| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6349  [Dalších 6269 >>]
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
30.6.2007 14:38:43
Ivče ke včerejším a krumlovské Janině k dnešním narozeninám všechno nejlepší. Doufám, že si to tu holky alespoň přečtou. :o)

Monča a Tydlínek 13846
29.6.2007 14:39:15
Ahoj holky,

Isis, tak též si užijte dovči do Jeseníku bych se také jednou strašně ráda podívala :) Holky krásnou dovču všem a hoooodně sluníčka, které bude pálit tak akorát, trošku nočního deštíčku a spousty dobré náladičky, krásné léto všem...

Jani ta sms-ka zatím nepřilítla do mailíku :(

Boni, držím palečky s Honýskem, budeš ho muset asi pořád zaměstnávat co? no holka nudit se asi nebudeš,ale hlavně, že je jinak zdravý :)

Jani vy se dejte také brzy do kupy, ať jste všichni fit.

Budu na vás moc myslet a už se těším na 9.7. až za vámi přifrčím, holčiny ahojíííííííííííííík
Isis (3 děti) 10789
28.6.2007 21:36:15
Moni, Boni, Jani i ostatní, přeji vám a vašim blízkým krásné léto, spoustu nádherných zážitků, ale hlavně zdraví a pohodu.

My se původně nikam nechystali, ale nakonec vyjedeme v červenci na týden do Beskyd a začátkem září na pár dní do Jeseníků.

Mějte se všechny krásně!!!
Jk2x 6246
28.6.2007 14:56:09
Mončo pěkně to máte rozplánované. Telefon posílám mailíkem.

Boni a smím vědět, co vám poradili na tu hyperaktivitu? Dodržování nějakého režimu?

My máme prázdniny střídavě chata, Cítov, Praha, ale ještě nevím jak. Na 11.8. jsme pozvaní do toho Srbska na svatbu, ale to jsem se ještě nerozhodla, jestli ano nebo ne. No a Boni, máš pravdu letos opravdu opět Španělsko.


Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
28.6.2007 11:37:33
Samozřejmě v pedagogicko - psychologické poradně.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
28.6.2007 11:34:49
Mončo, vy tedy máte ty prázdniny rozplánované. Tak ať se vám to vše pěkně vydaří a jste spokojení. To samozřejmě přeji všem. :o)

Jani, vy teda máte pech. Na mejl jsem nestihla odpovědět, píši sem. A vy letos letíte někam na dovču? Že by zase Španělsko? Janinka už je velká, řekla bych, že už by se to dalo, ne?

Holky, tak já jsem včera z vlastní iniciativy byla s Honýskem v psychologicko pedagogické poradně. Samozřejmě to vím a shodla se na tom i učitelka s ředitelkou, ale chtěla jsem to prokonzultovat s někým opravdu kvalifikovaným. Takže máme potrzeno, že je Honýsek hyperaktivní. Pro mě teda žádná nová informace, ale jsem ráda, že jsem tam byla. Paní doktorka byla mladá, Honýsek dobře spolupracoval, já jsem se jí zeptala na dost věcí, hodně mi poradila, schválila nám Montessori, škoda jen, že si to nemohu Honýskovi dovolit platit, jinak by chodil do školky jen tam. Ale na týden o prázdninách tam jde, bude v Montessori bývat od 8 - 13 hodin, také se to bude platit, ale ten týden nás nezruinuje. Náš odpolední klub v Montess. o prázdninách není, takže budeme mít středy odpoledne volné.

Tak se mějte pěkně. Ahoj. B.
Monča a Tydlínek 13846
28.6.2007 8:48:18
Ahoj holky,

Jani do nemocnice nastupujeme jenom tak neformálně,budeme tam od pátka a v neděli bude dělat nem. převoz do lázní,abychom nešly přes revizáka a dostaly jsme se na už předem domluvený termín, já jako nevim, že se dostaneme do nemocnice a jako ani nevim, jenom tušim,že pojedeme do lázní, ikdyž Týna je má už dávno indikované od alergologa, ještě jsem si to ošetřila. Ona je pořád nemocná a rehabilitace jí určitě prospěje a těch 6 týdnů je strašných,ale nedá se nic nedělat. Honza za námi bude jezdit každý víkend a potom ještě si tam udělá na týden dovču, protože si budeme platit nadstandartní pokojík. Je to docela levná záležitost na těch 6 týdnů vyjde na 3500Kč, Jeny bude platit polopenzi 350 Kč/den a bude spát s námi na pokoji, tak si i na týden odfrknu.
jinak jede s námi i Nikča s dvojkama a Roman bude také dojíždět, tak tam nebudeme zas až tak sami, ono hlavně ten Cvikov není zas až tak daleko od domova cca kolem 40 Km? možná ani né, je to směr Nový Bor, Liberec a je tam náááádherně.beru si auto a když bude škaredě, budeme s Týnou výletit po okolí. Ale začínám být postižená prací a už te´d nevím, jak to bez internetu těch 6 týdnů vydržím. Už jsem se koukala i po netu z mobilu,ale je to nejenom drahé,ale také špatné spojení, tam kde budeme je minimální pokrytí a potom si říkám, abych platila nějakých 800Kč a ten prevít stále nešel, to bych se asi picla :)

Tak já za chvilku mažu do toho Benešova a potom se na práci už asi vykašlu, přijede kamarádka a uděláme si pěknej den, pro Kristýnku si macešsky dojdu až ve tři a budeme pokračovat v mejdánku, neboť kámoška bude u nás spát, Honza je dneska na školení a vrátí se až zítra a v sobotu tradááááááááá do Plzně na svatbu a potom .... někam na dovču.... děj se vůle Boží, kam nás cesta povede...

jani prosím tě koukala jsem, že mám nějaké špatné číslo na Tebe, prosím tě pošly mi ho,abych se s Tebou mohla popřípadě spojit, Boni na Tebe mám čísílko dobrý :)

Holky taky vám příjde, že ten školní rok zase tak rychle utekl? Zítra výzo a prázdninyyyyyyyyyyyy ......................

Docela tm dětem závidím .......

Tak dost snění a zpátky do reality

Kočky zatím ahojda a krásné léto, určitě ještě zítra nakouknu, opatrujte se a hlavně prckové,ať nemají odřená kolena a jsou zdravoučkatý a usměvavý :)

Krásné léto všem
Jk2x 6246
27.6.2007 13:54:33
Tak teda Mončo, to teda je.
Ale jsem nějak mimo mísu. S čímž že jdete zase do nemocnice?
A lázně? A na tak dlooooooooooooouho? Šmarjá.
Monča a Tydlínek 13846
27.6.2007 13:41:25
Ahojda holky,
Jani nene Kristýnka si to do školky pěkně sype, zítra jde zatím naposledy,potom jedeme na týden na dovču, potom bude chodit asi ještě týden do školky a pak bude doma, neboť školka má prázdniny, budou hlídat nějak babičky a děda,kterej je doma, potom frčíme opět do již.čech, pak máme týden na vyprání prádla a v pátek 10.8. nastupujeme do nemocnice, v neděli 12.8. odjíždíme do lázní do Cvikova a vracíme se až 23.9. no a potom mi začne opět úžasná honička asi tak do konce listopadu, to budu dělat opět schůze s nájemníky v Benešově a potom se už budu jenom chystat na Vánoce.... ty jo když to mám tak to nalinkovaný, tak to vypadá, že to strašně rychle utče, co?

Jani ať jste brzy fit, Boni a co vy? Honýsekje už ok?
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
26.6.2007 22:58:26
Jani, fakt není za co. :o)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6349  [Dalších 6269 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.