Ahojky, tak se zase hlásím. Tento týden jsem vůbec neměla čas juknout na net. V pondělí jsem přišla domů hrozně pozdě z práce, v úterý jsme byly s Nikou nakupovat a obě mám krásné nové sluneční brýle. Včera měla Nika tancování a doma jsme byly akorát na večerníčka a dnes jsem zase přišla domů v sedm, protože jsem si zaskočila po práci s kamarádkou na kafčo. Zítra jedeme ke tchýni, tak budu o víkendu odpočívat. V sobotu jdu konečně ke kadeřnici tak budu zase vypadat jako člověk :o))
Jinak asi nic nového není. Nikolka zatím zdravá, ale mají ve školce momentálně spálu, tak jsem z toho docela na infarkt. Jestli to chytí, tak s ní budu měsíc doma a nebudu brát žádnou výplatu. Ze zákona je totiž placeno jen 9 dní ošetřování a zbytej je neplacený. Snad to nechytí. Má docela silnou imunitu.
Tak se běžím vykoupat a trochu poklidit domáctnost a zabalit si věci na víkend. Papa, zase se pokusím napsat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.