tezke, tak asi lepsi, aby se naucil doma, pak bych musela kolo nosit na zbytku prochazky. Ortoped nam to schvalil, jako velmi dobry napad, ze se nauci drzet balanc, nenici si klouby a az bude chtit po 3 roce slapat, dame mu slapky a retez a jezdi na necem, co uz zna. Je to od 2,5 do 6 let. Je to i vyskove nastavitelne a prilba je k tomu. Ovsem na cenu se me radsi ani neptejte ;o]...
kaculda 17148
10.4.2006 21:41:51
Renco, velika gratulace k Anetce, at Vam dela jen radost a Anetce prejeme, at roste jako z vody a ma ty nejhodnejsi rodice na svete:o))) a brasku taky:o))).

Ahoj vsichni,
u nas se zatim nic noveho neudalo. Plinujeme vesele dal, i kdyz uspech mame, nekolikrat se do nocniku vycurala, takze to ted neresim a cekam na jaro:o(.
S mluvenim je to cim dal lepsi:o), jenom se nam tri reci dost pletou, ale to je ten zacatek:o))).
Ve ctvrtek jedeme k nasim, tak uz se moc tesim, jak si odpocinu:o)), udelam si relaxacni tyden bez deti a bez chlapa:o))). Po tech paaar letech uz nutne neco takoveho potrebuju:o))).
Jinak fotky dodam po Velikonocich, uz jsem je nechala vyvolat ( bylo jich pres 200) a pak sedo toho pustim, dokud budou jeste aktualni:o), to nam to tu zahltim:o))).
Mejte se, a radeji dopredu preji Vsem pekne Svatky a malo zmalovane zadky:o)). (ufff, jeste ze nejedeme k babi na Moravu:o)))
Renca a 2 34362
10.4.2006 20:46:59
Tak cetli jste dobre... :)

Dne 6.4.2006 se ve 03:51 narodila Anetka s 3350g a 50 cm. Nakonec v Krci,jelikoz Apolinar mel plno..
Zatim je to male hodne zlaticko,ktere papa a spinka a dokonce jsme i na dudliku coz docela pomaha.
Dam vam jsme fotecku a zase se brzy ozveme..
Krasny vecer :)
Bajka + 2 brouci 5337
6.4.2006 23:52:37
Jéééje, tak to my už raději gratulujem dopředu :-)), to je prima, tak páreček. Nám se dnes Jindřajs prvně přefuněl na bříško, Honzík podobné brikule začal zkoušet až o 2-3 měsíce dýl... Dneska jsme mu koupili červený bačkůrky a je z nich tak hotovson, že je MUSÍ mít v postýlce a spinká s nima (ne na nohách, ale každou v jedný pacce). Když jsme mu je chtěli vzít, tak i přes hluboký spánek hluboce protestoval. Sláva nazdar výletu, Z NIČEHO NIC už 3. noc plína suchá!! Dřív ani omylem... Tak páček, maminy!
Emma78 8067
6.4.2006 20:03:32
AHoj holky,

tak pokud jsem to dobře četla na dubňačkách,tak už to má Renča za sebou a ANetka je na světě,ale raději počkám s gratulací,až se objeví,třeba to byla jiná Renča;-).

Jinak u nás nic moc nového,Lenička začíná víc mluvit o miminkách, hodně známých kolem nás a teď i sestřenička doma mají,tak se už asi taky nemůže dočkat,aby nezůstala pozadu:o).No jsem zvědavá na reakci,neteř prý malého zatím spíš ignoruje a nejvíc něco potřebuje,když se mu švagrová věnuje(přebaluje apod.).
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 6294  [Dalších 5674 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.