| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6349  [Dalších 6279 >>]
Jk2x 6246
23.7.2007 22:12:51
Boni až prvních 14 dní v září.
Depku? To je mi líto.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
23.7.2007 14:34:23
Jani, vy jste teda cestovatelé. Kdy jedete na tu dovolenou? Děkuji za přání k narozkám, leos jsem to nějak neprožívala, spíš jsem měla na narozky depku, bylo to takový divný. Ale už je o trošku líp.

Isis, já jsem Ti úplně zapomněla opovědět. Na plavání jezdíme do Káčete. O Delfínkovi mi psala kamarádka, že to tam mají nějaké špatné s hygienou, že tam není vůbec spokojená, tak nevím, no. Já soudit nemůžu, nebyla jsem tam nikdy. Ale vezme Ti to Káče veškeré iluze, s Vodníčkem se to nedá vůbec srovnávat. Mají tam chlorovanou vodu, to samé teda i v Delfínkovi. A je to tam podstatně menší. Ale lidi jsou tam milí, maj pěkný dětský koutek. Webovku mají www.kace.cz
Jk2x 6246
23.7.2007 13:27:02
Ahoj,

zdravíme vás všechny po delší době. Včera jsme se vrátili z chaty, teď budeme cca. týden doma a pak zase zmizíme, tentokrát k babi do Cítova.


Boni,

tobě přejeme dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, omlouvám se, že až teď.


Honýsek je šikulka. Já jsem ráda, že Filda "občas" jede na kole s kolečky.


Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
23.7.2007 13:02:04
Ahoj holky!

Jak se pořád máte? Užíváte léta?

My se máme docela fajn, pořád něco podnikáme. Dovolenou zatím nevíme, hrozí i, že letos ani nic, ale snad něco klapne.

Přišla jsem vás jen pozdravit. Ahoj. B + H
Monča a Tydlínek 13846
9.7.2007 8:56:26
Ahoj holky,

tak dodatečně všenejlepší všem oslavencům, hlavně hodně zdarvíčka, štěstíčka, lásky a trpělivosti se vším..... :)

Tak naše dovča se nazadařila co se týká počáska, stále pršelo apršelo a byla zima, ale zase jsme to procestovali, projeli jsme dost hradů, zámků a klášterů, západní Čechy jsou také strašně moc krásné, ráda bych toho tam projela více, jako na jihu :) Naštěstí jsme měli velké štěstí na lidičky v kempu, škoda, že jsme všichni zapařili až poslední den před odjezdem,ale i tam to bylo super jo a neuvěříte tomu,ale synátorek majitelky mi byl neuvěřitelně povědomej, docela divný, když si vezmu, že jsme byli cca 8Km od Stříbra a DC je taková dálka ..., ale nedalo mi to a tak jsem se ho zeptala, jestli není možné, že bychom se znali a světe div se, byl to můj svřenec cca před 10 lety z ozdravovny z Pece, no zní to vážně neuvěřitelně,ale je to opravdu tak, byl to takovej ten typickej " pražáček " navoněnej, kterej věčně vykřikoval, že je jedináček a také se podle toho choval, docela rošťák, no podle mě se moc nezměnil, ikdyž když jsem ho viděla s kýblem v ruce a s hadrem, koštětem, docela jsem valila očiska, ale žiďák to byl řádnej, kdyždopádně pokud by jste koukaly na netu na kemp POHODA nedoporučuji s dětmi !!!!! Není tam nikde pitná voda, krám je až ve Stříbře, na Hracholuskách v tom to úseku se nedá již 6 let koupat, sposty komárů...., ideální dovča pro rybáře, né pro dětičky...

Ale lidičky tam byli super :) Táborníci ....

Holky to počásko je příšerný, jako každý rok v červenci, ten déš´t je úmornej... zlatý sluníčko ... a vedra.... to se alespoň můžeme svlažit ve vodě


jinak gratulace velkým jezdcům.
Já si chci do konce prázdnin pořídit in line, tak sjem zvwdavá, to bude držko let hihihiihi

jani kruml. jak jste to zařídily s tou ozdravovnou?

Holky jdu makat, mám toho tu po týdnu dost a dost a ve 12 hod. si jedu pro kristýnka, tak zatím ahojííííííík
Isis (3 děti) 10789
6.7.2007 21:15:44
Ahoj Boni,

gratulujeme Honýskovi k nové dovednosti! Je to šikulka. Klárka začala jezdit bez koleček asi před 3 měsíci, ale chvíli před tím taky vehementně prohlašovala, že bez koleček nee. :-))) Teď už řešíme, že potřebuje nové kolo, větší. Tam si bude asi chvíli zvykat...

