Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
LETICE | 23846 |
5.5.2005 10:29:59
Ahoj holky, já jsem tady, jen nepřispívám tak často.
Anetka teď byla nemocná. Do měsíce jí ruplo 2x ouško a musí jít na vyndání nosní mandle. V úterý jdeme na kontrolu a domluvení ohledně zákroku. Byla totiž tento rok každý měsíc nastydlá.Od dubna chodí do školky. No byla tam zatím jen týden, protože okamžitě onemocněla. Jinak Sába je OK. Zatím ahojda. |
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
29.4.2005 12:22:46
vy jste snad vážně všechny zmizely :(. U nás je krásně, Šárka jezdí na tříkolce a docela jí znova začalo bavit i hraní na písku. Zítra jedeme na chatu. Honem se sem vraťte, když už jsme to jednou tak pěkně rozjely.
Mějte se fajn Š+Š |
Kinga+3 | 21928 |
17.4.2005 20:58:34
Ahoj holky,
tak nám to tady fakt spí....to já bych se teda ráda vyspala, ale jenom dopiju prdlavkový čajík a jdu spát. Michálek má bolení bříška, takže už není tak spokojený, fáze klidu se proměnila ve fázi svíjení se a pláče...Petřík je zatím moc bezva!!!doufám, že to nezakřiknu, ale je to taková malá chůvička. Zatím žádné žárlivé scény. Do ZOO jsme chtěli dneska, ale počasí nic moc tak jsme vyrazili jen na chvíli do lesa. Petřík se dneska sám "obsloužil" na záchodě tak mám radost....už za chvíli bude úplně samostatný. Bohužel nám to se školkama moc nevychází. Tak zatím se tady mějte a ozvěte se někdo!!! A. |
13.4.2005 14:59:35
asi užíváte jarního sluníčka. My teda taky. Už jsme byly 2x v zoo. Kdo jste z Prahy, tak doporučuju, ta dětská zoo je skvělá. Jsou tam prasata, husy, slepice, koníci, kravička, králíci, lamy, ovečky a kozičky. U koz je automat na bonbóny za 5 Kč, vypadne hrst bonbónů a můžete vesele krmit kozy. Šárce se tam moc líbí.
Jinak jsme byly u zápisu ve školce a vypadá to nadějně, snad jí vezmou. Měla bych to vědět v květnu. Taky mi včera přišla sedačka na kolo, tak jsem zvědavá. Koupila jsem jí na aukci www.aukro.cz, je to Römer, samonosná a stála jenom 300,-. Vypadá dobře, ani není moc jetá. Už jsem na aukru koupila Šárce Lego Duplo pokojíček s panenkou a spoustou doplňků a zvířátek jenom za 100. Nakupuje se mi tam dobře. Jestli sháníte něco levnýho tak doporučuju. Původně jsme chtěli tu sedačku nejdřív vyzkoušet a koupit novou, ale v půjčovně by to vyšlo na týden dráž, tak jsem to riskla a koupila a je super. Dneska jsme koupily ve sportu helmu, Šárka byla nadšená, celý dopoledne v ní chodila venku :))). Tak doufám, že se to tu zase trochu rozjede. Měte se hezky Š+Š |
Kinga+3 | 21928 |
1.4.2005 13:18:38
Tak Šárko, zase mám chvilku čas.
Jestli ti je 25 tak to máš určitě ještě čas na rozmyšlenou. Já nejsem moc objektivní, protože jsem vždycky chtěla moc dětí a doufám, že budeme mít ještě jedno. Ale kdyby se vám to narodilo za devět měsíců, to Šárince budou čtyři roky a to už bude zase jiná situace, bude chodit do školky....určitě bys to zvládla. Velký věkový rozdíl mezi sourozenci myslím není moc dobrý, to pak máš dva jedináčky. Michálek v noci vstává tak co tři hodiny na kojení. Petřík naštěstí spí až do půl osmé, celou noc. Zatím ahoj.A. |
28.3.2005 15:02:15
Doufám, že do té školky budeme chodit :))). Je to na Vinohradech, Šumavská 37 - www.volny.cz/sumavska37. Stránky mají starý a skoro nic tam není. Ale paní řiditelka říkala i maminkám, co měly mimi, že jim děti asi vezmou. Prostě jde skoro půlka dětí do školy :). Na Praze 2 berou děti, které bydlí jinde, na dobu určitou, vždycky na 1 rok. Ale myslím, že letos vezmou všechny, co se přihlásí.
