JJ elektronika mi taky moc neříká,ale je príma mít na čem přehrát pohádky, čím fotit atd....!
Já zvládnu ty základy, zbytek manža!
Co u vás počasí? Unás tedˇ z jednoho okna na mě svítí sluníčko, a přes druhé, a opačné straně se na mě mračí černé mraky, kdovííí co přijde!
Co Nikolka už je zdravá? Nám se nemoci naštěstí zatím vyhýbají, na mě dopadlo nevyspání celý den zíváám:o)
Áááá něco se ozývá z kalhot toho uzlíčku co mám na rukách, bude hromada jdu na to naštěstí z toho mlíčka se to dá, to až budem papat to bude horšíí tak zatím pá
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.