Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
1.5.2007 15:48:54
Jojo mě to jde také pomalu. Za poslední měsíc mám dole jen necelé kilčo. Zase si musíme říct, že čím pomaleji hubneme, tím budou změny trvalejší :o)))
|
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
30.4.2007 8:30:04
Já se jídla né a né vzdát...nejím večer, třikrát týdně jedu cca 10km na rotopedu....jde to ale pomalu :op
|
27.4.2007 19:03:23
Já jsem si říkala těch 20 kg jako celkem reálný cíl. Tolik jsem vážila když jsem se seznámila s manžou. Každopádně bych se také určitě chtěla dostat alespoň na normální váhu (podle BMI) zatím jsem tedy dost v nadváze a dokonce jsem jeden čas před hubnutím našlapovala do obezity. Fuj fuj fuj. A to vše pouze z jídla a nicnedělání. Ale nedržím žádnou drastickou dietu, pokusila jsem se opravdu změnit stravovací návyky, jím pravidelně, jen jsem vyřadila určité potraviny.
|
27.4.2007 8:59:07
Ty to máš tak vytyčeno jo...já mám přestavu že musím zhubnout ...
kolik radši nepočítám rozhodně se potřebuji dostat a udržet pod 70 kilo...tak 65 by mi stačilo...tedy 5-7 kilo a byla bych šťastná na 55 které jsem měla když jsem se vdávala tak toho už asi nikdy nedosáhnu :oP |
26.4.2007 8:07:32
No jo o plavkách mi ani nemluv. Já nechápu, proč dávají do košíčků velikosti D ještě vycpávky. Už tak mám prsa hodně velká a nemám potřebu je ještě zvětšovat. Ach ach. A mám před sebou ještě hubnutí 13 kg. Joj to bude dřiny.
|
25.4.2007 21:45:42
Ty seš dnes ale pilná včelka....a to utrácení závidím
taky jsem si říkala že si na sebe koupím něco až zhubnu a nic...trápím se na roťáku a ty kila se mně drží jak klíště :o( Tak příští měsíc naběhnu do obchodu, potřebuji nějaká trika, tříčtvrťáky rifle...a hlavně plavky to bude kámen úrazu..... |
25.4.2007 19:57:52
Já jsem dnes byla v C&A a nechala jsem tam přes dva tisíce. Koupila jsem si dvě jarní sáčka a kalhoty velikosti 42 :o))))) Mám z toho velkou radost. Sice jsem si říkala, že si nové věci koupím, až zhubnu 10 kg, ale potřebovala jsem si udělat radost.
Tchýně je dnes mimořádně hodná. Za 50 minut co jsem doma jsem stihla udělat tousty, vyprat prádlo, vyskládat a znovu naskládat myčku, vyluxovat celý byt. A ani nemám pocit velé únavy, spíš jen nevyspání, ale snad to dnes trochu doženu. |
25.4.2007 19:31:37
Tchýni netzávidím:op
Niki přeji brzké uzdravení, tobě pevné nervy!!!!!! |
25.4.2007 15:40:19
Tak já už mám Niku nemocnou třetí týden s angínou. Ve středu dobrala antibiotika a od soboty měla zase teploty a od pondělí bere další antibiotika. Se z toho po...
První týden byla doma s manžou,druhý se mnou a teď mám doma nastěhovanou tchýni a asi brzo skončím v bohnicích :o(((((( |
24.4.2007 18:57:48
Ahojky...ozývám se po delší době...u nás byl kolotoč chřipek a viróz....a zase se rýmka vrací:o(
Trávíme teď každou volnou chvilku venku,Sany se naučila jezdit na kole bez přídavných koleček tak jí né a né dostat domů :o))) Alexek je zato lenivec ten má na vše čas....nechce se mu chodit,je to pohodář.... Fotečky ze cvička supéééér...ty taky cvičíš?.... taky vložím něco..... co jinak??.....my už odpočítáváme dny do dovči, vyrážíme prvních deset dní o prázdninách a fakt už se nemůžu dočkat až odtud vyrazíme ;o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.