| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6349  [Dalších 6289 >>]
Alena, 3x♀ 1037
29.7.2007 9:39:03
ahojky.
tak hlasim, ze mame prvni zub:-)
tedy trvaly prvni zub.
a jinak se mame prazdninove jako asi tady vsichni..
Monča a Tydlínek 13846
27.7.2007 10:42:45
Jani díky, a hele víš, že to může být i možný, tuším že se tomu říkávalo : Syndrom velkoměsta.
Něčím podobným trpěla ségra jako malá, kdykoliv jsme přijeli ze začmouděného DC někam na hory, do čerstvého vzduchu, dostala tam na 2-3 dny horečky, protože měla otravu kyslíkem, slovo otrava je dost silné,ale nenapadá mě jiné, prostě, jak měla zaneřáděný organismus z toho našeho smogového města,snížený imunitní systém, tak na ten čerství vzduch raegovala tím to způsobem a to samé, když přijela z hor, ŠvP a pod. vždy dostala doma horečky.
Tenkrát jsme se málem odstěhovali k vůli ní do hor.
Možná to bude to samá, předci jenom trávíte hodně času v Cítově, kdeje ten vzduch úplně jiný jak v Praze, docela bych na to vsázela amyslím, že už te´d můžeš na 90% počítat s alergickými dětmi.
Hlavu vzhůru a co to půjde, zůstaňte na chatě.

Holčiny, tak se s vámi na týden loučím, zítra frčíme na dovču opět do jižních Čech, už se na to mooooooooooc těším, to bude relax, zítra nás tam budou čekat známí, se kterými jsme se seznámili v tompříšerném kempu, zvaném Pohoda :) a vymysleli pro nás nějaký výlet, tak doufám, že to nebude žádná túra, předci jenom budeme vstávat v pět a je to nějakých cca 250 Km.

Tak se tu mějte a opatrujte se, hodně pozdraveníčka od nás, papáček ...
Jk2x 6246
26.7.2007 14:00:21
Mončo, v Podolí se moje děťátka narodila. Je to od nás cca. 20 minut tramvají s jedním přestupem. Praha je to 4. ÚPMD je přímo pod Vyšehradem.

JO a víte vy co? Janča od včerejška horečkuje. Jedna kámoška se mne ptala, jestli náhodou nejsme alergický na Prahu. Protože jak jsme doma, tak jsme nemocní.
Monča a Tydlínek 13846
26.7.2007 13:28:58
Monča a Tydlínek - 26.7.2007 12:51 (odpovědět, poslat vzkaz)

Ahoj holky, tak se nám počásko zase nachvilku umoudřilo a zase svítí oskar , což je bezva. tak dneska jsem poslední den v práci, zítra už jenom asi nachviličku, musela jsem dát slečně co u nás bydlí na Staráku výpověď z nájmu, bylo mi to strašně nepříjemné a asi 5x jsem se jí omluvila,ale vážně není zbytí, ten strašněj zápach co se line z jejího bytu je už na poblindění, teď nechala 5 dní samotného doma kocourka, bez vody, jídla, v těch vedrech co byli minulý týden, v pátek ráno odešla a nikdo jí nevidě, vrátila se až včera odpoeldne,kocour pokadil celej byt, počůral ho, a řval tam jak protrženej, no včera jsem na ní opět bouchala,až se odpoledne linul už z bytu zápach hoven, promiňte ten výraz, tak jsem se bála, jestli tam třeba neleží někde natažená, mrtvá, protože občas, mi telelfon co jsemjí volala položila a v zápětí, jsem ho nechala vyzvánět i pět minut, tak zvonil, to víte, já byla vytrvalá , tak jsem volala kamarádovi na policii a nahlásila jsem, že jí již 5 dní nikdo neviděl, že doma jí mňouká kočičák a tak, že mám strach, jestli je v pořádku, asi za 10 min. přijel kamarád, hlídka policie a šli jsme do baráku, a nebudete věřit, vejdeme dovnitř a chodba nádherně voňavá, paní sousedka vzala nějakej intim spray a navoněla celou chodbu, tak se mi kámoš hihňal, jakej zápach, potom zabušil na dveře a nájemnice otevřela, alejak otevřela udělali jsem všichni tři dva kroky vzad, ten smrad co se linul z bytu, a ona na nás koukala jak na blázny, vůbec nechápu, kudy přišla do baráku, protože já jsem stála na chodníku a měla jsem vyhlížet hlídku,ale ona mě prej venku zahlédla, no nebyl to řádnej trapas? Tak jsem se omlouvala ještě dneska ráno, no Dvořáková se alespoň postarala o HALO na Staráku hihihihi.
Slečnu jsem si vzala do kanceláře a do třech týdnů musí opustit byt a to jsem tak hodná , že jí vrátím celou kauci, teda pokud nebudu muset koupit nové koberce a nebudu jí ani pokutovat, protože podle nájemní smlouvy mám právo jí udělit pokutu 5 tisíc korun, jenom když co nejdříve odejde,abych ten byt dala do kupy, no spíš Honza, protože mi budeme už v té době v lázních, což mě trošku mrzí, ráda bych si to ohlídala a tak budu rychle shánět nějakého nájemníka od září.

