Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
12.4.2006 21:51:09
Jedna fotka Nikolky na dnešním tancování :o)
|
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
12.4.2006 8:29:47
Tak chlapa máš doma pořádného, to já mám tu druhou variantu, ta jeho malá zadnice mě už štve!!
Já mám tedˇ fázi že vážím více než on a to mě deptá! Ja mám kamarádku té zase mužík odjel do Anglie, fakt to je hnus zůstat tady na vše sama, ona sice má holčinu pětiletou,ale zase se na ní kupí upomínky o platby, jo jo jsem ráda že mám mužíka tady, sice prachy bída,ale je doma a má práci co víc chtít, peněz má dost jen málokdo co? Fotáček, to je dobrá radost, tak fotˇ fotˇ atˇ mám na co koukat:o) Taky sebe blejskni atˇ vím s kým si píšu! Jinak u nás dnes bída Sany postihl nějaký virus, zvrací- kadí, navíc nedoběhla tak peru ostošest! |
11.4.2006 19:15:24
Tak se zase hlásím.
Sice jsem doma ale stejně nestíhám. Nějak nemám energii a úplně jsme vypadla z rytmu :o( Dnes jsem byla po obchodech, sháněla jsem pro DH k narozeninám nějaké oblečení, ale všechno bylo malé. Na normálního chlapa který měří 1,9m a váží 100kg nic nedělají. Každý není šedesátikilový manekýn :o( Cestou domů v poledne jsem potkala spolužačku ze základky s dvoměsíčním miminkem. Postěžovala si mi jak je izolovaná, před nedávnem jí umřela maminka a manžel pracuje dlouhodobě v Irsku, tak je na všechno sama. Má jen 13letou sestru o kterou se stará. Tak jsem s ní zašla na kafčo a domů přišla až v 15,30 hodin, rychle jsem se naobědvala chytla vajíčka a letěla do školky. Měli jsem dnes odpoledne pro rodiče a malovali jsme společně vajíčka. Takže mám náročný den a ani jsem nestihla nic doma udělat. Jinak mám ještě jednu novinku, koupila jsem si digitální foťáček, tak jsem zase veselejší :o) |
11.4.2006 9:29:18
Ahojky,
neboj něco najdeš, něco super!!:o))) Já nikdy moc pracáku nevěřila,ale sestra tedˇ našla doubrou práci díky němu, a to tady na sev. moravě je spíš zázrak! Dětičky mi taky marodí, Sany má rýmku, a Alex ani nevím je spavý, málo jí, no uvidím! To počasí je děs, už jsem si kafíčkovala venku a tedˇ zase taková kosa brrr!! No nic mizím zajdu asi se kamarádce na kafe pokecat! Měj se hezky a moc držím palečky atˇ najdeš dobrou prácičku:o)) |
10.4.2006 11:29:47
Dnes šla Nika konečně do školky. Chudinka se nemohla dočkat a vsávala ve čtyři ráno a už neusnula. Myslela jsem, že jí zakousnu.
Minulou středu jsem měla nějakou střevní chřipku, zvracela jsem a měla střevní potíže. Za dva dny to dostala i Nika, ale naštěstí jí to rychle přešlo. Dnes jsem se konečně zaregistrovala na pracáku. Ach jo, mám pocit, že žádnou práci nenajdu a vůbec mě ani nebaví něco hledat. |
5.4.2006 9:17:18
Ahojky, tak mě totálně skolila nemoc. Ble. V noci nemůžu spát jak jsem děsně nastydlá. Chudák Nikča se se mnou hrozně nudí.
Ještě stále má kašel, ale jinak jí je už dobře. S prací zatím nic nového. |
2.4.2006 8:47:03
Tak takové zaměstnání stojí za prd!
Tak té šéfce tedy přeji atˇ se brzy spálí! No jo tedˇ odpočívej, a Nikča bude určo ráda že budeš mít více času! Brr... vůbec mi ta práce nechybí, ale jsem fakt zvědavá kde já po mateřské zkončím:o( |
1.4.2006 22:01:56
No jo dostala jsem to kvůli tomu že jsem byla doma s Nikou. Docela mě to štve, protože mě to fakticky bavilo a dávala jsem té práci mé maximum. Dokonce jsem teĎ v posledním týdnu udělala čistý zisk skoro čtyřicet tisíc.
Ale zjistila jsem že to takhle udělala už víckrát. Dokonce v úterý byla na pohovoru nějaká slečna a šéfová přišla s tím, že ji vezme a v červnu vyrazí. Že se to prý vyplatí aby vydělala zase nějaký peníze a získala nové klienty. Každopádně je to pro mě zajímavá zkušenost. Docela mě to hodně vzalo, ale už je to lepší. Aspoň se budu zase chvilku věnovat Nikče a sobě. |
1.4.2006 20:23:34
Tak to mě mocinky mrzí!
A důvod? Přeji atˇ máš brzy skvělou prácičku, člověče tebe se vždycky daří jen na chvilinku, ale asi nebylo oč stát ne šéfová nemohla pochopit že když máš nemocné dítě seš doma?! |
31.3.2006 19:30:46
http://animace.org/back1/G020086.jpg
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.