To jsi mě s tím miminkem zase nahlodala, já se snad nikdy nerozhodnu. Máme relativně čas, je mi 25. Strašně bych to mimčo chtěla, ale bojím se. Manžel mi moc pomáhá, tam problém není. Bojí se, že se mi něco stane :(. Co Michálek, spí v noci? Šárka vstává soustavně před 6 ráno. Už jsem si myslela, že když přehoděj čas, tak se to srovná a dneska vstávala dokonce v 5:30. To se hned přehodila, vloni to bylo to samé, ale vstávala pořád v 5 a dřív. Tak jsem si vlastně polepšila :). Dneska zatím nemá teplotu, dopoledne jsme obarvily vejce, některý počmárala voskovkama a některý jsme dělaly voskem, na zbytek jsme navlíkly takový ty košilky, co se ve vodě smrsknou. Šárce se nejvíc líbila zelená barva, pořád jí míchala, takže jsem měla zelenou celou kuchyň. Mějte se hezky Š+Š |
Kinga+3 | 21928 |
28.3.2005 11:12:05
Ahoj Šárko,
ty jsi myslím z Prahy? Mohla bys mi napsat do jaké školky chodíte? Nás ve všech okolních školkách odmítli, že mají plno a já jsem bohužel v jejich kritériích výběru na posledním místě. S tím únavovým syndromem to je mi líto, dvě děti jsou určitě větší záhul než jedno. Taky jsem si to s Petříkem tak od dvou let užívala. Ale musím říct, že jsem nějak vyrovnanější a klidnější. My jsme teda bydleli s tchýní, Petříkův první rok, takže i to hrálo svou roli. Nevím jak to máš s hlídáním možná by ti pomohli manžel a babičky. Byla by určitě škoda, kdyby Šárinka neměla sourozence. zatím pa A. |
27.3.2005 18:09:18
Ahoj holky,
Šárka má od soboty horečku, včera 39 celý den, dneska má 38,6. Tak nám padly všechny plány na Velikonoce :(((. Naštěstí jí nic jinýho není. Jenom má horečku a jinak nic. Doufám, že se z toho nic nevyklube, tady v okolí jsou všichni nemocní. Ve středu jsme se byly podívat ve školce. Musím říct, že to předčilo moje očekávání. Učitelky byly velmi vstřícné, paní ředitelka skvělá. Byly jsme tam 2 hodiny, Šárka se zapojila, jako kdyby tam normálně chodila, tancovala, zpívala a cvičila, dokonce jí nechali namalovat obrázek vodovkama. Paní ředitelka říkala, že jim jde 42 dětí do školy, tak že jí téměř určitě vezmou :))). Zápis máme 4. dubna, potom už prý můžeme chodit do školky na divadýlka a různé akce asi 2x měsíčně. Docela jsem se divila. Děti toho spoustu uměly a vládla tam pohoda. Tak doufám, že jsem se rozhodla dobře. Anežko, co u vás, už jste se školkou spokojenější? Aničko, to jsem ráda, že jsi se ozvala. Hlavně, že to zvládáte. My jsme to mimčo zase vzdali. Pořád se nemůžeme rozhodnout, jestli to risknout. Minulý měsíc mi bylo strašně blbě, už jsem si myslela, že jsem těhotná. Dříve jsem měla chronický únavový syndrom, takže jsem byla třeba vzhůru jen 4 hodiny z celého dne, jinak jsem spala. A může se to vrátit prakticky kdykoliv, námahou a únavou, ... . Předpokládám, že je to velký rozdíl 2 a 1 dítě, že jo. No ještě uvidíme. Znala jsem paní, které se to vrátilo porodem a nakonec doma spala a dítě třeba 6 hodina řvalo v ohrádce :(. No druhý dítě jako byla Šárka bych asi nezvládla, ale tak přece by snad nemohly být tak hrozný dvě. Ale musím jí pochválit za poslední měsíc se strašně zlepšila, je klidná, hodná, prostě si tu mateřskou užívám, přestala se téměř vztekat :))). Hurá !!! Tak jsem to tu zase zahltila, prožijte hezké Velikonoce Š+Š |
Kinga+3 | 21928 |
25.3.2005 20:18:39
Ahoj všem, děkuji moc za gratulace. Dneska má Michal 14 dní, roste a přibývá, nechci to zakřiknout, ale je určitě klidnější než Petřík. U Petříka zatím žádné projevy žárlivosti nevidím. Manžel měl zrovna tento týden docela napilno v práci, takže jsem si kluků užila od osmi do osmi, celý týden. Takže jsem vyplivlá a nevyspaná...Docela obdivuju ty z vás co máte děti po dvou letech.
Petřík je přece jen ve spoustě věcech samostatný. Zase přes den už nespí. Přeju všem veselé Velikonoce. Anička |
Kamilka | 16297 |
21.3.2005 21:22:55
Ahoj holky, všem posílám jarní pozdrav a Aničce ještě k tomu všemu přeju hodně štěští a zdravíčka. Aničko, piš, jak se "krotí" dvě děti dohromady a jak sžívání zvládají kluci. Ahoj Kamila
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.