| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6294  [Dalších 5654 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
31.3.2006 8:38:04
Tak Jani, to je moc slozite, to asi budu muset juknout v okoli po nejakem dobrem homeopatovi, ketry bude ochotny se mnou po telefonu provadet konzultace ;o].
A holky, kde vsechny jste?
My uz druhy den trenujeme slipy....zatim 50 procent uspechu, necura do nich, ale musim ho davat na nocnik pravidelne ja, nerika a kaka si do nich ;o].
ALE JA VYDRZIM :o].
Co e u vas deje noveho? Ja mam chut na kysku, piji az 2 denne, ale na nic jineho nemam chute, nic me nebere....
Jdu hupsnout na vahu, at mne prejde trochu smich ;o]. Jinak vsichni znami rikaji, ze si mysli, ze kamufluji tehotestvi, nikde nic neni videt.
Treba to tak vydrzi co nejdyl ;o].
Uz bych chtela vedet, co to bude, zacinaji mne brat "nakupovaci" a tahne mne to, kupodivu, k holcicim vecickam ;o]
Janijaja 19205
30.3.2006 15:58:21
Dano, ono to bude asi hodne individualni! Muj homeopat dava, jak uz jsem psala - tri dny pred a tri dny po vakcinu v XMK. F.Choffat, jiny homeopat, ve sve knize uvadi v den ockovani - predem - jednu davku 30K (nebo 7CH), po mesici 200K, pak vzdy po 24hodinach (vice u alegiku) jeste MK a XMK. Rika, ze tato drenáž je účiná i léta po tom, co jsme byli očkováni, může odstranit většinu našich dnešních nemocí. Pakli-že po jakékoliv dávce se objeví silná reakce, je třeba s příští dávkou počkat, než se vše srovná do normy...
Už jsem to psala, ale nějak se to tu nezobrazilo... Je Lucko očkování proti TBC v Německu povinné? Choffat tu například uvádí, že v Belgii, kde se také neočkuje je její výskyt menší, než ve Francii, kde je povinné...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
30.3.2006 15:34:26
Ahoj olky,
tak Jani to uz jsem taky cetla, ze se davaji davky homeopatik pred ockovanim, ale nikde jsem nenasla jak to davkovat. mas to z nejake knizky nebo z vlastni zkusenosti?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
30.3.2006 10:03:32
Jani - jsem z toho trochu zmatena - ja te homeopatii moc nerozumim:-( Myslis, ze by jsi mi to mohla lepe popsat treba na mailik? Co vlastne je ta homeopaticka drenaz? A v cem pomuze? Diky!!
Ja ani nevim proc mam z toho ockovani takovy divny pocit - proste mam. I kdyz vim, ze tady je vetsi vyskyt Tuberkulozy nez v Nemecku.
Janijaja 19205
29.3.2006 21:44:10
Lucko, tady se taky proti tuberkuloze neockuje. I nas pediatr vyklada, jak je to spatne a jaka je to hruza, ze ve Francii to maji povinne...
Ja se taky chystam prihlasit - konecne - Honzika na ockovani. Obrnu a tetanus. Jen nevim, jestli to mam vymyslet dohromady, nebo zvlast.
Da se hodne pomoci homeopatickou drenazi. Musis sehnat homeopatickou davku danne vakciny v redeni XMK (jednu davku, ne kulicky, jako vzdycky, kdyz se davaji tri), jednu davku tri dny pred ockovanim a jednu tri dny po nem. Tusim.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
28.3.2006 20:32:36
Ahoj Dani,
ja jsem je cetla oba, a mas pravdu i ja jsem je orvala. Nejhorsi je, ze ani my nemuzeme vedet co nas jeste ceka:-(

Ondra ma zase teploty, sice ne vysoke, ale prece. Pritom nema rymu ani kasel, tak nevim co s nim je. Mimo to ho musim nechat naockovat proti tuberkuloze, do toho se mi teda vubec nechce - nevim mam takovy divny pocit, ze to nemam delat. Naockovat ho budu muset, kvuli skolce. Uz jsme si vyzvedli prihlasku:-)) Ondrovi se v tom MC moc libi i Lukymu, takze tam ted chodime kazde pondeli:-)) Dneska zkousime spinkat bez plinky, tak jsem zvedava:-))

