| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 663  [Dalších 263 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
22.4.2006 21:31:51
Moc na vás myslím, babu ukecanou normálně sprostě pošli do háje!!

A jak to vypadá dělají s ní něco, řeší se to to přeci není normál že pořád zvrací musí být vyčerpaná????:o(

Andílkovi posílám políbení tobě hodně síly DRŽTE SE!
Nesulka+Niky+Vil 6785
22.4.2006 21:12:53
Ahojky, tak ráno to vypadalo docela nadějně ale Nika odpoledne zase začala zvracet. Už jsem z toho docela nerovozní.

Dali nám na pokoj hroznou ženskou s chlapečkem. Ona pořád mluví a mluví a mluví a já už nemůžu protože Nikolka nemůže kvůli tomu usnout. Už jsem jí několikrát prosila jestli by mohla být potichu, ale vydrží to maximálě 5 minut, takže Nika je úplně hrozně za celý den vyčerpaná. Proto si myslím potom zvrací. Pokud tam ta ženská zase zítra bude, tak budu požadovat přestěhování na jiný pokoj, nebo si zaplatím nadstandart a kdyby to nešlo, tak si asi vezmu Niku na revers domů ... myslím že by jí bylo stejně doma lépe. Hlavně dneska jí sice bylo ještě špatně, ale už to nebylo tolik hrozné a celý den říkala že chce domů. Opravdu mě to všechno hrozně štve.
21.4.2006 21:24:38
Holky,

strašně, strašně vám držím palečky atˇ jste brzy doma, mám úplně husí kůži!

Jen si trvej na svém, žádný výstup,či zvýšení hlasu není zbytečný, přeji atˇ už budou sestry kmitat pořád!!!!

Tobě přeji pevné nervy Nikolce atˇ se brzy andílek uzdraví!!!

MYSLÍM NA VÁS HOLKY,BRZY BUDETE DOMA,DRŽTE SE!!

Nesulka+Niky+Vil 6785
21.4.2006 20:04:34
Jsem s Nikou v nemocnici. Zkopíruji ti sem co jsem psala na mé domovské diskusi.

Ahojky, jsem doma trochu se vyspat a dát se dohromady.
Nakonec jsem s Nikou vyrazili do nemocnice, protože už se nedokázala ani posadit a nekomunikovala ...
Jelikož Motol přestavují a je tam málo místa, sice přijali i mě, ale nemají žádnou volnou postel, tudíž jsem dva dny nespala.
Nika dostává infuze na zavodnění a nějaké mixy jako glukozu, bílkoviny, minerály apod.
Docela mě hodně doktoři naštvali, protože Nika celou noc zase hodně zvracela a hodně se zhoršila a i když jsem byla 3x za sestrou a ta telefonoval doktorovi, tak ten se za celou noc neobtěžoval vůbec dorazit a aspoň se na ní podívat.
Ráno jsem byla značně hysterická (po dvou dnech bez spánku a při nervovév vypětí je to asi normální) a tak jsem docela křičela a plakala apod.
Nika totiž už jen ležela a dávila se, ale už vůbec neměla co zvracet.
Ještě k tomu jak do ní lili ty kapačky celkem rychle, tak začala zadržovat vodu a vůbec nečůrala a začala hrozně otékat. Dostala tedy zase něco na odvodnění, takže trochu začarovaný kruh.
Po tom mém raním výstupu se tedy kolem Nkolky začalo docela kmitat, během deseti minut byl na pokoji dr. a tři sestry, odebrali krev, výtěry odevšad apod.
Takže konečně tedy vím, že to není žádná hrozná nemoc, ale střevní chřipka způsobena rotaviry, akorát Nika prostě má nějaký hodně těžký průběh a do toho se přidávají ty různé komplikace.
Ještě k tomu nám dali na pokoj nějkého kluka co hodně kašle a také zvracel (jen 4 hodiny) tak se bojím aby ještě od něj něco nechytila.
Tak nevím jestli jsem to tak nějak srozumitelně popsala. Teď jdu spát.
Aha ještě aktuální stav, Nika se konečně trochu prospala (do dnešního poledne totiž nedokázala spát déle jak 10minut v kuse) a teď k večeru už dokonce komunikovala a také čůrala :o) Takže pokud se to zase nějak nezkomplikuje, tak jsme z nejhoršího venku.
21.4.2006 19:13:16
Ahojky, JJ
Výměna mě fakt zaujala,
pro mě jsou ti s osmi dětma nezodpovědní, já myslím že on chtěl kluka a nepřestal dokud ho neměl,selhání antikoncepce neberu jako vysvětlení!
Dětičky byly skvělé hodné, vychované ,nádherné, ale podle mě ošizeny, právě proto že jich bylo moc!

Já netvrdím že mé děti musí mít značkové oblečení, ty nej hračky,(na to stejně nemám) ale taky radši dvě a dát jim co je třeba, a něco navíc pro radost:o)

To že neslaví vánoce bylo strašné, ta radost z takových drobností, ikdybych neměla já vůbec nic tak jen pro děti být musííí!
přeci když můžou vesele z dávek pro velké rodiny vyžít romové tak to málo nebude?

Klobouk dolů jak to ta maminka jedináčka zvládla co, ta byla zvyklá na jinačí život, já si říkala jééje panička a nakonec jsem jí hrozně fandila!
to byl opravdu propastný rozdíl v rodinách!

Na to miminko se přemluvit nech, jedináčkovi by bylo smutno :o))
Nesulka+Niky+Vil 6785
18.4.2006 20:32:30
Tak jsem tě objevila na Výměně manželek. Jen jsem to zběžně prolítla co tam kdo psal.
Co tomu říkáš. 8 dětí je fakt dost síla. Mě se tedy ta výměna líbila a hlavně ty děti byly fakt naprosto úžasné. Ten chlapeček jedináček byl docela smutný. Jen nechápu tu paní když říkala, že jí selhala antikoncepce, proč si třeba nenechala podvázat vaječníky. Sice se mi takhle velká rodina líbila, ale docela by mě zajímalo jak ty děti chtějí zajisti do budoucnosti.

Když to pak srovnám se mnou, že tady řeším, jestli vůbec mít dvě děti, protože nemám takové finanční zajištění jaké bych si představovala. Docela jsem se ztotožnila s tou paní od jednoho chlapečka, jak říkala, že chce dát dětěm všechno. Dost mi mluvila z duše, ale zároveň mi to přišlo docela hrozné.

Asi mi trochu tenhle pořad zase posunul myšlení. Hodně teď uvažuji o tom druhém dítku a když jsem viděla toho chlapečka jak byl smutný a v tom velikánském domě mi připadal hrozně ztracený, tak si říkám, že by si Nika sourozence zasloužila.
Také teď pořád mluví o tom že by chtěla miminko.
Já se snad nechám přemluvit.
13.4.2006 21:01:05
To je princeznička :o))))
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 663  [Dalších 263 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.