| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6294  [Dalších 5824 >>]
Bajka + 2 brouci 5337
5.7.2006 22:24:24
Zdárec :-)), to se to krásně čte o bříškách a o malých mimísích! Kdeže je těm našim zářijňatám konec... tedy těm časům, kdy byli pidimini.
Hanys mi včera vystřihl scénu jak do vitríny psychologické poradny, naštěstí doma... po odpoledním probuzení vstával zadkem, resp. vstávat odmítl, začal řvát (kupodivu i na mě - což dříve nikdy neudělal), pak vylít, bouchnul dveřma do děcáku, znova zalez do peřiny a záchvatovitě na mě něco řval, řval, řval... byla jsem z toho dost štronzo, vůbec nevím, co ho to bere. Trvalo to asi 3/4 hodiny. Dneska po spaní opět náběh na něco podobnýho, naštěstí byl doma tatin a ten ho usměrnil, dveřma třískl jen jedenkrát, až mi z toho spadl v kuchyni plech na pečení, rachot jak z děla, prostě u nás mazec :-) Jindříšek to vše sledoval z poklidu mé náruče, ruku vraženou v puse, oči navrch hlavy, ale hodný, hodňoučký... teď si toho teprv vážím :-))
Jináč Honzík jde od září opravdu do té školky. Uvažovali jsme, že by šel až od ledna, ale zkusíme ho tam dát už na podzim. Jsem zvědavá, jestli nám ho nevrátěj. Oblíkat se sám neumí, na záchod si řekne, ale někdo ho tam musí držet. Baštit sám, to taky nic moc, leda je to nějaká sladká mlska. Ale zase na jednu učitelku je tam max. 8 dětí, tak snad to nějak půjde. Navíc ta potento atopie, na podzim jdeme na odběry. Školka nakonec vychází na nějakých 5 000,- Kč měsíčně + 800,- Kč obědy. Vzhledem k tomu, že je cca 10 km od našeho bydliska, budu ho tam nechávat celý den. Zpočátku jen 2x týdně a pak se uvidí. Stejně chtějí zaplatit celou cenu. Koho by info o školce zajímaly, je to adrese: http://www.liberecka.cz/www/c/skolka.php
Jo a Jindřajsovi se proklubal první zoubek :-)
Tak zatím :-)
Renca a 2 34362
4.7.2006 21:43:19
Tak jsem tu dlouho nebyla,ale se dvema detma v lete mnoho casu nezbyva a docitat vse by bylo znicujjici...Takze strucne maly je ok a Anetka byla dneska na 3 mesicni kontrole a mame 6,14 kg a 60,5 cm naockovany jsme normalni vakcinou hrazenou.jinak se snazime otocit z briska na zada,pri pritahovani hlavicku drzime bajecne,smeje se nahlas,keca jak spravna baba..je hrozne zvedava... Bohuzel ji od 10 tydne nekojim,jelikoz jsem ze dne na den defakto stratila mleko a tak jsme na nutrilonu.Dada je zatim zlaty bracha a tak doufam ze mu to vydrzi i pres pujcovani hracek :)Mala ma jeste perinku na kycle a ted 13,7 jdeme na kontrolu tak snad uz to bude ok...Tak nejsou tu nejake alba? Bych tam dala fotecku? Se za vama zase opet zastavim..
Janijaja 19205
4.7.2006 11:40:11
Diky Mirko :-)
Stadelmann doporučuje: dostatečný přísun hořčíku nebo důkladné rozkousání několika mandlí. Ráno mléko, chleba, nebo kyselé, po každém jídle lžičku hořčice, pití syrové bramborové šťávy 2x až 3x denně, čaj z kukuřičných vlasů. (je to, co každému vyhovuje, asi ne vše najednou. Z homeopatie: Magnesium phosporicum, Natrium phosporicum, event. Mercurius solubilis. Držím palečky!!
Emma78 8067
4.7.2006 8:55:11
Ahoj holky,

Dančo žáha mě teď pálí snad od početí;o)),u Leničky až poslední dva měsíce,na nic jsem nepřišla, u Lenky stačilo vyhýbat se pár potravinám co mi to zbpůsobovaly,teď mě žáha pálí skoro po všem a pomáhá mi na to jen kořenová zelenina-kedlubna,ředkvičky a mrkev.

