| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6294  [Dalších 5684 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
20.4.2006 10:23:14
Dani, tak sem s tou fotkou!!!!
Tak to si pekne uzivas, co? :-)))
U nas velikonoce dopadly dobre - kluci taky dostali spoustu sladkosti, takze to tu pojidame s tatikem sami a kazdy den po obede dostavaji kousek cokolady, ale asi z toho udelam nejakou buchtu:-))
JInak u nas nic moc noveho, jen me prijali do Ostravy na Vysokou, takze nase rozmysleni se tak trochu zkomplikovalo. Ivan je moc rad, ze jsem se tam dostala, ale pokud nesezene v Ostrave praci, tak se asi vysoka konat nebude:-(
No a co treba nejake setkani? Ted kdyz se udelalo hezky! Nechcete treba nekam s detmi vyjet, treba do Zoo nebo na nejake vetsi hriste?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
20.4.2006 8:23:47
Tak baby, kde jte?
Mam za sebou UTZ,a le moc chtrejsi nejsem, asi holcicka, ale mimi melo u sebe n ozicky, tak pristi tyden na silnem UTZ, kam jdeme na kontrolu srdicka, kvuli vrozene srdecni vady, budeme vedet vic.
MAMA SUPER UCES! Tat me nafotil, jen to musim stahnout do PC a vlozit sem a budete jukat, novy clovek ;o].
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
18.4.2006 8:41:53
Ahoj babulky,
tak kde jste vsechny, ze nikdo nepisete?
My mame koledy celou velkou igelitku a protoze skoro nic z toho Kacko neji, budeme to postupne, davat dal ;o].
Byli jsme za tchanovci na chalupe, uzil si skvele dedy a od nedele od rana od 5:59 chtel za babi. Vydrzel to do 13 hod, pak jsme jeli do Brna a tam se sesli s mamou, udelali jsme pidi prochazku kolem nadrazi {fakt namka} a pak jsme je sli posadit, 20 min ut pred odjezdem, do vlaku. jak byl usazeny, zamaval nam, rekla jdete domu, papa a uz koukal po vlaku a kecal jen s babi. tak jsme sli, aby mne nevidel becet. Do ted si na nas nevzpomel, je vpohode, spi do 6.30 az do 7 hodin, no paradicka. Mel by se nam vratit 29.4., babicka ho priveze do Prahy na nadrazi. pokud si zacne styskat, tak samozrejme driv. Zatim jsme si chteli udelat odpocinkovy den a ten vypadal nasledovne, hovorim o vcerejsku.
Rano budicek v 7:43, male cteni v posteli, snidane, prechazka se psem. Ostrym tempem, nejdelsi okruh, co tu mame, 3 hodiny zaber, uff. dorazili jsme ve 12 dali se do kupy a jeli jsme do Prahy, objednat mimcu sedacku, maxi Cosi CabrioFix + Easy Fix, uf 8000Kc, takze s porodneho mi radoby po zakoupeni bezpecnostni sedacky zbyde 9000kc. Pak jsem si chtela koupit tricko, co jsem mela v merku, tata byl nazhaveny mi ho jit koupit...a co cert nechtel, nemeli ho. Takove nabirane pod prsy, dolu volne do A, no a oni zenili kolekci. Tak jsem si vybrala gate, ale nekoupila jsem je, zatim. Tak jsem se umanula na to tricko, tak jsem sli juknout dal, no nemeli nic :o{. Tak mi Marek koupil kratasy do auta na dovolenou, az pojedeme do Italie. Zase cely den prosedim v aute, tak aby mi bylo pohodlne. No a pak jsme jeli do Lodenic, do restaurace Ve stoleti {mala reklama} NA OBIDEK. vRELE DOPORUCUJI VSEM. MAJI TAM KRASNE HRISTE VENKU PRO DETI NA HRANI, VSE ZE DREVA.Domu jsme dorazili v 16:30, natahla jsem se na hodinku a pak jsme sli az do 19:45 se psem zase na dlouhou, ostrou prochazku. Vecer kukacka na nove DVD a kolem 23 hod spat. Zatim nejak nemuzu najet na odpocinkovy rezim, Krystufek mi tady porad chybi. Ale jemu i mame to prospiva byt spolu. Tak jsem prehodnotila situaci a bude jeden mesic jezdit mama sem a druhy pojede na tyden Krystufek k ni. neni to dlouha doba a ja si snad zacnu zvykat ;o].
Tento tyden mam vubec nabity.
Dneska v 10 domakam, sednu do auta a masti do PHA, zaparkuju v Carrefoure a jedu sockou do pojistovny na Karlak, od tama sockou k zubarce na Florenc. pak zpet, pokusim se v pedikerstvi domluvit na opravu Krystufkovych nechtiku na noze {ostrihata adoplnit luzko, aby se mu nemohli tocit a bylo jednodussi strihani}, dam vedet co a jak. p[ak honem prezout pneumantiky a domu, rychloobed a makat no a vecer dlouhou prochajdu se psem. Zitra rano jedu s tatou do ET, budu makat s prestavkama cely den v kanclu, jen si odskocim na UTZ a na pokec s kamoskama a v 17 letim ke kadernikovi. Snad to bude vypadat skvele {kdys cese v tom poradu :o]} a dam sem fotecky.
Na ctvrtek jsem slibila kamosce s mimcem, e dame ten nejdelsi okruh, ona to tu nezna a chce se juknout, kam se da chodit. No a v patek si bere tata volnoa zaciname makat na oblozeni pokoje. V sobotu bychom chteli vytahnout kola a zkusit neco ujet....tot otazka...a pristi tyden chci makat na udrzbe domu, zahrady a zkraslovani, ufffff.
