| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 663  [Dalších 543 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785
12.5.2007 16:00:48
My máme besídku ve školce příští týden asi ve čtvrtek. Nikča mi nechce říct co nacvičují :o))))

Jinak je zatím zdravá, já se doléčuji z virozy, ale snad už to bude také dobré. Doufám, že Nikča teď nějakou dobu vydrží. Cpu jí vitaminy a preventanem.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
10.5.2007 21:45:14
Ali už je druhý den lepší....

Sany měla dnes ve školce besídku ke dni maminek....ta tu básničku jen "pípala"
stydlivka,ale doma to je jí slyšet :o)

Příští týden mají se školkou výlety, do Zoo, do parku...už se těší

Tobě brzké uzdravení
Niki je šikula.....to jen my se bojíme jak děti zvládnou návrat do reality...a oni v poho
Nesulka+Niky+Vil 6785
10.5.2007 19:27:26
Jé to je škoda, že je Alex nemocný. To je hrůza pořád s těmi dětmi co. Nikča chodí od včera zase do školky. Hodně jsem se jejího návratu bála, jestli to po takhle dlouhé době zvládne, ale jak se zdá, je úplně v pohodě. Dnes mi říkala, že se měla báječně. Za týden, pokud bude zdravá už zkusíme i trénink gymnastiky. Mají mít v červnu zase nějaké vystoupení a ještě mají co docvičit.

Teď jsem pro změnu hrozně nastydlá já, tak když jdu z práce pro Niku sotva lezu. Fuj fuj. Už aby to bylo pryč.
9.5.2007 13:49:36
Jéééé, takový mega srazík....
já taky srazíkuji, s drbalkami z rodinky z našeho regionu, to pravidelně jednou do měsíce+ s holkami co máme k sobě blízko...."bydlením i povahou" to bývá častěji:o)

Teď v neděli jsme chtěli jet na srazík únorových miminek...smůla Alex má vysoké horečky, rýmu, kašel, bolevé ucho....tak do něj cpu antibiotika a léčím ho :o(
Nesulka+Niky+Vil 6785
7.5.2007 14:40:13
My molusky systematicky ničíme. Minulý týden jsem vyňoupla další tři. Dr říkala, že se mají pečlivě sledovat ještě 4 měsíce po vyloupnutí poslední a chválila mě, jak jsem je pěkně zlikvidovala s tou emlou a že je dobře, že jsem je udělala všechny najednou.

My se včera vrátili ze srazíku hubňulek, bylo to naprosto fantastické :o))))

5.5.2007 8:02:16
Niki to móóóóc sluší ;o)

Dr. si nevidí do huby, je tam od toho aby léčile né aby posuzovala jestli rodiče své děti rozmazlují či přísně vychovávají:o(

Já jsem stará koza a mám příšerný strach z pavouků, každý má nárok na to mít z něčeho strach, děti maj stonásobné právo!!!!

My měli dnes šílenou noc, vzbudil mě pláč Sany, zdálo se jí že se jí "rozpadla kůže"(toť její výklad snu)
ty svině molusky se množí, neboť se drbe, to je pořád neškrábej se budeš to mít všude,jí se bobečkovi zdají takové sny.....drbe to automaticky,byť spí v rukavicích,děsí mě přestava že si to tím škrábáním roznese i po tvářičce
:o(

malým holčičkám se mají zdát hezké sny a né takové děsy.....až se molusek zbavíme,pokud se jich zbavíme ,tak jsem jí slíbila za odměnu "barbie, malou možskou vílu"
A JÁ SE ZA ODMĚNU ZPIJU JAKO DÁN :oP
Nesulka+Niky+Vil 6785
3.5.2007 16:29:41
Téda to jste měli točo ve školce. Chudák paní učitelka :o))))))
Jo a Nika má občas také poznámky typu, že mě zabije apod.
Nesulka+Niky+Vil 6785
3.5.2007 16:27:36
Mě tak vytáčí Nikčina dr. Nikolka má opravdu panickou hrůzu z jehel a to hlavně kvůli sestře u nás v ordinaci. Po minulém odběru, kdy jí v žíle jehlou kroutila na všechny strany, bych taky už na odběr nechtěla. Tak jsme dnes nikče namazala ruku Emlou, aby jí to nebolelo. Přišli jsem do ordinace, posadila jsem si Nikču na klín, sestra vzala jehlu a Nikolka začala usedavě plakat, slzy jak hrachy. Skoro bych nad ní také plakala. Krev zase netekla, tak odebraly sotva půl zkumavky. Dostala jsem vynadáno, že je to moje vina, že Nikolce moc ustupuji ... Hrozně mě dr štve. Myslím si, že by měla strach dítěte respektovat a ne ho znevažovat. Já se také bojím některých věcí a nedokážu je překonat a to jsem dospěla. Tak jsem Nikolce slíbila odměnu a vybrala si střevíčky pro princeznu :o)

Od dr jsem se šli na chviličku podívat do školky. Nikča už tam nebyla měsíc. Všechny děti se na Nikču doslova vrhaly a objímali jí a skoro by se o ní poprali a Nikča z toho byla vedle a normálně se zase rozplakala, že se bojí a schovávala se ke mě. Neumím si představit jak návrat po tak dlouhé době zvládne.
3.5.2007 9:03:27

Tak jsem ráno "uplácela" čokoládou paní učitelku ve školce :o)

Můj muž jí totiž včera přivodil šok.....přijel do školky že si jde pro Sany....a ona tam nebyla....učitelka kouká Sany hledá a on s klidem, "není tu tak nic no" a odjel.

P.učitelka mi okamžitě volala že Sany nemá nahlášenou ,že tam byl můj manžel a hledal jí, že ona děti přebírala až v poledne ,že jestli se Sany ztratila...chudáček byla šíleně vyděšená, tak jsem jí vysvětlila že zmatkuje můj muž že může být v klidu že Sany je doma a ve školce vůbec nebyla :o)))

prostě veselóóóóó

navíc Sany měla den protivku dostala od muže na zadek, a ve vzteku zas perlila...

že stejně nebude poslouchat a že půjde ven a vykope tam velkou díru abychom do ní spadli....dobrý ne....jsem zvědavá co za deset let to nás rovnou zbije...:op
Večer se nám pak omluvila že tak s námi mluvila a když jsem jí připomněla že nás chtěla shodit do díry...říká mi.....já bych vám tam dala žebřík abyste mohli vylézt :o)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 663  [Dalších 543 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.