| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 6294  [Dalších 5814 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
28.6.2006 8:39:04
Mirco, jak mi to tak rikas, tak si uvedomuji, ze jsem si planovala ze to budu pomalu delat. Ale jste jsem na nic nesahla, jen jednu pracku. Postylka a kocarek mne cekaji...Porad si rikam, ze az odjede Krystufek k babicce, ale to visi ve vzduchu, tak uvidim...
Kato, psala mi Peta, ze asi na zadnou schuzku neprijde. je ve Slatine a pak jedou na dovcu a paku uz se tam stehuji, myslim, ze psala o srpnu. Tak ten sraz bude uz jen na nas dvou a mozna na Janouche...
Emma78 8067
27.6.2006 20:11:56
Dančo co takhle připravovat věci pro mimčo?:o) Leničky si samozřejmě užívám,to se ale dá těžko spojit s odpočinkem;o). Lenička je děsná rozumbrada a je s ní sranda,i když teď má i své prosazovací období,ale jde to. S mímem komunikuje zásadně přes pupík:o), no jsem fakt zvědavá jaké to bude,až přijdeme z porodnice.

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
27.6.2006 15:50:46
teda mirco, co mas dulezitejsiho, mesic pred porodem, na praci, nez si uzivat Lenicky a odpocivat?!
Ja se na srpen tesim, ze ho cely budu venovat Krystufkovi. Budeme jezdit na kole, litat venku, za kamarady a povidat si o Karolince a nebudu muset sedet za PC ;o].
Jinak Krystufek se dostal do stadia, kdy kazdy vecer u vecere mi strka nozicky pod tricko a povida si s Karolinkou. jak se ji libil vylet, jak e ji libilo jeho skakani a plavani, co jidlo atd. Pokud je odpoved ano, zahybe paleckem, pokud ne, nepohne nohou. A tak ji vyklada. To si zacal delat sam, nikdo ho k tomu nevedl a je videt, ze uz se i tesi. je mi jasne, ze vsechno nadseni po porodu opadne, az na nej nebude tolika casu, ale budu se snazit. jinak co vim od kamaradek z tehotenskeho kurzu, tak ty druhe deti jsou vic odlozene a venuji se tem starsim. Ja bych to chtela nejak skloubit a jak tak koukam na Kacku s 5, urcite to jde :o].
Emma78 8067
27.6.2006 8:38:56
Ahoj holky,

Dančo, bazén bohužel nemáme ani nikoho kdo by nás do něj pozval:o) a ani ne měsíc před porodem se mi nechce lézt do nějakého městského bazénu,abych něco nelapla,takže mi nic jiného,než výheň velkoměsta nezbývá,auto taky k dispozici nemám,že bysme vyrazili někam do lesa,tak snad o víkendu s tátou, pokud nebude zase něco důležitýho na práci:o).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
26.6.2006 15:52:38
Vsem Honzikum, vsechna NEJ :o].
Mirko, misto aby jsi byla u vody a chladila se, tak blbnes ve vyhni mesta?
Ja jsem furt u sousedu v bazenu, ani to nepotrebuji, ale Kikino chce, krasne plave a skace do vody :o].
tatu mame stastne doma, moc jsme se utahali vitanim a pracemi na zahrade a v noci nic moc spani a rano nas Krystufek vzbudil brzo asi v 5.30 a pak jsme jeli do prace. Stacilo vstavat o hodku pozdeji. |Tak nez jsme vsechno vyridili dorazili jsme domu kolem 12:40, rychly obed a spat. Zapadla jsem s Kikim a spala jako mimino skoro hodku a pul.
Tak co delate zenske? piste neco.
Emma78 8067
24.6.2006 11:43:48
Všem Honzíkům k dnešnímu svátku všechno nejlepší!!!

Jinak zdravím i všechny ostatní,u nás se dneska přeskládává a maluje ložnice,udělali jsme škatulata,abych měla postýlku vedle postele a nemusela jsem tolik vylízat jako u Lenky.

