| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 663  [Dalších 243 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785
31.3.2006 16:28:45

Tak mám novinu. Od zítra jsem nezaměstnaná. :o((((((((((
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
31.3.2006 15:55:42
JJ elektronika mi taky moc neříká,ale je príma mít na čem přehrát pohádky, čím fotit atd....!

Já zvládnu ty základy, zbytek manža!

Co u vás počasí?
Unás tedˇ z jednoho okna na mě svítí sluníčko, a přes druhé, a opačné straně se na mě mračí černé mraky, kdovííí co přijde!

Co Nikolka už je zdravá?
Nám se nemoci naštěstí zatím vyhýbají, na mě dopadlo nevyspání celý den zíváám:o)

Áááá něco se ozývá z kalhot toho uzlíčku co mám na rukách, bude hromada jdu na to naštěstí z toho mlíčka se to dá, to až budem papat to bude horšíí tak zatím pá
Nesulka+Niky+Vil 6785
29.3.2006 22:17:33
S těmi dárky je to vůbec legrace. Loni manža pod stromeček dostal žehličku, potřebovala jsem novou a jen tak si ji koupit se mi nechtělo tak jí dostal. V životě ještě nikdy nežehlil :o)). A já zase dostala dvd přehrávač. Sice ho občas využívám, ale tychle technické věci jsou mi jinak docela ukradené ... tedy mimo kamery a foťáku. Takže docela legrace :o)))
29.3.2006 13:53:43
Přejeme Nikolce brzké uzdravení!!

Ta tvá šéfová je koza, ta asi děti nemá co, však jí se to vrátí!!

Děkujeme za pochvalu, no prcek je rychlík, hlavinku už drží pěkně:o)
Sany po tatínkovi podělila snad jen oči a a tedy dost z povahy!Alex už mu bude asi podobný více, uvidíme, snad ty vlasy po mě nepodědí, kudrnatého kluka bych nemusela!

No tak máme jaro, sice řádně mokré, u nás už soused plave, všechna voda z polí mu leje na zahradu, my jsme ny kopci tak máme leda spodní vodu ve sklepě!

A ten dárek je origoš příští rok koupím manžovi asi myčku:o)

Nesulka+Niky+Vil 6785
29.3.2006 9:27:12
Ještě jsem zapomněla že Alex je tedy nádherné miminko.
Vidím, že už drží hlavičku. Je to šikulka :o))) Sany je celá maminka že jo :o)
Nesulka+Niky+Vil 6785
29.3.2006 9:24:25
Tak mám Nikču nemocnou. Večer měla teplotu a má také rýmu a kašel. Odpoledene jdeme k dr. tak doufám, že nemá tu spálu co jim řádí ve školce.
Šéfová mi po mailu vynadala jakto že jsem jí neřekla že bude Nikolka nemocná.
Docela mě dost naštvala. Ona je fakticky sobecká a neumí si představit jaké to je mít díte.

Manžovi k narozkám plánuju sadu talířů :o) Nějak jich máme málo :o))))
To bude koukat. A ještě mu chci koupit nějaké oblečení.
29.3.2006 9:18:26
KUK,
PŘIDÁVÁM ČERSTVÉ FOTEČKY! Alexe se mnou a Sany

25.3.2006 10:30:54
Ahojky!
fakt nezávidím pracovní nasazení, no jo taky mě to jednou čeká!
Tak počasí se nám začíná lepšit!
Včera jsme byly venku,Sany se vrátila domů jako prasátko, pobíhala více než náš pes!
Taky jí jedna paní podtrhla nohy kočárem, tak i pláče bylo dost!

Tak manželovi už jsem konečně sehnala i dárek tak jsem v klidu!
Tedy nakupovat se dvěmi dětmi je záhul!!!
Dneska čekám kamarádku tak se chystám jít péct záviny, a strašně se mi chce, božínku já jsem lenivá!!
Do prráce nechodím a stejně nestíhám!!!

Co ty vymýšlíš mužíčkovi k narozkám??

no nic brouček mi pláče musím zase pááá
Nesulka+Niky+Vil 6785
23.3.2006 20:07:29
Ahojky, tak se zase hlásím. Tento týden jsem vůbec neměla čas juknout na net. V pondělí jsem přišla domů hrozně pozdě z práce, v úterý jsme byly s Nikou nakupovat a obě mám krásné nové sluneční brýle. Včera měla Nika tancování a doma jsme byly akorát na večerníčka a dnes jsem zase přišla domů v sedm, protože jsem si zaskočila po práci s kamarádkou na kafčo.
Zítra jedeme ke tchýni, tak budu o víkendu odpočívat.
V sobotu jdu konečně ke kadeřnici tak budu zase vypadat jako člověk :o))

Jinak asi nic nového není. Nikolka zatím zdravá, ale mají ve školce momentálně spálu, tak jsem z toho docela na infarkt. Jestli to chytí, tak s ní budu měsíc doma a nebudu brát žádnou výplatu.
Ze zákona je totiž placeno jen 9 dní ošetřování a zbytej je neplacený.
Snad to nechytí. Má docela silnou imunitu.

Tak se běžím vykoupat a trochu poklidit domáctnost a zabalit si věci na víkend. Papa, zase se pokusím napsat.
20.3.2006 15:55:16
Ahojky,

tak jsem přišla co s prckem když je nejhůř!
Šoupnu ho Sany do kočáru ona vozí po kuchyni a mám klid

Jinak ma se s rýmou vystřídali všichni kromě Sandry, malý ještě rýmkuje,ale už je to lepší!
Unás svítí sluníčko, tak snad už to vydrží!

Dneska jsme jezdili po akvaristikách, jůůů tolik nádherných rybek, nakonec nebudeme vědět co vybrat!

No nic mizím musím to tady dát do pořádku, máme návštěvní dny, přátelé chodí okukovat prcka tak nestíhám!!
Přejeme Nikolce atˇ se jí nemoci vyhnou!!!

[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 663  [Dalších 243 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.