Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
20.3.2005 10:37:18
Taky moc gratulujeme k Michálkovi a přejeme hodně zdraví pro celou vaší rodinku. My jsme měli celý týden rozbitý počítač, tak jsem nemohla na net. Jak Petřík zvládá narození bratříčka?
U nás je konečně jaro!!! Už jsem myslela, že ta zima bude pořád. Příští týden máme den otevřených dveří ve školce, tak se tam půjdeme podívat. Mějte se moc hezky Š+Š |
LETICE | 23846 |
16.3.2005 11:44:09
Ahoj Aničko,
moc Ti gratuluju.Přeji vám hodně zdraví, štěstí a radosti nejen z Michálka ale i z Petříka. Ať Tě kluci moc nezlobí. |
Kinga+3 | 21928 |
16.3.2005 11:14:59
ahoj všichni,
tak máme Michala, narodil se 11.3. vážil 3760 g a měřil 50 cm. Porod byl rychlý, taky proto, že je Michálek menší než Petřík. Zatím máme doma i taťku, takže to zvládáme v pohodě. Uvidíme příští týden. Jak to s nima zvládnu sama. Snad bude už teplo a budem moct jít ven. Zase se ozvu, mějte se fajn. A. |
Kamilka | 16297 |
11.3.2005 22:55:02
Ještě odpovědi pro Šárku : třídy jsou smíšené, taky mi většina dětí přišla nejméně o jeden rok starší, dětí bylo nejméně 15, ale ještě asi víc, nástěnky jsem viděla dole u vchodu a měla jsem čas je číst, byly docela zastrčené v rohu a co mě uhodilo do očí, před nima byla postavená velká kytka, takže přístup k nim nic moc.Učitelka nám fakt kromě počáteční otázky na Anežku, jak se jmenuje, neřekla ani slovo. A vyrušovat jsem jí nechtěla, protože u stolku učila vždy skupinku dětí něo vyrábět. Trochu to omlouvám tím, že druhá učitelka byla nemocná, takže to asi nebyla standardní situace, ale to bučení a ucpání uší fakt vypadalo jako scénka, která se předvádí každému, kdo si chce zaplakat. Manžel (pracuje jako vychovatel ve výchovném ústavu) šel doma do vývrtky, když jsem mu to popisovala a říkal, že by si tohle nikdy nedovolil ani k dětem (12-18 let)u nich v ústavu. Tak, už fakt končím, díky moc za "vyslechnutí" a podporu. Kamila
|
Kamilka | 16297 |
11.3.2005 22:45:08
Ahoj holky, děkuju moc vám všem, že jste mi k "mému" tématu něco napsali, opravdu jsem tápala v tom, jestli nejsem moc přecitlivělá nebo necitlivá byla učitelka (taky jsem si říkala, má tady dospěláka, bude se víc snažit, to bych chtěla vidět, když tam jsou jen děti), nicméně v pondělí a v úterý chci Anežku do školky do oběda dát. S přáním jara se k vám připojuju, já už jsem normálně měla teď depku z toho, když jsem nemocná ležela v posteli a za oknem pořád sněžilo. Přeju nám všem lepší náladu a annničce ať to všechno zvládne. Pevné nervy! Papa Kamila
|
Kinga+3 | 21928 |
10.3.2005 19:05:13
Ahoj Šárko,
to já bych teď nějaké bolesti potřebovala a zatím nic. Petřík je přecitlivělý asi cítí tu moji nervozitu. Už se dvakrát v noci počůral (tento týden) nachlazený není, nevím čím to je. Je uplakaný a já na něho nemám nervy, je mi to moc líto, ale je toho na mě docela dost. Sestře onemocněl syn, takže nepřijede, Petřík bude u tchyně, tak jsem zvědavá jak to zvládne. tak zatím se mějte pa. Taky chci jaro!!!A. |
Kinga+3 | 21928 |
10.3.2005 19:04:13
Ahoj Šárko,
to já bych teď nějaké bolesti potřebovala a zatím nic. Petřík je přecitlivělý asi cítí tu moji nervozitu. Už se dvakrát v noci počůral (tento týden) nachlazený není, nevím čím to je. Je uplakaný a já na něho nemám nervy, je mi to moc líto, ale je toho na mě docela dost. Sestře onemocněl syn, takže nepřijede, Petřík bude u tchyně, tak jsem zvědavá jak to zvládne. tak zatím se mějte pa. Taky chci jaro!!!A. |
Kinga+3 | 21928 |
10.3.2005 19:02:50
Ahoj Šárko,
9.3.2005 14:19:27
co jsem to napsala, myslela jsem učitelky zaměnily, jsem dneska nějak mimo. Ahoj
|
9.3.2005 13:51:13
Kamilko, to je teda docela síla s tou školkou. To se ta učitelka ani trochu nezajímala, neřekla vám nic o hračkách, režimu atd. Představila Anežku dětem? Docela bych řekla, že by se mohla trochu snažit, obzvlášť když tam má ve třídě maminku. Docela dost o školce taky vypovídají nástěnky, jestli tam mají obrázky, co děti malovaly, básničky, které se učily, ... . Taky by tam měl být denní plán a většinou bývá i plán na celý rok, kdy divadýlka, výlety a jiné akce. S tím bučením jsi mě naprosto dostala, to by Šárka asi nerozdejchala. Máte dělené třídy podle věku nebo smíšené? Co jsem učila v obou typech školek, tak ty smíšený třídy můžou být problém, když to učitelka nezvládá. Starší místo, aby mladším pomáhaly, tak jim ubližujou. Zažila jsem to i tady na hřišti, přišla školka a ty starší ty malinký děti normálně srážely z houpadel a učitelky seděly na lavičce a kecaly a vůbec si jich nevšímaly. No, taky jsem se proto rozhodla, že jí dám do školky, kde jsou podle věku. Ale když to ta učitelka zvládá, tak se ty menší naučí od starších spoustu věcí :))). Ovšem, jak to poznat, že jo? Na dni otevřených dveří asi těžko, tam se hraje takový divadlo, že byste se divily. Učila jsem ve školkách angličtinu, takže jsem měla každý rok okolo 10 školek. Můžu říct, že úroveň je teda různá. Třeba byla školka, ve který děti opravdu vůbec nic nedělaly a učitelka se dívala na video, před dnem otevřených dveří namalovaly obrázky, vyzdobily školku a vypadalo to přijatelně, učitelky zamněnily svůj kyselej ksicht za sladký výraz a bylo to.
U nás dneska strašně chumelí, už mi to leze na nervy. Chci jaro. A strašně mě bolí břicho, tak to asi dostanu (v sobotu) a mimi nebude :((( . No, tak jsem si vám tu postěžovala a jdu něco dělat. Mějte se moc hezky Š+Š |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.