Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
18.4.2007 18:23:43
|
9.4.2007 18:31:35
Aktuální zpráva: Nika má angínu.
|
8.4.2007 10:09:41
Tak mi Nika dnes onemocněla. Má teplotu a stěžuje si že jí bolí v krku.
Manža je také nemocný, tak budou spolu doma. |
31.3.2007 22:13:53
Mladší žákyně z našeho oddílu
Dorost z našeho oddílu Soupeři předvádí uchvacující výkony, tohle bylo fak dobrý!! |
31.3.2007 20:28:01
Tak jsem doma, probírám fokty, nafotila jsem 280 fotke, tak mám co dělat než je zpracuji. Vystopení bylo super, když přišli na řadu tak se jedna holčička rozplakala ... začala hrát hudba a ona se rozeběhla k mamince. To vám byl nervák, potom volala na maminku, že chce napít, tak dostala loknout. Chudinka byla ve velkém stresu a celé vystoupení tím bylo poznamenáno, ona je jinak mooooc šikovná. Diváci byli skvělí a velmi jí i celý náš tým podpořili. Mnoho z nás mělo slzy v očích, ale vše dobře dopadlo a sklidili obrovský potlesk. Do dalšího kola nepostoupili, ale to nevadí. Nikolka pro mě vyhrála už tím, že vše zvládla a při vystoupení se stihla ještě usmívat, navíc když se dozvěděla, že nevyhráli, tak to klidně přijala a měla radost, že dostala bonbon :o))))))))))))
A tady malá ochutnávka fotek: NÁŠ TÝM PŘÍPRAVKY PŘI VYSTOUPENÍ ... FANDÍME .... |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
28.3.2007 16:52:50
Ahojky....tak Emlu jsem se pokoušela koupit...marně ,bez receptu nemám u nás šanci...tedy, zatím nic.
Sany si to už nechá propíchnout, tak zatím válčíme tímto způsobem....jde to, jsem zvědavá jak dlouho budem válčit :o( |
27.3.2007 8:18:09
Ivčo kup tu EMLU. Volně prodejná je v balení 5x25g. Je to pět malých tubiček s krémem, je to tedy dost drahé, necelých 700,- ale zatím jsem na těch 40ks molusek spotřebovala necelou jednu tubičku. Namažu tím každý pupínek zvlášť v docela velké vrstvě v rozsahu asi tak necelý centimetr a počkám půl hodiny a pak jdu vymačkávat.
Jehlou jsem to zkoušela, ale Nika má z jehel panickou hrůzu, takže to teď vymačkávám normálně nehty. Před i po vydezinfikuji desinfekcí Betadine - ta totiž vůbec nepálí. Te´d po tom vymačknutí je ještě každý večer natírám tea tree olejíčkem. Zatím se nám žádná další nová neudělala, ale každý den Niku prohlížím a když má někde nějaký pupínek raději hned máznu tím tea tree olejem také. |
27.3.2007 8:12:46
Já jsme se zrovna včera dozvěděla, že nám opravdu budou prodávat byt a měl by stát něco kolem 600 tis. Takže dnes si jedu pro papíry na "novomanželskou půjčku" (ono se to tak tedy nemenuje, ale je to půjčka na bydlení od státu 300 tis.) Něco máme našetřeno, ale co nejvíc bych chtěla nechat na rekonstrukci. Odhaduji ji totiž cca na dalšího půl milionu a to nezahrnuji balkon. Takže tak.
|
26.3.2007 15:38:31
Ahojky tam máme za sebou návštěvu kožního, molusky potvrzeny
....a dostali jsme , doporučení od sestry, propíchnout jehlou.....vytlačit...docela drsný...jsem překvapená! Jakým stylem to vyloupneš?...normálně to natřeš tou mastí a seškrábneš??? po vytlačení tedy ipřed to stříkám jodisolem....zvládla jsem dvě Sany řvala jako tur...touhle cestou to nepůjde k dr. mě objednala až 10 tého...moc se mi ta rada sestry nezdá!!!! JINAK NA PROMAZÁVÁNÍ VYSUŠENÉHO TĚLÍČKA JSME DOSTALI MASTIČKU. |
23.3.2007 11:55:05
NO JÁ BYCH SI NETROUFLA NIC LÉČIT SAMA!!!!
Už jsem se objednala na kožní....k primáři ...tedy měním lékaře, jdu v pondělí tak ti dám vědět jak jsme dopadli....taky jsem koukala na net, no podle obrázků to tak vypadá, navíc má zasebou plavecký kurz...přenáší se to i tak.... Taky jsem četla že to je nadlouhé léčení :o( na odkaz jdu kouknout dík! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.