Doufám,že vy ostatní trávíte den někde u vody,nebo aspoň v lese,protože to vedro je děsný.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
22.6.2006 17:03:35
Janouche, to je parada! Tak kdyz mas cislo, volej a dej vedet, kdy se ti bude hodit schuzka a my se nejak "sesikujeme" ;o].
Katka... 7968
22.6.2006 14:15:21
Janouche, a jak dlouho zůstáváte v Čechách?
Janijaja 19205
22.6.2006 9:44:47
Ahoj holčiny, svět nabírá na pěkné rychlosti, co :-) Děti rostou jako z vody a máme před sebou poslední hektický týden a pak prázdniny... No já mám "prázdniny" poslední tři roky s dětma... už mě to táhne do práce všemi deseti, ale to pak taky nevím, jestli budu spokojená :-)
Kuráž všem těhulím!!!
Věrčo, ať se Elince brada brzo zahojí!!!
Náš Honzík byl v úterý na školním výletě se školkou. Jeli asi 20km na druhý konec cantonu a tam si hráli na pískovišti. Byl moc spokojenej. Počural se nahoře na tobogánu :-)
Začala jsem pomalu dávat Kačce boty a když je má na nohou, chce chodit, tak uvidíme :-)
Jinak nejdůležitější zpráva :-) Přijíždíme 6.7., ale to asi pojedeme rovnou za našima. Tentokrát naším autem, takže budu víc nezávislá a mobilní. Na rodinu budu moci koukat od ségry. Navíc mám pořád poznamenaný číslo od Dany a od Katko Tvýho manžela :-)
Mám tento víkend další stáž rodinných konstelací a v neděli příjížději naši.
Hezký den všem
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.6.2006 17:07:52
Ok Kato, tak 6.7. si napiseme co a jak to u nas vypada a na co se {hlavne ja} citime ;o].
Fuj, tohle dusno je na prd. Teda nemam si na co stezovat, doma a v aute s klimackou je fajn a kdyz jsem venku, tak jsme v bazenu, bud nasem nebo jako ted, pujdeme k sousedum do velkeho bazenu, mnam.
Jen jsem unavena, nepotim se, neni mi soufl {tuk, tuk}, ale dest nebo klasicke slunicko, to snasim lepe. Taky by se mohlo v noci ochladit, trosku ;o]. No, jak rikam, toto tehotenstvi je jine nez s Krystufkem, taky aktivit je vice, pred tim jsem jen sedela v kanclu {klimatizovanem} a jezdila jsem autem a o vikendu nejake pidi akce,a le ted.....kazdy den je maly vystup na nejvyssi horu, kdyz ne sveta, tak aspon Cech ;o].
Ale je to fajn.
Krystufek se zacina p[idit po detech, chodime koukat na mistni skolu, kdyz jsou deti na zahradce a uz se pta, kdy pujde do skoly. Tak jsme mu vysvetlila, ze musi nejdrive do skolky. Tak myslim , ze az se Karolinka narodi, tak to napodzim parkrat zkusime a od ledna bude asi chodit stale {ale MNE bude chybet, sakra}. To ta materska krkavci laska, musim se krotit ;o].
Jinak mne dostava svymi vyroky {logickymi}, jako ze az pujde do skoly, tak bude mit na zadech aktovku {kde k tomu sakra prisel?!}.
Jsem s nim kazdy den a stejne mam pocit, ze neco promeskavam, to asi ty moje hormony...ted.
Jinak tat rika, ze v LV je 43 stupnu a ze je to umorne, nechape, jak tam muze nekdo zit. V hotelu a kanclech maji 20, ale jakekoliv opusteni klimatizace je narocne na telo. Uz nam chybi, Krystufek dneska vydedukoval, ze az tat prijede, tak se s nim moooc rozlouci ;o].
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 6294  [Dalších 5814 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.