Co se týče spaní,tak já spím poslední dva měsíce se dvěma peřinama,teď v těch vedrech stačí jedna,prostě tu druhou mám nacpanou pod bříškem a pod nohou a spím tak trošku na boku a trošku na břiše. Ale jinak jsem spala celou dobu dobře,až teď se to trošku horší,no ale to je klasika.

Jani,šťastnou cestu a´t dobře a v klidu dojedete.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
4.7.2006 8:05:27
Janouche, tak my nic nemam domluveno, ale az tu budes, volej.
Holky a nejakou fintu na paleni zahy? To taky neznam......
Janijaja 19205
4.7.2006 7:13:04
Holky, ja nejak nestiham :-))
Dando, mi mame vodni postel, tak ja spala skoro do posledni chvile na brichu jen s par polstarema okolo :-)) Drzim palecky, at je lip!!!
Nestiham ani nakukovat, uz mate sraz naplanovanej???? Ja vyjizdim zitra rano - polehoucku. Odpocinek u rynskych vodopadu na Svycarskych hranicich a pak hlavni trasa vecer a pres noc. Nekdy ve ctvrtek nad ranem budeme v CR. No a 7. mam hned parbu s kamoskama z gymplu!!!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
3.7.2006 16:40:50
Ahoj baby,
tak dneska jsem byla na UTZ, am fotku, ale at s ni caruji jak c hci, nic moc po pretazeni do PC z ni neni videt, tak ji ani nebudu vkladat. Ale krasne jsem skoukla stydke pysky, takze je to holcicka :o]. Marek si delal legraci, ze dostavam veci na Karolinku a on to bude Karkulin....tak nebude.
A poprve jsem mela yu doktora {jakehokoliv} kolizi. Brali mi krev a pak jsem sla na monitor, hlasila jsem ze se mi spatne lezi na zadech. sestricka to nastavila na 10 minut a ja vydrzela necele 4 a udelalo se mi tak zle, ze jsem to ze sebe rychle strhala a musela jsem si sednout, nebo co by tam se mnou a Krystufkem delali, to nevim....A je mi ted cely en divne. I kdyz jsem se schladila v bazenu, boli mne bricho a uz fakt s emi spatne lezi. Nejlip mi je ve stoje a pri chuzi, ale to se dena spat a tak jsem i malo vyspana.Nemate s tim nekdo zkusenosti a nejakou fintu? Mam i kojici polstar,a le ani spani na nem mi neulevuje. nemuzu spat vubec na zadech, na pravem boku max. 5 minut, pak me b oli ledvina a na pravem muzu lezet, ale bud mi busi srdce, nebo mne zacne bolet ta ma proklata noha. Tak co radite, hlavicky chytre?
kaculda s Johankou
  • 
30.6.2006 13:44:23
Ahoooj,
vim, ze v posledni dobe neprispivam, ale nakukuju porad. Jak vidim tak Mirka s Lenickou ma porad jeste cas,.))).
My si uzivame dovolenou, jeste posledni tri dny a pak uz se nalodime, jsme jak jinak nez v Recku. Jsou tu hrozny vedra, ale kupodivu to deti snaseji dobre, pres den vsichni spime a v noci radime<)))).
neumim moc psat, mam tu reckou klavesnici, tak neumim smailiky....
......uzivejte si vsichni leta....pristi tyden se znovu ohlasim.....Katka
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
29.6.2006 8:24:43
Jasne Kato, mysli Lucku ;o].
Boze, ja uz blbnu :o].
Katka... 7968
28.6.2006 13:10:30
Dančo, myslíš Lucku, že? Tak uvidíme, jestli se dáme dohromady s Janouche a jestli ne, tak něco provedem, jo?
Opatrujte se všechny, už je konečně trochu dýchatelnějí. :)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6294  [Dalších 5824 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.