Kam jezdíte plavat, do Delfínka? My to budeme řešit příští rok. Ve Vodníčkovi změnili, že se plave pouze do 5 let. Takže bych Klárku ráda potom přehlásila do Delfínka. U nás totiž nic moc. :-(
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
6.7.2007 13:30:29
Ahojky! Vím, že je to tu mrtvé, všechny užíváte prázdnin, ale třeba si to tu alespoň přečtete. :o) Honzík se dneska naučil jezdit na kole bez koleček. Máme takovou radost, docela jsme ho to dlouho učili, ale on pořád vzdoroval, že chce jezdit s kolečkama a dneska se zadařilo. Kdysi to chtěl zkusit na svém kole bez koleček, ale nedosáhl na zem ze šlapátek, tak jsme mu od známých pořídili menší kolo a konečně se zadařilo. Paráda.

V úterý jsme začali jezdit na bazén na plavání, budeme tam jezdit jen teď v červenci 5 lekcí, v srpnu je zavřeno. A v září jen pokud se uvolní místo, protože všechno je už obsazené. Je to předplavecký výcvik, takže se tam učí plavat, je to báječný. Rodiče se na děti koukají za sklem, s dětmi plave instruktorka. Přijde mi to pro ni docela náročné, protože jich má být ve skupince 6. Teď tam ale byli je 2 kluci, tak na ně měla ví času.
Jk2x 6246
4.7.2007 17:21:30
Boni, prosím, když tak mi je pošli.

Loučím se nevím kdy budu odjíždíme na chatu. Když tak jsem na mobilu.

Páček shledáček a hezké prázdniny.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
30.6.2007 15:00:15
Samozřejmě jsem myslela, že Honzík spává min. 2 hodiny denně po obědě. Ve školce tedy někdy neusne - a to jsme zase u toho - hyperaktivita, rozptyluje se v MŠ spoustou věcí, nezadaří se mu. To pak poznám já doma, i když mi to učitelka neřekne, ten spánek mu fakt chybí.

Brigádu si přes prázdniny přerušuji, budu si s Honýskem užívat prázdniny. Naše MŠ má měsíc uprostřed prázdnin volno, ale já si Honýska nechávám doma celé 2 měsíce. Naposledy jedu v pondělí, a pak už si budeme jen užívat prázdnin, sluníčka atd. Uvědomila jsem si, že by to mohly být poslední prázdniny, které mám na něho čas, tak si to nechci kazit.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
30.6.2007 14:52:29
Mončo, to já se s Honýskem vážně nenudila nikdy, proto pořád něco vymýšlíme, pořád nějaké aktivity. :o)

Jani, přesně tak, měl by mít režim, aktivita, odpočinek, aktivita, odpočinek. Říkala, že je pro něj důležitý kontakt s mámou, hodně hladit, mazlit, ubezpečovat, že máme rádi, ale to asi každé dítě, že. Taky říkala, že je to ten lepší typ hyperaktivity, protože chodí po obědě spát, že jsou děti, které jsou pořád akční a přes den nepotřebují spát. Doporučila mi i nějaké knížky, tak kdybys chtěla, můžu Ti je písnout. Myslíš, že se vás to taky týká? Mně řekla učitelka i ředitelka, že jim to bylo jasné, že ty typické příznaky má, ale já jsem prostě chtěla mluvit s odborníkem, moc mě to uklidnilo, pomohlo. Honýska prostě tak máme brát, nemůže za to. Nerozčilovat se, brát to s nadhledem. Nedělat si nic z ostatních lidí, kteří to nechápou. Fakt toho bylo dost. Nabídla nám kontrolu po půl roce, odmítla jsem ji, ale nevylučuji to, třeba za ní brzy zase zavítáme. Naše dítě fakt nemůže přibrat, protože je pořád v pohybu, jí jen potřebnou záchovnou hodnotu, jsem ráda, že alespoň potřebuje ten spánek. Pořád spává tak 2 hodiny denně, někdy spíš víc než ty 2 hoďky. Že by bylo dobré mít pak nějakou specializovanou ZŠ nebo alespoň chápavé učitele, protože v ZŠ teprve problémy začnou. Mama mi taky říkávala, že já jako dítě jsem byla to samé, že to má Honzík po mně, kdyby s ní teď byla normální řeč, popovídala bych si s ní o tom, ale já jsem u našich na černé listině, tak to není možné. Nevadí, zvládneme to sami.

Včera jsme byli na grilovačce u známých, sešlo se tam 5 dětí, parádní akce.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6349  [Dalších 6279 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.