JInak nic noveho. Tak se mejte hezky!! Dani ty odpocivej a Krystufkovi pusinu!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
28.3.2006 9:10:36
Ahoj holky,
ani na uvodni stranece nectete ty clanky Pomozte Kubickovi a Pomozte Dominickovi. jen si sjedte na konec stranky a juknete na ucet, pokud chcete prispet. ten o Dominikovi jsem orvala, tfuj ;o{.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
27.3.2006 15:48:53
Ahojky holky,
tak sviti slunicko, je teplo, tak snad uz bude, krucis, krasne. nam kvetou pred barakem podbely.
Byla jsem na kontrole, vysledky z genetiky jsou dobre, ale UTZ nedelal, az 19.4., tak to mi snad rekne, co tam v tom brisku mame schovane. jinak hned tyden an to jdu na silny UTZ na srdicko miminka a tu kratkou pupecnikovou snuru ohlidat.
Krystufek byl sklamany, ze nevidel mimi, ale prezil to, protoze to byla rychlovka a mame pujceno tatovo auto a pujdeme na pisek, tak to ho presvedcilo, ze svet neni spatny ;o]. takze zacina taplo a ja najizdim na trenink bez plinek. Jeste ho necham do stredy byt a pak jdu na to! bude litat s nahym zadkem aspon tyden, pak dostane slipky a bude si rikat, pak po tydnu puncochace a nakonec za 4 tydny teplaky a neni boha, abych to nezvladla, uz mne ty plinky nebavi ;o].
A co vy vsechny? je krsne, tak utikate ven, pryc od Internetu do prirody? no kdyby jste videly, co nas tata Kacko naucil....
Celou zimu mame natrenovano,ze ,muze slapat do louzi {nejakou radost mit musi}, ale jen do tech, kam vidi na dno a nejspou kalne. boty ma dobre a kdyz promokne, tak jsme za chvili doma a ususime to.
Tak tata byl o vikendu rozverny ze svych n arozenin a skakal do blata a hnus louzi a vsechna zimni ponauceni vzala za sve a uz to Krystof dela porad, takze co vychazka, tak odchazim z domu s krasne cistym klukem {v mezich normy} a vracim se s necim, cemu jsou tak tak videt oci a kape z toho blato. Obleceni leti do pracky a Kikino do vany, vyhrat.
Taky jsme o vikendu po dlooohe dobe strihaly, uz mel prstynky, tak rval,a le uz je zase nakratoucko.
Jo a chodime po schodech anhoru bez drzeni se zabradli a strida nohy, teda ne pravidelne, ale strida ;o].
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.3.2006 8:25:00
Ahoj holky,
tak ve stredu byla genetika, vysledky budu mit v pondeli rano a to jdu i na UTZ, tak snad uz budeme vedet, co cekame :o].
Tak hodim sem nejaky kratky prehled, je to z knizky homeopatie pro deti, vetsinu mam na nekom vyzkousene, jsou to leky prvni pomoc i. neuskodi, ale ne vzdy zaberou tak rychle, jako spravne vybrany lek pro urciteho jedince.
Arsenicum album je na prujem a zvraceni, my pouzivame phosporum 9C na zvraceni a Podophylum peltatum 9C na prujem.
Aconitum pri soku a vlekem stresu {to mamke overene po autohavarii}
Arnica montana na modriny a problemy po padech {overeno na zraneni ucha pri padu na roh stolu}
Hypericum na uskripnute nervy {pri zavreni prstu do dveri a tak, take overeno}
Ledum na bodne rany a hmyzi stipnuti {zatim nezkouseno}
Rhus toxicodendron namozeni a vyrony {neotestovano}
Drosera na kasel, ketry je takovy husty neodkaslavaci a kasle se vleze i pri spani.
Tak snad vam to, holciny, k necemu pomuze.Kdyby jste nektera potreebovala neco specialniho, tak k tomu budu potrebovat nejake podrobnosti, tak si vemte muj mobil CN 602608 429.
Hezky, slunickovy den.
Renca a 2 34362
23.3.2006 14:19:07
Tak vas opet po puze zdravime..mame toho ted dost tak nestiham moc chodit na net..
Danielek je hodny namluvi toho az mooc obcas :)Nocnik pouzivame na vse pokud nema zrovna prujem to nezvladame,ale venku vydrzi 3 hodiny tak plenu nema pokud se jede dal tak ji dostane nechce nam curat venku ani u doktoru pripadne na zachod..Az bude leto tak to dopilujeme.

Jinak ja jsme stale 2 v 1..treba nakonec to porodne stihneme,pokud nas diky te cukrovce nevyvolaji.Pripravy jsou hotove tak uz jen porodit..
Reknu vam uz aby to bylo..Tak se zase na vas prijdu brzy podivat..
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6294  [Dalších 5654 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.