Tak zhruba toto jsem vám psala, Jani jak je daleko od vás Podolí? kolik to je Praha ? to víš, já znám jenom Motol hihihihi,ale asi od října budu dojíždět do Podolí, tak jsem na to zvědavá

Monča a Tydlínek 13846
26.7.2007 13:23:32
... ha tak už to funguje,ale že by se michtělo psát znovu příspěvek? asi ho skopčím, jinak Kristýnka vám všem mooooooc, moc, moc děkuje za přáníčka k svátečku, já se jdu juknout k nám na diskuzi s zkopčím to a pošlu vám počteníčko
Monča a Tydlínek 13846
26.7.2007 13:20:47
Ahojda tak se mi né a né objevit článek?
Jk2x 6246
24.7.2007 22:03:30
Nojo, šmarjájosef, a já si furt říkala, že nějakou Kristýnku, no holky já mám fakt vykojenej mozek, ještě že jsem sem nakoukla.


Milá Týnko, přejeme krásný sváteček a posílám moooooooc pusinek.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
24.7.2007 21:16:36
Ještě tam měl být tenhle obrázek:



My jsme dneska byli u nás v ZOO s kamarádkou, se kterou jsem se poznala v Montessori, bylo nás tam trochu víc, bylo to super, strávili jsme tam skoro celý den, Honzík nespal, a to jsme jeli na 18 hodin na plavčo, ale zvládl to skvěle.

Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
24.7.2007 21:12:47
Tak jsem zjistila, že je dneska napsaná v kalendáři


Týnce přejeme krásný sváteček, ať je princezna hlavně zdravá, ať jí lázně pomůžou a pak taky ať je veselá a spokojená.

Monča a Tydlínek 13846
24.7.2007 11:15:21
Milá Boni, i já hlava děravá se připojuji k přáníčku k narozeninkám, hlavně Ti přeji, štěstí, zdarví, láska,ale také klid a spokojenost, a ať se ti už co nejdříve splní tvůj sen .... Vše nej, nej, nej a velá pusu putuje od nás ...

Ahoj holky, tak opět, abych se neopakovala, nevím kd emi hlav stojí.
Minulý týden byla Týna u tchánovců na chatě,protože přijela švagrová s dětmi, tak si to tam užila, myslí, že se vyhrála a vyblbla až do syta, včera jsem jí měla sebou v práci, domů jsme dorazily až v šest večer s ní to všechno šlo nějak pomaleji,dneska se nademnou smilovala kamarádka a vzala si jí k sobě domů, má holčinu skoro stejně starou a mimíska a tak si holky spolu vyhrají, opičky jedny. Zítra bude u našich a ocenila bych, kdyby tam byla i ve čtvrtek no a v pátek už do práce nejdu to budu balit a v sobotu frčíme na dovču na jih, opět do maringotky, už se tam strašně těšíme, to bude pohodička, snad....?
Už to vidím, nožky nahoru, grilovačka, klídek, žádné mobily, no paráda ... hihihi, jinak se nám to blíží a za skoro tři týdny frčíme do lázní na těch zatracených šest něděl, už mi z toho hrabe, že nebudu mít sebou práci, noťáska a žádné připojení :(

Tak se tu holčiny mějte, nevím, jak stihnu zítra nakouknout,ale pokusím se, zatím ahojda
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6349  [Dalších 6289 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.