Já jsem dnes byla v C&A a nechala jsem tam přes dva tisíce. Koupila jsem si dvě jarní sáčka a kalhoty velikosti 42 :o))))) Mám z toho velkou radost. Sice jsem si říkala, že si nové věci koupím, až zhubnu 10 kg, ale potřebovala jsem si udělat radost.
Tchýně je dnes mimořádně hodná. Za 50 minut co jsem doma jsem stihla udělat tousty, vyprat prádlo, vyskládat a znovu naskládat myčku, vyluxovat celý byt. A ani nemám pocit velé únavy, spíš jen nevyspání, ale snad to dnes trochu doženu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.