To jsem se zase vykecala, boze, jak tu neni Kacko, tak se mi ta pusa nezavre a kdyz tu je, chtela bych trosku klidu ;o].
Tak napiste, at mam co cist ;o].
Emma78 8067
16.4.2006 8:04:17
Příjemné svátky,klukům bohatou pomlázku a holkám nesurové koledníky;o)).

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
13.4.2006 15:57:20
Jee, aha, tak to jsem zase ja nepochopila. Myslela jsem ze mluvis o te pevne vodici tyci ;o]. Ale to neni spatny napad ten popruh, ale pro nas nepouzitelny, nemame ta kolecka a sam by balanc asi jeste nedrzel, abych ho mohla za provazek tahnout ;o].
tak jsem nakoupila na Velikonoce a mam hotove koledy {i pro dedecka}, sama jsem si neco koupila, a by mne beranek nepocural {sehnala jsem od wlwdy pestici olej pro tehule, nahoda, shanim ho uz dlouho} a tchyni se svagrovou jsem koupila stribrne retizky na ruku. Kamosce gel proti celulityde a druhe kamaradce marcipanova zviratak, ma to rada. tak jsme si udelal radost ;o].
Hezke Velikonoce vsem a klukum velkou koledu a holkam vyprasene sukynky ;o].
Emma78 8067
13.4.2006 13:00:37
Dančo,to není speciální,obyč popruh co se prodává k sáňkám nebo já nevím na co. Ještě musím dát za úkol vymyslet manželovi uchycení,ale asi to přivážeme na tu řidítkovou tyč,nebo to omrknu u té kamarádky,ale k té nevím kdy se dostanu.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
13.4.2006 9:17:05
Mirko a prosim, kde se da ehnat to voditko na kolo? Je to nejake univerzalni? Pokud mas odkaz, posli prosim. Sice nevim, kam bych ho na tom nasem kole pridelal, ale to budu resit, az jej sezenu ;o].
Tak naseho mladeho jsme namotivovali na chozeni na zachod auticky, ted uz i kaka perfektne, sice hlasi ze chce ci, ale pak rika ze jeste posedi, tak je jasne, ze chce na velkou. Ted jeste nejakou super motivaci, aby to hlasil i venku, je tu 1 stupen a nechce se svlekat. Chapu ho, ale nemuzeme to resit stale plinkou, no, pockam, az se vrati od babicky, to uz snad bude tepleji a nebude se tak branit svlekani venku.
Jak to resite venku vy, zenske? Nechaji se deti v tom mraze svleknout? A co kdyz prsi?
Emma78 8067
12.4.2006 16:09:13
Dano,já jsem nad tím taky přemýšlela,vlastně jsme ho ani nechtěli pořizovat,ale pak se Lenka do toho nadchla a na tom malém starém kole co jsme měli s tím zpětným šlapáním se jen trápila,tak jsme se rozhodli a jeli jsme koupit kolo pořádný.mělo by nějakou dobu vydržet,teď má všechno úplně dole-řidítka i sedátko,co se týče namáhání vaziva,tak je možný všechno,budu doufat,že žádné problémy mít nebude a je fakt,že zase nějak extra dlouho na něm nevydrží a ani ji nebudeme nutit.Naopak uvažuju o zakoupení "vodítka",kamoška tak měli taky popruh ke kolu jejich synka a opravdu se moc nenašlapal,vytáhly ho za město(bydlíme poměrně na kraji Brna a je tu prostor,kde pak může střídat chvilku na kole a chvilku lítat kolem). My měli všichni kolo taky tak brzo a žádné problémy jsme ani jeden neměli,já vím,že to není argument,ale naši s náma taky nejezdili v tomhle věku na žádné cyklovýpravy,jen jsme se s kolem plácali kolem domu a tak to vidím i u Leničky.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
12.4.2006 15:39:22
Ahoj babulky,
tak Mirko, musim rict, ze Lenicka je velika {podle centimetraze}, ale vypada starsi. To asi holcicky vseobecne, nemame zatim zadnou vetsi v nasem okoli, stykame se jen s kluky a neteri jsou 4 mesice, tak ta se mi bude zdat mala porad ;o]. Jinak co se tyka tehu, ja na t vuji nick koukiam, ale musela jsem kouknout poradn, aby mi doslo, ze jsi tehu. Podle fotky bych nic netipovala, tak tajnustkaris jako ja ;o].
Nezacali jste, holky s tim slapanim nejak moc brzo? Mne orotped rekla, ze driv jak ve 3 letech ne. je fakt, ze rekl, pokud bude slapat sam, at ho necham, ale mam pocit ze deti jsou chytre a kdyz jim dame kolo se slpakami, tak vi co s nimi delat a mozna zacnou slapat intuitivne. No a mohou se jim poskodit vazivova luzka. proto jsme resili to kolo/odrazetko. Ja mam kolena v pytli a muze byt drobne rodinna dispozice, tak chci Krystfa co nejdele uchranit.
Tady je odkaz na stranky, kde jsme vybrali kolo:
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/DisplayProductInformation-FrameSet?ProductSKU=80+93+0+300+429&MM=DPRORCTE0603&CategoryName=LIFE
A tady jsme ho koupili: http://www.bmwautec.cz/ShowPage.aspx?tabId=-1
A cenu tajit nemusim, je to i s prilbou 7135Kc.
Emma78 8067
12.4.2006 13:39:42
Luci,děkuji:o)).

Jinak s antikoncepcí Tě naprosto chápu,já měla při ní tolik vedlejších účinků včetně nechuti k sexu:o),migrény,nevolnosti,že se mi ani nevyplatilo ji brát,sice je to ještě relativně daleko,ale taky uvažuju,jak to budeme řešit teď po druhým.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6294  [Dalších 5684 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.