| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 663  [Dalších 253 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785
12.4.2006 21:51:09
Jedna fotka Nikolky na dnešním tancování :o)

S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
12.4.2006 8:29:47
Tak chlapa máš doma pořádného, to já mám tu druhou variantu, ta jeho malá zadnice mě už štve!!
Já mám tedˇ fázi že vážím více než on a to mě deptá!

Ja mám kamarádku té zase mužík odjel do Anglie, fakt to je hnus zůstat tady na vše sama, ona sice má holčinu pětiletou,ale zase se na ní kupí upomínky o platby, jo jo jsem ráda že mám mužíka tady, sice prachy bída,ale je doma a má práci co víc chtít, peněz má dost jen málokdo co?

Fotáček, to je dobrá radost, tak fotˇ fotˇ atˇ mám na co koukat:o)
Taky sebe blejskni atˇ vím s kým si píšu!

Jinak u nás dnes bída Sany postihl nějaký virus, zvrací- kadí, navíc nedoběhla tak peru ostošest!
Nesulka+Niky+Vil 6785
11.4.2006 19:15:24
Tak se zase hlásím.
Sice jsem doma ale stejně nestíhám. Nějak nemám energii a úplně jsme vypadla z rytmu :o(
Dnes jsem byla po obchodech, sháněla jsem pro DH k narozeninám nějaké oblečení, ale všechno bylo malé. Na normálního chlapa který měří 1,9m a váží 100kg nic nedělají. Každý není šedesátikilový manekýn :o(
Cestou domů v poledne jsem potkala spolužačku ze základky s dvoměsíčním miminkem. Postěžovala si mi jak je izolovaná, před nedávnem jí umřela maminka a manžel pracuje dlouhodobě v Irsku, tak je na všechno sama. Má jen 13letou sestru o kterou se stará. Tak jsem s ní zašla na kafčo a domů přišla až v 15,30 hodin, rychle jsem se naobědvala chytla vajíčka a letěla do školky. Měli jsem dnes odpoledne pro rodiče a malovali jsme společně vajíčka. Takže mám náročný den a ani jsem nestihla nic doma udělat.

Jinak mám ještě jednu novinku, koupila jsem si digitální foťáček, tak jsem zase veselejší :o)
11.4.2006 9:29:18
Ahojky,
neboj něco najdeš, něco super!!:o)))
Já nikdy moc pracáku nevěřila,ale sestra tedˇ našla doubrou práci díky němu, a to tady na sev. moravě je spíš zázrak!

Dětičky mi taky marodí,
Sany má rýmku, a Alex ani nevím je spavý, málo jí, no uvidím!
To počasí je děs, už jsem si kafíčkovala venku a tedˇ zase taková kosa brrr!!

No nic mizím zajdu asi se kamarádce na kafe pokecat!
Měj se hezky a moc držím palečky atˇ najdeš dobrou prácičku:o))
Nesulka+Niky+Vil 6785
10.4.2006 11:29:47
Dnes šla Nika konečně do školky. Chudinka se nemohla dočkat a vsávala ve čtyři ráno a už neusnula. Myslela jsem, že jí zakousnu.
Minulou středu jsem měla nějakou střevní chřipku, zvracela jsem a měla střevní potíže. Za dva dny to dostala i Nika, ale naštěstí jí to rychle přešlo.
Dnes jsem se konečně zaregistrovala na pracáku. Ach jo, mám pocit, že žádnou práci nenajdu a vůbec mě ani nebaví něco hledat.
Nesulka+Niky+Vil 6785
5.4.2006 9:17:18
Ahojky, tak mě totálně skolila nemoc. Ble. V noci nemůžu spát jak jsem děsně nastydlá. Chudák Nikča se se mnou hrozně nudí.
Ještě stále má kašel, ale jinak jí je už dobře.
S prací zatím nic nového.
2.4.2006 8:47:03
Tak takové zaměstnání stojí za prd!
Tak té šéfce tedy přeji atˇ se brzy spálí!

No jo tedˇ odpočívej, a Nikča bude určo ráda že budeš mít více času!
Brr... vůbec mi ta práce nechybí, ale jsem fakt zvědavá kde já po mateřské zkončím:o(
Nesulka+Niky+Vil 6785
1.4.2006 22:01:56
No jo dostala jsem to kvůli tomu že jsem byla doma s Nikou. Docela mě to štve, protože mě to fakticky bavilo a dávala jsem té práci mé maximum. Dokonce jsem teĎ v posledním týdnu udělala čistý zisk skoro čtyřicet tisíc.

Ale zjistila jsem že to takhle udělala už víckrát. Dokonce v úterý byla na pohovoru nějaká slečna a šéfová přišla s tím, že ji vezme a v červnu vyrazí. Že se to prý vyplatí aby vydělala zase nějaký peníze a získala nové klienty.

Každopádně je to pro mě zajímavá zkušenost. Docela mě to hodně vzalo, ale už je to lepší. Aspoň se budu zase chvilku věnovat Nikče a sobě.
1.4.2006 20:23:34
Tak to mě mocinky mrzí!

A důvod?
Přeji atˇ máš brzy skvělou prácičku, člověče tebe se vždycky daří jen na chvilinku, ale asi nebylo oč stát ne šéfová nemohla pochopit že když máš nemocné dítě seš doma?!
Nesulka+Niky+Vil 6785
31.3.2006 19:30:46
http://animace.org/back1/G020086.jpg
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 663  [Dalších 253 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.